Easy-Ride Avis 55

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nette firma die alles nakomt wat ze op de site vertellen. Keurig en snel de orderbevestiging en de legale E-Step is erg snel persoonlijk afgeleverd. Keurige man en erg vriendelijk.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanmorgen langs geweest om binnen en buitenband te vervangen mijn zero 10x dit werd vakkundig en snel uitgevoerd! Vanmiddag heb ik zelf geprobeerd om de nfc toegang via mn telefoon laten lopen dit... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Easy-Ride gespecialiseerd in elektrische steps en elektrische (kleine) voertuigen. Daarnaast hebben we een aanbod van diverse Fatbike's en legale RDW goedgekeurde elektrische steps

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Persoonlijke aanpak, topservice, topprijzen

Al een paar jaar klant bij easy-ride en absoluut niets dan positieve zaken te melden. Eerst met de Zero10x en nu met men vsett10pro ben ik een 'avontuurlijke' stepgebruiker, waardoor ik al meermaals vervangonderdelen nodig gehad heb. Elke keer opnieuw is Easy-Ride de goedkoopste onder de betrouwbaar uitziende sites, en heb ik de onderdelen sneller dan verwacht. Al meermaals advies gevraagd via mail, whatsapp, telefoon, ... iedere keer snel en correct geadviseerd geweest, zonder dat ik het gevoel kreeg dat ze mij persé iets wilden verkopen. Het management mikt duidelijk op klantvriendelijkheid en eerlijk zaken doen wat absoluut lukt. Een persoonlijke aanpak, vakkennis en scherpe prijzen, een no-brainer voor wie overweegt hier klant te worden.

18 avril 2024

Réponse de Easy-Ride

Wat een mooie review heb je geplaatst Tom. Hartelijk dank en fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Vriendelijke groet,
Team Easy-Ride

Top zaak......

Na prima telefonisch contact voor informatie over de Veeley V5 step afgelopen week. Vandaag naar hun gereden om de elektrische step te kopen. Wat ben ik dik tevreden, al m'n vragen werden geduldig beantwoord. Uitleg over de step was perfect. Kortom, top zaak, ik ben met een heel goed gevoel huiswaarts gegaan. Bedankt mannen.

18 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een one mile gekocht

Vandaag een one mile gekocht , hele leuke winkel met kennis en behulpzaamheid en kennis .
Top geholpen en geslaagd .

23 septembre 2023

Réponse de Easy-Ride

Dank voor de mooie review. Veel plezier gewenst met de leuke Onemile. Vriendelijke groet van team Easy-Ride

Noté 5 sur 5 étoiles

super professioneel en vriendelijke…

super professioneel en vriendelijke geholpen. zeer snelle levering met uitleg over de aangekochte step. warm aan te bevelen!

14 août 2023

Hartelijk dank voor je review Loesje. Plezier met de fantastische vsett10

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanmorgen langs geweest om binnen en…

Vanmiddag heb ik zelf geprobeerd om de nfc toegang via mn telefoon laten lopen dit was geen goed idee, want de display blokkeerde Easyride gebeld of ze een oplisding wisten, kon even langs komen en met 2 minutën probleem verholpen en kreeg zelfs een nfc tag als sticker voor op m'n telefoon helemaal gratis! Echt super service!
Super bedrijf!
Vr. Gr. Izak

12 août 2023

Réponse de Easy-Ride

Goed om te lezen dat je tevreden bent Izak. We doen het met plezier. Vriendelijke groet, Team Easy-Ride

Great store!

Very friendly and professional shop. Easy to find, free parking places. You can buy or repair Your e-scooter there and get spare parts.

30 juin 2023

Many thanks for your feedback Paul. Greetings from team Easy-Ride

veeley v5 in de erfenis gekregen

veeley v5 in de erfenis gekregen echter geen kenteken aanwezig op deze step, contact opgenomen met zerosteps werd direct geholpen en de zorgen uit handen genomen kenteken aangevraagd!
geen step gekocht bij hun en dan zo hulp vaardig top
krijgen ze wel het onderhoud van de step perfect!! ga zo door!

1 juin 2023

Snelle levering, goed product

Zondag avond besteld en dinsdag werd mijn e-step persoonlijk door Zerosteps geleverd. Ik kreeg ook uitleg over de werking en functies van de step (VSETT9).
Ik ben zeer tevreden over de service en het product en ik raad het zeker aan!

18 avril 2023

Supergoede ervaring

Supergoede ervaring !
De Vsett 11+ gekocht bij Zerosteps / easy-ride.
Op al mijn vragen en mails kwam telkens heel snel een antwoord.
Prijs was ook heel sterk.
Ik kreeg een goed vertrouwen erin, want het is tenslotte toch een serieus bedrag wat je ineens overschrijft, waardoor ik de 11+ ook direct besteld had.
Alwin heeft alles netjes klaargemaakt voor de levering en is 2 dagen erna netjes met uitleg thuis afgezet.
Super tevreden.

6 avril 2023

Réponse de Easy-Ride

Hi Johan, dank voor je mooie review. We zijn blij te lezen dat alles goed is bevallen. Plezier nog met de Vsett11+. Groet van team Easy-Ride

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige mooie plek om je step te…

Geweldige mooie plek om je step te kopen. Echte communicatie en goede hulp. Ik ga binnenkort weer wat verzinnen om hier iets aan te schaffen, want dit soort bedrijven zijn uniek! Wij hebben in 1x 2 mooie Zero Pro 8 exemplaren aangeschaft en kan geen puntje opbouwende kritiek verzinnen.

1 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek gegaan naar een step

Op zoek gegaan naar een step. Ik wil service, kwaliteit en een fysieke winkel om proefrit te kunnen maken en het beste advies te krijgen voor mijn situatie. Vandaag de VSETT11 31ah gekocht bij Zerostep / Easy Ride. Wow! Mooie shop, veel keuze én...voorraad (!) plus fantastisch geholpen door de mensen daar. Goed advies van Alwin en uiteindelijk met de goede step weggegaan. Dik in orde, aanrader en verdient een dikke rating 10/10.

28 mars 2023

Ik schrijf zelden reviews

Ik schrijf zelden reviews, voor Alwin maak ik een uitzondering. Zoals hij al jaren de beste service verleend is echt uniek. Geen vraag is hem teveel en altijd een snel antwoord.
Klasse Alwin, ga zo door.

2 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader qua kennis en service

Zelf twee steps aangeschaft. Geweldige service en ze staan altijd klaar voor advies. Als er iets mis is met de step zorgen ze meteen voor een oplossing. Aanrader om hier je step aan te schaffen.

25 mars 2023

Een degelijke fiets

Een degelijke fiets , mooi en goed afgewerkt . Wel pittig , opletten , hij schiet vooruit als een speer . Ik gebruik vanuit stilstand de “ brommerfunctie “ , als ik dan wat snelheid heb begin ik pas te trappen .
Grts
Jan :)

25 mars 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus