3,7

Moyen

Bra tidigare, under all kritik nu.

Har inte haft problem med företaget förut, snarare varit mycket nöjd men nu är jag mycket besviken. Beställde linser som det stod att de hade i lager med leveranstid på 2-4 dagar. När jag beställt och betalat får jag ett bekräftelsemail där det plötsligt står att linserna inte finns i lager utan skickas om 2-3 veckor. Jag hade aldrig lagt en beställning hos dem om jag fått denna information från början. Då jag behövde linserna snabbare än det som stod i mailet fick jag handla från annat företag också. Har mailat Your Lenses kundtjänst 2 gånger där jag skriver att jag önskar kontakt men har inte fått då mycket som ett pip tillbaka i respons. Inget mail om att linser är på väg heller, det har nu gått 17 dagar sedan jag la beställningen och 13 dagar sedan jag skrev till kundtjänst första gången. Under all kritik det här, kommer aldrig att välja Your Lenses igen.

23 juillet 2019

Har handlat hos Yourlenses i flera år…

Har handlat hos Yourlenses i flera år och kommer troligtvis aldrig byta leverantör. Aldrig några problem, och hemsidan är enkel och bra. dessutom billigare än de flesta andra vad jag sett. Min optiker ville ha 2000kr för linser och synundersökning. Jag betalar 750 för linserna här. Enkelt val? :P , fortsätt så här. Mvh Kalle W

15 mars 2019

Har använt och beställt kontaktlinser…

Har använt och beställt kontaktlinser på nätet i flera år. YourLenses lever upp till alla mina önskemål! Vid högtider blir det tryck på och linserna dröjer ca ett dygn. Förståeligt :) Tummen upp!

29 janvier 2019

De har varit bra.

De har varit bra.. men nu senast jag beställde linser så har de inte dykt upp på en vecka.. trots att de tidigare kommit på 1-2 dagar, och de svarar inte på mina mail heller.

12 mai 2017

Waardeloze service

Een zeer onbetrouwbaar bedrijf !
Tot twee keer toe lenzen besteld, en nooit geleverd. Het excuus van de klantenservice: "Het ligt aan post.nl, die zijn onbetrouwbaar..."
Waardeloos...

4 avril 2013

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit