z-promo.com Avis

TrustScore 3 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

A pleasant experience with my first order to this company ! Prompt delivery , well package , but the most impirtant the quality and aspect of the items ordered ( exactly as on the site ) ! Thanks, I l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jak Wam nie wstyd sprzedawać taki szajs?! Kupiłam u Was maszynkę do strzyżenia psów nie dość że nie działała. Zgłosiłam reklamację i przysłaliście mi drugą maszynkę, która niby działa bo się włącza i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ogólnie w tym sklepie sprzedają tani chiński plastikowy szajs. Nie radzę sugerować się opiniami przy przedmiotach w tym sklepie. Opinie są sfabrykowane. Chciałem dodać opinie z 1 gwiazdką za szmelc,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Moje zamówienie zostało zrealizowane bezbłędnie; błyskawiczna dostawa, słuchawki bezpiecznie opakowane, instrukcja na wskazanej stronie w języku polskim, merytoryczna i zrozumiała, mam nadzieję że bę... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

We make online shopping easier! International distributor of impulse goods.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa. Świetna zabawka interaktywna. Papuga powtarza nie tylko dźwięki ale i całe zdania. Nie było problemu z jakością. Nie musiałam wymieniać zabawki.

7 juillet 2023

Przesłany produkt nie działa

Przesłany produkt nie działa. Maszyna do szycia Handy Stitch nie szyje. Nie można skontaktować się ze sprzedawcą.

27 mai 2023

Réponse de z-promo.com

Każdy z naszych produktów objęty jest 2 letnią gwarancją. 🔰 Szczegółowe instrukcje dot. reklamacji można znaleźć pod tym linkiem: 😀👇

Noté 2 sur 5 étoiles

Słabe zabezpieczenie wysyłki.

Folia która otrzymałem metoda wysyłkowa( paczkomat) jest uszkodzona. Moim zdaniem została za słabo zabezpieczona na tego typu wysyłki.

27 juin 2023

Réponse de z-promo.com

Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje. Zapraszam do kontaktu pod adresem e-mail pl@z-promo.com

Masakra

Jednym słowem masakra. Towar od 10 dnie nie wysłany, za każdym razem rozłączana rozmowa. Nie polecam sklepu, są niewiarygodni.

17 juin 2023

Réponse de z-promo.com

Rozumiem Pana/Pani rozczarowanie związane z obsługą.

Zdaję sobie sprawę, że takie doświadczenia mogą być frustrujące i wpłynąć negatywnie na Pana/Pani opinię o sklepie. Ważne jest, aby sklepy i firmy zapewniały rzetelną i profesjonalną obsługę klienta oraz terminowe realizowanie zamówień.
Z pewnością uda się rozwiązać problem i otrzyma Pan/Pani wsparcie.
✅Jeżeli ma Pan/Pani problem z połączeniem się na infolinii, zachęcamy do kontaktu na whatsappie, pod numerem 537777630
✅E-mail - pl@z-promo.com
✅Nasza infolinia jest czynna 📅od poniedziałku do piątku, 🕰w godzinach 08:00-15:00, pod numerem 📞55 615 10 32

Badziew

Całość badziew nie wart złamanego grosza

22 juin 2023

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią dotyczącą naszego produktu/usługi. Przykro nam, że doświadczyłeś niezadowolenia i że nasza oferta nie spełniła Twoich oczekiwań.

Chcielibyśmy zapewnić Cię, że jako firma zawsze staramy się dostarczać produkty/usługi najwyższej jakości. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów, dlatego też jesteśmy zainteresowani bardziej szczegółowym opisem Twoich obaw lub problemów, abyśmy mogli je lepiej zrozumieć i podjąć odpowiednie działania.

Szczegółowe instrukcje dot. zwrotów/reklamacji można znaleźć pod tym linkiem: https://pl.z-promo.com/reklamacje-i-wymiany/

Lipa porażka totalna

Lipa porażka totalna. co za szajs wciskacie. Wierze że nikt nie kupi tego produktu

Szanowny Kliencie,

A super company

The seriousness that the company has made available to customers is one that cannot be questioned, superior quality at a good price, fast shipping, colleagues customer service department, some wonderful people. Thank you for the product you created.

Noté 1 sur 5 étoiles

Használhatatlan a termèk úgyanis el van törve mindkét fogodckodója!

A termék használhatatlan úgyanis el van tőrve mindkèt fogodckodója!

Kedves Ügyfelünk,

Nagyon sajnáljuk a problémát, amivel szembesültél a termékünkkel kapcsolatban, és a törött fogódzkód miatt felmerült kényelmetlenségeket. Mindig nagy figyelmet fordítunk a minőségre, és ezért kiemelten fontos számunkra, hogy elégedettek legyetek a vásárlásaitokkal.

Azonnal szeretnénk megoldást találni a problémádra. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy részleteket megtudhassunk a törött fogódzkóddal kapcsolatban. A munkatársaink készségesen segítenek és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy elégedett legyél. hu@z-promo.com

Biztosíthatunk arról, hogy a hibás termékkel kapcsolatban intézkedéseket fogunk tenni, például kicseréljük vagy visszatérítjük a termék árát, amennyiben az a vásárlás időpontjától számított elfogadható időn belül történik.

Ismételten elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit a termék okozott. Nagyra értékeljük a visszajelzésedet, és minden hozzászólást, javaslatot vagy panaszt szívesen fogadunk, hogy javíthassunk a termékeinken és a szolgáltatásainkon.

Köszönjük a türelmedet és a megértésedet. Bízunk benne, hogy hamarosan megtaláljuk a megfelelő megoldást a problémádra.

A panaszokkal/visszatérésekkel kapcsolatos részletes utasításokat ezen a linken találja: https://hu.z-promo.com/reklamaciok-es-csere/

Üdvözlettel,
Az Ügyfélszolgálati Csapat

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus