Jag har nog iaf 10st olika rakvatten jag varierar mellan. Denna är den absolut bästa jag köpt hittills. Kommer att använda den tills sista droppen. Så har jag redan beställt en ny. Eller om ja... Voir plus
Enkelt att beställa och bästa priset på parfymen jag köpte av alla andra försäljare/nätsidor. Kolla PriceRunner och You.se hade lägst pris och parfymen blev levererad på endast 3 dagar
- Parfumerie
- Grossiste en produits de beauté
- Magasin de cosmétiques
- Magasin de produits capillaires
- Clinique dermatologique
- Centre de bien-être
YOU.se är ett litet team baserade i Mölndal, nära centrala Göteborg, med ett stort hjärta för parfym! Vår butik handlar om en sak: parfym. Från välkända designerhus till nisch, exklusiva limiteds, indie-favoriter och artisanal skapare – vi samlar allt under ett tak. Vi testar, väljer och beskriver med omsorg för att du ska hitta rätt doft, oavsett stil eller budget. Med snabb frakt, rimliga priser och schyst support vill vi göra doftresan både enkel och rolig. Trots vår lilla storlek vågar vi påstå att You.se har Sveriges största och bästa utbud av dofter. Välkomna till oss på You.se! Love yourself! ❤️
Vårt löfte till dig

- Vi bryr oss om varje kund – och varje doft
- Vi på You.se är ett litet team i Mölndal med ett stort hjärta för parfym. Sveriges största doftutbud: designer, nisch, exklusivt, indie och artisanal. Snabb frakt, 100 % äkta varor och hjälpsam support. Hitta din nästa signaturdoft hos YOU.se. Love yourself.
- Snabb orderhantering - Skickas inom 24h
- Beställningar som lagts på vardagar skickas normalt inom 24 timmar. Gäller lagervaror och helgfria dagar.
- Fraktvillkor
- Fri frakt när du handlar för minst 650 kr. Spårbar leverans och snabb uppdatering via e-post och sms.
- Riktig support av riktiga människor
- Behöver du råd om doft eller order? Ring eller skriv till oss – vi svarar snabbt och löser det. ps. Det är en chattbot på hemsidan, fråga den bara om vår email så får du den ;)
Äkthetsgaranti
100 % äkta varor på You.se
Åbäcksgatan 6, 43167, Mölndal, Suède
- 0122 444 444
- hej@you.se
- you.se
Black November och Black WEEK 2025!
A répondu à 43 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Inte bra
Inte bra! De tog inte ansvar för em försenad packet. De kunde har betalt tillbaka mina pengar och löste problemet med Budbee eftersom paketet har fastnat hos Budbee men varje gång jag ringde de så att jag måste vänta så i slutet jag fick vänta en hel vecka med en falsk leverans tid varje dag.
Allt fungerade perfekt från beställning…
Allt fungerade perfekt från beställning till leverans.

Bra sida!
Bra pris - snabb leverans, originalvaror självklart. Kommer beställa härifrån igen.

Réponse : YOU.se
Det är bra parfym och kosmetika online…
Det är bra parfym och kosmetika online shop. Personalen är mycket snäll och hjälpsam. Det är möjligt att köpa som privat person samt som företag. Det finns mycket goda betalnings möjligheter för företagsköp samt som privatköp. Jag rekommenderar denna affär. Skall handla igen från denna online affär.

Réponse : YOU.se
Bra service och jag Älskar Issey Miyake…
Bra service och jag Älskar Issey Miyake men Lattafa Victoria så där

Réponse : YOU.se
Tar lite längre tid med Budbee till…
Tar lite längre tid med Budbee till Skurup, men annars så funkar det bra.

Parfymen
Hej. Jag fick min vara om bara några dagar, jag fick bra information om det, och fakturan också.
Tack så mycket. Jag kommer att beställa från er igen.
Mvh. Georgia
Det sämsta företaget
Det sämsta företaget. Parfymer dyra som in i skogen. Och beloppet ändras när varan är i korgen jämfört med innan. Billigare innan och dyrare i korgen.

Beställning kommit snabbt.