1. Service SEO

Zichtbaar.io helpt Nederlandse MKB-bedrijven om beter gevonden te worden online. Voor €495 per jaar krijg je een compleet bedrijfsprofiel met contactgegevens, openingstijden, foto's en kaartweergave. Geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat lokale klanten jouw bedrijf makkelijk vinden.

4,0

Bien

Duidelijk en simpel concept

Duidelijk en simpel concept. Ik ben er mee bezig om de online aanwezigheid van mijn bedrijf te vergroten en zichtbaar.io is voor mij een hele goede partij om dat te doen. Door hun staat mijn site nu hoger op google. Zeer betaalbaar + ik raad het zeker aan voor lokale ondernemers!

8 janvier 2026

Réponse : Zichtbaar.io

Mooi om te horen dat je het concept als duidelijk en simpel ervaart en dat je website nu hoger in Google staat. Fijn dat Zichtbaar.io je helpt bij het vergroten van je online aanwezigheid en dat je de prijs-kwaliteit als sterk ervaart. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling aan andere lokale ondernemers! 🚀

Goede zichtbaarheid voor een goede prijs.

Ik heb een autogaragebedrijf in Ooij. Zichtbaar.io heeft mij goed geholpen om mijn autogaragebedrijf op de kaart te zetten en online goed zichtbaar te zijn. Ik ben ze hier erg dankbaar voor. Snel en goedkoop. Dat kenmerkt ze.

8 janvier 2026

Réponse : Zichtbaar.io

Super om te horen dat we jouw autogarage goed online zichtbaar hebben gemaakt. Fijn dat je onze service als snel en goedkoop hebt ervaren, daar doen we het voor!

Nogmaals bedankt en veel succes met je garage!

Zichtbaar.io

Zichtbaar.io heeft mij enorm goed geholpen met mijn online zichtbaarheid. Alles werd duidelijk uitgelegd, de communicatie was snel en erg professioneel en ze denken echt met je mee. Dankzij hun aanpak ben ik beter vindbaar geworden en krijg ik meer relevante aanvragen. Zeker een aanrader!

Mvg DK

2 janvier 2026

Réponse : Zichtbaar.io

Dank je wel voor deze mooie review! 🙌

Fijn om te horen dat onze aanpak en communicatie als duidelijk en professioneel zijn ervaren. Het is precies ons doel om ondernemers echt verder te helpen met hun online zichtbaarheid en meer relevante aanvragen te realiseren.

Geweldig dat je het resultaat nu ook merkt. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling! 🚀