Banner for Zappie

Zappie Avis 220

4,7

1. Magasin de jouets pour enfants
  2. Fabricant de jouets

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

4,7

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Logo de Zappie

Réponse : Zappie

Bonjour Siham,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés d'apprendre qu'une pièce est arrivée cassée. Ce n'est certainement pas l'intention et nous voulons bien sûr résoudre ce problème.

Comme nous avons toutes les pièces en stock, je vais vous contacter par e-mail afin que vous receviez la pièce de rechange par la poste. Veuillez nous excuser pour ce désagrément, nous serons ravis de trouver une solution pour vous !

Hoi Siham,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er een onderdeel stuk is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling en we willen dit uiteraard oplossen!

We hebben alle onderdelen op voorraad, dus ik neem contact met je op via de mail zodat je gewoon netjes het juiste onderdeel met de post ontvangt. Excuus voor het ongemak, we lossen het graag voor je op!

Afficher les avis dans toutes les langues. (220 avis)