❤️❤️ ich bin immer sehr zufrieden, gute Qualität und das Design entspricht immer meinem Geschmack.
Kwalitatief zeer goede kleding met originele designs. Webshop ziet er overzichtelijk en verzorgd uit.
Goeie kwaliteit kleding en snel geleverd. Kleding heeft een uniek design, waardoor het zich mooi van andere merken onderscheid. Ik zal zeker vaker hier bestellen.
Mooie kleding met unieke designs en daarnaast ook nog van goede kwaliteit! Ik heb hier vaker besteld en de bestelling is elke keer netjes op het beloofde moment geleverd.
Les gens ont aussi consulté
❤️❤️ ich bin immer sehr zufrieden
Super goeie kwaliteit en prijsklasse
Super goeie kwaliteit en prijsklasse! Ik ben onder de indruk

Réponse : Young Elite
Goeie kwaliteit en snelle levering
Goeie kwaliteit en snelle levering - hoodies zijn perfect voor de koude winterdagen

Réponse : Young Elite
Heb gelijk een tweede trui besteld
Heb gelijk een tweede trui besteld. De truien zitten heerlijk, vooral met deze koudere dagen. Goeie kwaliteit en unieke designs

Geweldige shirts
Mijn zoon is superblij met zijn nieuwe shirts. Bestellen ging erg soepel en het werd snel bezorgd. Kleding is kwalitatief erg goed. Mooie luxe verpakking. Echt een aanrader! Hele gave shirts!

Toffe kleding
Toffe kleding! Vooral het hoge boord zit echt heel fijn! De designs zijn ook helemaal van deze tijd. Zeker een aanrader!

Mooie en goede kwaliteit shirts
Mooie en goede kwaliteit shirts
Ben er erg blij mee

Makkelijk retour geregeld
De retour ging lekker soepel. Geen moeilijke vragen of voorwaarden. Gewoon zoals het hoort.

Réponse : Young Elite
Kwalitatief zeer goede kleding met…
Goeie kwaliteit!
Mooie kleding met unieke designs
Top merk!
Zeer leip concept en super goede kwaliteit qua kleding. De shirts hebben een goede dikke stof. Zelf in het bezit van een aantal t-shirts die al regelmatig gewassen zijn. De print is gewoon mooi gebleven!
Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit! En de CEO nog gesproken, heel aardig mannetje, we gaan zelfs nog de boksring in dus.. zeker bestellen, join the family!
Mooie kleding en goeie kwaliteit
Mooie kleding en goeie kwaliteit, keurig op tijd bezorgd