Vår hemsida som ni utvecklade har gett oss och våra kunder en nyanserad bild av vårt företag. Hemsidan känns verkligen vara i tiden och många kunder nya som gamla har återkopplat till oss. Tack!

Zenkit är grymma! De har alltid supersnabb support, vilket gör att vi slipper strul. Jag tycker verkligen att alla företag borde ha dem – de sköter hela vår digitala grej. De tar hand om allt som... Voir plus

1. Concepteur de sites web

Zenkit är en komplett webbtjänst som stärker företags digitala närvaro. Vi levererar modern design, svensk hosting och marknadsföring i en enkel helhetslösning – utan startkostnader, bindningstid eller tekniska hinder.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

21 avis

Aucune trace de demande d’avis

Vi anlitade honom för att ta fram…

Vi anlitade honom för att ta fram hemsidan till NRG El Skåne AB och vi är verkligen jättenöjda med resultatet. Han var enkel att ha att göra med, lyssnade på våra önskemål och kom med egna bra idéer som gjorde sidan ännu bättre.

Allt gick smidigt från start till mål – han höll tiderna, var tydlig i kommunikationen och tog sig tid att förklara tekniska saker så att vi förstod. Hemsidan blev både snygg och professionell, och den speglar vårt företag på ett riktigt bra sätt.

Vi har redan fått mycket positiv feedback från våra kunder, och hemsidan fungerar perfekt både på dator och mobil. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra företag som vill ha en proffsig hemsida med personlig service!

13 juillet 2025

Zenkit är grymma!

De tar hand om allt som rör om vår hemsida. Tack vare deras smarta jobb med SEO får vi mycket bättre synlighet, och det har gett oss massor av nya kunder!

1 novembre 2024

Zayn är fantastisk att samarbeta med

Zayn är fantastisk att samarbeta med! Jag kunde enkelt överlåta hela projektet och allt material till honom och kände mig trygg från första samtalet. Resultatet blev en professionell hemsida som överträffade alla mina förväntningar. Rekommenderas varmt – 10/10!

1 octobre 2024

Hej Ali,

Stort tack för ditt fina omdöme, Ali! 🌟
Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service och hemsidan vi skapade för din barbershop. Det har varit ett nöje att samarbeta med dig, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om du behöver något i framtiden!

Kundtjänst från Zayn.se

According to my personal work…

According to my personal work experience that i am doing with zayn web Agency is amazing. He is so helpful, great and so kind person. Highly recommended! 100/100

22 juin 2024

Hi Ali,

Thank you for your wonderful feedback! It was a pleasure working on your website nelibarbershop.com. I greatly appreciate your kind words and wish you continued success with your business.

Best regards,
Zayn from Zayn.se

Mycket bra.

9 juin 2024

Hej Matin,

Tack så mycket för ditt femstjärniga omdöme. Vi uppskattar det verkligen och är glada att du är nöjd med vår tjänst. Det har varit ett nöje att arbeta med dig och skapa din hemsida Bamvent.se.

Bra och snabb service

Hej Trelleborg Muay Thai Klubben,

Jag vill personligen tacka er för att ni gav mig möjligheten att skapa er hemsida. Det har varit en fantastisk upplevelse att arbeta med er, och jag är mer än glad att ha fått vara en del av detta projekt tbgmuaythai.se.

Vi ses på klubben :)

Zayn från Zayn.se

Professionellt och kunnigt team som levererar enastående resultat….

Professionellt och kunnigt team som levererar enastående resultat. Utmärkt kommunikation och lyhördhet för våra behov. Rekommenderar starkt deras tjänster för alla som behöver hjälp med sin webbplats.

29 avril 2024

Hej SS Studio teamet,

Tack så mycket för ert fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vårt arbete och vår kommunikation. Det har varit ett nöje att samarbeta med er och att få hjälpa till med er webbplats. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans och assistera med framtida behov.

Hemsida: Ssstudioswe.com

Zayn från Zayn.se

Vi är otroligt nöjda med vår hemsida.

Vi är otroligt nöjda med vår hemsida. Zayn arbetade kontinuerligt på vår webbplats tills den var till vår fulla belåtenhet. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta samarbetet med Zayn. Tack för din tid, Zayn :)

1 avril 2024

Hej på er,

Stort tack för ert fina omdöme! Jag är väldigt glad att ni är nöjda med er hemsida och uppskattar er feedback. Det har varit fantastiskt att arbeta med er och jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tack för ert förtroende och vänliga ord!

Hemsida: Adamohawa.com

Zayn från Zayn.se

Zayn gives clear and understandably website with no confusion.

Zayn is an experienced website developer, builder and creator. He managed my website so good and was always available when you need him to make changes or update your webpages.
I see him as a well mannered, and organised person with great potentials.

Hi John,

We are thrilled to be a part of your journey and contribute to your success. Thank you very much for your review; we truly appreciate it. We are always available to assist you. Thank you :)

Website: Gsps.se

Best regards,
Customer Service at Zayn.se

Jätte nöjd med min hemsida

Jätte nöjd med min hemsida. Det var mer än vad jag frågade om. Lätt att kommunicera med dig.
Tack för min fina hemsida :)

Hej Andreea,

Tack för att du berättar om din upplevelse hos oss. Det var en inspiration att skapa din hemsida. Vi hoppas för flera inspirerande samarbete i framtiden. Ha det trevligt :)

Hemsida: Frumusica.art

Kundtjänst på Zayn.se

Jag fick det bästa hemsidan och väldigt…

Jag fick det bästa hemsidan och väldigt bra och enkel att jobba med. Jag har fått hjälp från 0 till 100.

24 septembre 2023

Hej Matin,

Det var en stor ära att kunna skapa din hemsida. Kunder som du är guld värda för oss. Väldigt skönt att kommunicera och samarbeta med dig. Vi finns alltid för dig vad du än behöver hjälp med.

Hemsida: Mmstenbolaget.se

Bästa Web Agency

Oerhört nöjd med er. Har både fått en upplevelse i present och även gett. Bara positivt att säga om zayn, kunnig, smarta , hjälpsamma och lyhört Designer och förklara verkligen om jobbet så man fattar allt tex: hur ska sidan eller logi ska se ut och varför ska man ha just den de svarar snabbt om man hör av sig. När jag beställde mitt futsal logo så fick jag den snabb och allt gick smidigt. Är riktigt nöjd och kan varmt rekommendera Zayn web Agency

1 août 2023

Hej Mujtaba,

Tack för ditt 5 stjärniga omdöme. Vad roligt att du är nöjd med våra tjänster. Vi hoppas att få möjligheten att samarbeta med dig igen. Glad påsk :)

Tjänst: Design av logo och annat.

Kundtjänst på Zayn.se

Duktig på att lyssna efter vad man…

Duktig på att lyssna efter vad man behöver och hjälper en att hitta rätt. Han var väldigt noggrann med att jag var nöjd vilket kändes bra.
Tack för hemsidan Zayn!

20 mai 2023

Réponse de Zenkit AB

Vi tackar dig för ditt 5 tjärniga omdöme.

Det är värdefullt att läsa detta. Vi önskar oss att kunna hjälpa dig med dina framtida projekter. Du är alltid varmt välkommen med frågor & funderingar kring hemsidor. Tack igen!

Hemsida: Taltpalatset.se

Väl utfört arbete i tid.

Väl utfört arbete i tid.

11 mai 2023

Hej Paul,

Tusen tack för att du tog dig tiden att dela din åsikt med oss.

Vi hoppas bara att vi kan vara med igen och hjälpa dig med din verksamhet. Det var stort för oss att vi fick chansen i första början för att jobba för dig. Vi uppskattar högt ditt omdöme.

Hemsida: Konsultsvedala.se

Kundtjänst på Zayn.se

Så nöjd har jag aldrig varit:)

Så nöjd har jag aldrig varit:)
Äntligen har jag fått det jag var ute i två år, är så nöjd som jag inte kan beskriva så tackar för hjälpen…..
/… Pesar

8 juin 2023

Hej Pesar,

Tack för ditt värdefulla omdöme. Vi uppskattar det högt.

Vi är mer än glada att vi fick hjälpa dig med din förening. Hoppas att det går bättre nu och vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig i framtiden.

Hemsidan: Yallaboka.se

Mycket tillmötesgående

Mycket tillmötesgående. Vi fick den hjälpen vi behövde. Tack!

8 juin 2023

Hej Nina,

Tusen tack för ditt omdöme. Uppskattas högt.

Vi är väldigt tacksamma att vi fick chansen att vara med och kunna hjälpa er. Hoppas att vi samarbetar igen. Och en än gång till tackar vi dig för ditt värdefulla omdöme :)

Hemsida: Konsultsvedala.se

Kundtjänst på Zayn.se

En savoir plus sur les différents types d'avis.