Totaal fake! Nep! Bedrijf dat troep uit China via Nederland op de markt zet. Laarzen (blauwe) besteld, bleken pimpelpaars, en kwamen dubbelgevouwen in plastic zak in de brievenbus. Teruggestuurd naar... Voir plus
Zenitize
Lisez les avis des autres
Pure oplichting. Winkel met BTW nummer in Nederland blijkt rommel uit China! Terugsturen met verplicht track & trace kost je een fortuin! Niet doen beste mensen! Hebben hier beslist de goederen gew... Voir plus
Misleiding!! Webshop doet zich voor als nederlandse webshop. Contactgegevens zijn nep. Kleding komt uit China en is troep. retourneren naar China op eigen kosten en dan nog afwachten of je geld terug... Voir plus
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn voor deze prijs. De schoenen die ik heb besteld zitten echt comfortabel en zien er precies zo uit als op de foto's. Levering duurd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helaas ben ik er ook ingetrapt
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Ik zou een 100% marino wollen trui gekocht hebben. Kwam weken later pas aan. En blijkt t uit china te komen en is t van 100% polyester en ook nog lang niet eens zoals de foto op de website weergeeft. Terug sturen kan voor eigen rekening maar kost je bijna 25 €. Pure oplichting dus
Ik zou graag nul sterren geven
Ik zou graag nul sterren geven, mocht het kunnen. Dit betreft een Chinees bedrijf dat zich voordoet als een Nederlands bedrijf. Het artikel én de kleuren komen niet overeen met de foto's. Het is duidelijk goedkope namaak. Naar Chinese normen dus...
Ze misleiden de consument door het land van verzending niet mee te geven, maar wel te vragen dat je de retourkosten zelf betaalt. Degoutant dat dit de dag van vandaag nog kan.
Misleiding retourkosten
Besteld bij Zenitze leek een Nederlandse webshop, maar levering kwam te laat uit China. Kwaliteit was slecht en retour sturen kostte mij €25,50, terwijl dit vooraf niet duidelijk vermeld stond. Misleidend retourbeleid – niet aan te raden.
Zenitize gaat niet mee in terugbetaling retour terwijl dit wettelijk verboden is dit zo te doen.
Update 15 december:
Zojuist het pakket met retour afzender/verkeerd adres teruggekregen.
Update 23 december:
Zojuist het bestelde bedrag retour gehad na lang mailen. De retourkosten niet vergoed gehad.
Niet oké
Niet oké, niet duurzaam komt via omwegen naar nl gevlogen in een plastic zakje.
Pure oplichterij.
Pure oplichterij.
Artikelen zijn heel anders als op foto op hun site.
Maten op hun site zijn anders als in Europa en spul komt uit China.
Retour sturen mag je zelf betalen ,dus begin hier niet aan om artikelen te kopen bij Zenitize
"orthopedische schoenen…
De zogenaamde orthopedische schoenen die ik had besteld waren allesbehalve orthopedisch, maar goedkoop ogende schoenen zonder voetbed.
Nooit meer iets kopen hier!
Geen Nederlandse website met neppe ervaringen
De website lijkt helemaal in orde te zijn, maar helaas is dit zo’n vermomde website verdoezeld als Nederlands. Spullen komen gewoon uit China ofzo. Nergens wordt er aangegeven waar de spullen vandaan komen totdat je dus een track en trace krijgt. Ook is de trustpilot op hun website hartstikke nep. Niet bestellen!
Wat een K…. Bedrijf
Wat een K….. bedrijf. Slipper besteld van 36 euro wat bij andere bedrijven 12 euro is en terug opsturen is naar CHINA 38 euro verzendkosten als je met track en trace wil, wat verplicht is bij hun.
bewust verkeerde info doorgestuurd
de klantendienst verzekerde mij dat de jas uit niet polymerend stoffen werd gemaakt, maar het bevat 100 % polyester . En plus het feit dat ik de retourkosten naar China voor mijn rekening was. Als ik de reviews gelezen had op trustpilot dan had ik deze nooit gekocht.
BOERENBEDROG !!
Brol uit China, niet eens zijn prijs waard. Te duur dus voor Chinese makelij. Ze beloven een levering binnen 1 à 2 dagen als je voor 18h besteld en tot 10 dagen als het niet op voorraad is, maar er is niets op voorraad. 3 artikelen bestel en alle drie na een week ontvangen, rechtstreeks vanuit China. Boerenbedrog !! En als je retour wilt sturen is het op eigen kosten ... naar China. Had schoenen gekocht die na ontvangst ok waren voor die prijs, maar de maten kloppen langs geen kanten. Schoenen zijn te klein, stuur ze maar terug op uw kosten. AAN IEDEREEN, BLIJF WEG VAN DEZE WEBSITE. Betaal liever iets meer voor eerlijke mensen.
Nep!!! Troep!!!
Ik dacht echt goede orthopedische slippers te kopen zoals die op de afbeelding getoond wordt van echt leer en suède met goed voetbed...echter wat krijg ik...plastic slippers neppers uit China en dus veel te veel betaald. Er staat niet bij dat het uit China moet komen, voel me echt besodemieterd, dus wees gewaarschuwd.
Oplichters - geld kwijt
Oplichters! Ik ben mijn geld kwijt.
Doen zich voor als nette Nederlandse webshop, maar ze hebben geen voorraad dus het product komt laat aan, van zeer lage kwaliteit, komt niet overeen met de getoonde afbeeldingen en de maten kloppen totaal niet.
Retour kan alleen als je zelf de verzendkosten naar China betaalt en die zijn meer dan €20.
Ze houden zich niet aan de wet, claimen dat ze dat ook niet hoeven omdat ze niet in Nederland zitten, maar ze doen zich wel voor als een Nederlandse site.
Chinese meuk
Chinese meuk! Maatvoering en pasvorm is een lachertje. Meelij met de oeigoeren die hieraan hebben moeten meewerken.
Klantservice claimt in Leiden te zitten maar retour moet op eigen kosten naar industrieterrein in Shenzhen inclusief Nederlandstalig retourformulier. Benieuwd nu wat en of er terugbetaald gaat worden.....voelt als bezoek aan groot zwart gat
Zenitize.NL = geen nl.
Zenitize.NL
Zoals dat tegenwoordig steeds vaker gaat, een Nederlandse frontend, en een Chinese backend. Niet dat dat zichtbaar is natuurlijk.
Dus als je besteld, komt het uit China. En dat betekend lange levertijden en minder goed voor mens en milieu.
De maat van het spijkerjasje, een L, was natuurlijk veel te klein. Als je dan kleding uit China koopt, dan zou ik direct naar de bekende, Chinese, online winkels gaan.
Levertijd duurt langer dan verwacht
Levering duurt langer dan verwacht maar je krijgt het wel. Door de andere revieuws eens op Temu en Shein gaan kijken en inderdaad daar is hetzelfde jasje de helft goedkoper. Dus het wordt gewoon daar besteld en dan doorverkocht. Jammer want ik had gedacht het bij een Nederlandse firma te kopen.
Oplichters, koop hier niets!
Wat eruitziet als een mooie webshop, blijkt in praktijk een criminele dropshiporganisatie te zijn. Na een enorm lange levertijd heb ik slippers binnen gekregen die in de verste verte niet lijkt op het product op de afbeelding die ik besteld heb. De maat klopt niet, de kleur komt niet overeen, de kwaliteit is zeer slecht, de zool is van plastic ipv kurk zoals op de foto, de gesp is anders, de breedte van het riempje is anders etc.
Na meerdere keren mailcontact gehad te hebben met Linda ben ik het nu wel zat. Ik mag het retour sturen naar China, op eigen kosten uiteraard, of 40% van het bedrag terug ontvangen en het product houden. Beide opties zijn geen optie voor mij.
Bestel hier niet, pure oplichterij en ik ben nog niet klaar met ze.
Criminele dropshipper(s)
Niet bestellen, dit zijn dropshippers. De kwaliteit is Ali Express en de kleren moet je terugsturen naar China. Dit kost je 50 euro. Dit is tegen de wet: Een Nederlands bedrijf dient een Nederlands retouradres te hebben.
Koop hier niet en vertel het door.
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Ze doen zich voor alsof ze uit Leiden komen, maar komen daadwerkelijk uit China. Pakketje kwam veel te laat binnen en product komt qua maat & kleur niet overeen, overigens is de kwaliteit ook nog eens beroerd. Retourbeleid is al helemaal drama, je moet ze een mail sturen voor een retourformulier naar een mailadres wat niet eens bestaat. Overigens zijn de retourkosten voor jezelf, wat €25+ bedraagt. Absurd… geen goed woord over te zeggen
Lezers ook opgelet.
Lezers ook opgelet.
Het zijn pure oplichters
Ik ben m’n geld kwijt.
Als je een bericht stuurt hoor je niets
Pas op,melden bij poitie
Niet goed, retour naar China
Bestellen ging zoals andere site makkelijk. Schoenen duurde poos voor ze binnen waren, toen dacht ik al oeps dit moet uit china komen. Schoenen kwamen binnen maar waren niet de goede kleur. Op de foto van de site was het anders, dus retour gemeld. Tot mijn grote schrik moet het terug naar China waardoor de retourkosten boven de 20 euro zijn. Dat in verhouding met de prijs van de schoenen belachelijk. In mijn ogen kocht ik bij een Nederlandse boutique en zou ik het daar naar retour sturen maar helaas deze keer ben ik er dus ingetrapt