Zdecywanie dla cierpiących
Bardzo długi okres oczekiwania na odpowiedź z firmy w razie jakikolwiek kłopotów. Nawet do 10 dni.
Aucune trace de demande d’avis
Kontakt z obsługą klienta jest bardzo dobry, dostałam odpowiedź w przeciągu jednego dnia. Dodatkowo zostałam bardzo fajnie potraktowana, ponieważ na moją prośbę udzielono mi dodatkowego rabatu na wybrany przeze mnie produkt, a nie spodziewałam się, że się zgodzą. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Czekam teraz tylko na dostawę :) Na pewno będę jeszcze korzystać ze strony.
Zakupiłam w grudniu 2022 zegarek. Niestety musiałam go zwrócić. Napisałam email o zwrocie towaru. Nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Wysłałam zegarek na wskazany adres do zwrotów do Danii. Przesyłka została odebrana. Do dnia dzisiejszego nie mam zwrotu pieniędzy, a jest już lipiec 2023. Ze sprzedawcą nie można się skontaktować. Nie ma numeru telefonu a na emaile nie odpisują. To oszustwo.
Zakupiłem kilka zagarkow. Dwa zegarki zwróciłem. Na dwa zegarki zostały wystawione faktury korygujące. Jedna faktura korygująca uwzględniala dostawę natomiast druga nie. Oba zamówienia miały ta sama wartość sposób wysyłki był taki sam.
Napisałem do obsługi klienta. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Piszę się do czarnej dziury. Brak jakiegokolwiek numeru kotnaktowgo.
Mimo że frima sprzedaje w Polsce nawet na zachodniej ich stronie watchia.com jest opcja zwrotu w Polsce w Pruszkowie zegarkowygigant.pl życzy sobie wysyłać paczki do Danii. Przesyłka zwrotna kosztowała mnie 85 złotych.
Zostały mi zwrócone pieniadze w kwotach niezgodnych z fakturami korygującymi kwotami niższymi niż kwota zakupu zegarka!!!!! o ponad 130 pln.
Łącznie nie zostały niw zwrócone koszty wysyłki i z niewiadomych przyczyn zwrócono niższa kwotę niż kwota zakupu zegarka. Bez słowa bez kontaktu od tak po prostu.
Pisałem do obsługi klienta - zero odpowiedzi bo po co??? Prawda
Zegarki został odesłane nowe zapakowane jak jest dostalem w foliach z pudełkiem.
Łącznie na dwóch zegarkach za łącznie 2700 zostało mi zwrócone za mało o 160 pln. Plus koszt zwrotu do. Danii czyli łącznie 250pln Niepoważne traktowanie klienta.
Zglosze oszustwo na policje
En savoir plus sur les différents types d'avis.