Super tevreden. Neem al een jaar de collageen lemonade . Is super lekker en maakt mijn huid en haar beter. Ook de klantenservice top! Reageren zeer snel en bieden een goede hulp. Onlangs voor de eers... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vanwege hormonale klachten begonnen met de hormone support gums. Na 2 dagen werd ik ziek, extreme hoofdpijn en duizeligheid. Ik kon nauwelijks lopen. Toen gestopt met de gummies. Na 2 dagen ware... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb mijn Yummy Gums vandaag binnengekregen en kon niet wachten om ze uit te proberen. Ze smaken verrassend lekker; net snoepjes! Helemaal geen ‘vitamine’-smaak zoals je soms gewend bent. Super beni... Voir plus
Voor de derde keer Yummy Gums Beauty besteld! 🍬 De eerste keer kreeg ik zelfs wat complimentjes dat mijn huid er beter uitzag (al weet ik niet of het alleen door de Yummy Gums kwam, want zodra ik sup... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Yummygums brengen we smaak, kleur én fun in jouw gezondheidsoutine met de allerlekkerste supplementen. Gezond leven saai of moeilijk? Niet bij ons. We maken het leuk en gemakkelijk om een gezonde levensstijl vol te houden. Onze producten zorgen ervoor dat goed voor jezelf zorgen iets is waar je elke dag naar uitkijkt. Yummygums heeft meer dan 125.000 klanten en onze producten liggen in de Etos en De Albert Heijn. Wij werken voor het verzamelen van onze klantenreviews niet samen met trustpilot.
Coordonnées de contact
Archangelkade 6c, 1013BE, Amsterdam, Pays-Bas
- service@yummygums.com
- yummygums.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ruime keuze aan diverse gummies
Ruime keuze aan diverse gummies met verschillende vitamines en mineralen. Prijzen kunnen wel oplopen als je een pakket wil met veel verschillende.
Top gummies
Top gummies! Snelle levering, goeie smaak en ze helpen ook echt
Fijn product
Fijn product en lekker in gebruik. Ook snelle levering.
Ik neem de multi’s en ben er heel tevreden van!
Snelle levering en goede producten.
Snelle levering en goede producten.
Kinderen nemen hun vitamine en vinden het nog lekker ook.
Door de vitamine gummy heb ik weer de…
Door de vitamine gummy heb ik weer de energie die ik daarvoor niet meer had. Ook door de haarvitamine groeit mijn haar weer beter en zijn mijn nagels vele sterker geworden. Ik heb mijn ouders ook de vitaminen aangeraden en ze vinden ze ook top
Dankbaar voor Yummygums
Na drie maanden gebruik van de Hair Yummygums merkte ik eindelijk verschil. Door stress op mijn stage had ik een kaal plekje ontwikkeld, iets wat me flink onzeker maakte. Dankzij Hair Yummygums is dat plekje volledig hersteld. Ik ben mijn zus ontzettend dankbaar dat ze me dit heeft aangeraden, maar ook het product zelf verdient alle lof: effectief, betrouwbaar én nog lekker ook. Het is zeldzaam dat iets zo goed werkt én aangenaam is in gebruik – een absolute aanrader!
Lekker en makkelijk
Lekker en makkelijk. Effect zal iets langer duren dan we het nu gebruiken. Maar ervaring tot nu toe is prima!
Feestje in je mond
Ik vond vitamine pillen nemen altijd erg saai en nam ze daardoor nauwelijks, maar met de Yummygums neem ik ze nu elke dag zoals het hoort. Ze zijn super lekker en altijd weer een feestje om ze in te nemen! Ontzettend blij mee. De smaken vervelen dus niet!
Perfecte match met beschrijving op de…
Perfecte match met beschrijving op de website. Zowel hair gummies als vitamines voor de kindjes zijn lekker en handig in gebruik. Doen wat ze beloven! Wij zijn tevreden klanten en raden deze producten zeker aan!
Haar gummys
Na een bad hair periode zijn de Yummy Gums een uitkomst voor mijn haar. Het zit zoals ik het wil, het glanst en groeit. Dus heel blij met de heerlijk smakende haar yummygums. Super
Een gemakkelijke en lekkere manier om…
Een gemakkelijke en lekkere manier om elke dag mijn vitamines in te nemen
Verschillende soorten
Goede smaak en makkelijk in te nemen. Ik gebruik 2 verschillende gummy's in combinatie.
ik raad het aan!
Ik heb de gummies energie en immuunsysteem & ik merk echt verschil.
ik gebruik het nu al enige tijd, en ik raad het aan.
ondanks het een leuke naam heeft is het ook echt geen straf om deze gummys in te nemen, ze smaken nog lekker ook.
je hebt t idee alsof je een snoepje aan het eten bent en dat vind ik echt een pluspunt
zodra de mijne op zijn bestel ik nog eens maar dan misschien een andere.
Top product
Top product, heb een pot thuis,auto en kantoor. Op kantoor komen collega,s het regelmatig proeven of ze nog lekker zijn.
De pot op kantoor gaat heel hard!😂
Goed en lekker
Leuke prijs bij vaste/3 maandelijkse bestellingen,lekker makkelijk en smaakvol de meeste zijn super ik vind alleen de hair ietwat te plakkerig :)
Super goede gummies ik neem ze elke dag…
Super goede gummies ik neem ze elke dag en leuke aanbieding en snel verstuurt
Happy kids = happy mama
Wij hebben thuis de vegan omega 3 en de kids gums. Helemaal happy er mee. De kinderen (7 en 9) zijn elke dag weer blij als ze “snoepje” mogen.
Smaak die beschreven staat klopt
Smaak die beschreven staat klopt, maar niet overheersend. Ook besteld voor mijn kind en is helemaal enthousiast en helemaal blij vergeet ze niet in te nemen omdat ze zo lekker zijn, win win!
Fantastisch bedrijf
Snelle levering. Uitmuntende smaak en werkt echt. Is tweede maalen ga zeker nog gummies proeve
Ik heb ze 1 x besteld om uit te testen
Ik heb ze 1 x besteld om uit te proberen. Ze zijn zo lekker dat ik nogmaals bestel. mijn kinderen vragen zelf erom! ik vind ze zelf ook heel goed van smaak. Zeer gemakkelijk om ze dagelijks in te nemen, alsof je een snoepje in je mond neemt👍👍👍
En savoir plus sur les différents types d'avis.