Endnu en fejlfri levering fra Zinkshoppen af mine profiler. God snak med Lars før bestilling på hjemmesiden omkring mål mv. Hurtigere levering end angivet på shoppen
L'entreprise a répondu
Bestilte på hjemmesiden let Overskueligt fik ordrebekræftelse med det samme og ca leverings dato Alt gik nøjagtig som aftalt Da der også kom et uddybende Opkald vedr detaljer så alt Blev b... Voir plus
Varerne blev leveret til tiden. Det var fint pakket ind så skader kunne undgås. Når der ikke er 5 stjerner skyldes det at jeg ringede for at få leveringsadressen ændret hvilket også blev lovet, men d... Voir plus
Zinkshoppen.dk er en online webbutik, som leverer kvalitet produkter på standard og special mål. Vi er baseret i Herning og leverer i hele landet. Vi har mere end 15 års erfaring med plade og blik arbejde og vores hoved fokus er kvalitet og god service. vi leverer både til privat og erhverv.
Bassumgårdvej 14, 7400, Herning, Danemark
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtigere levering end angivet på shoppen

Réponse : Zinkshoppen
Rigtig god service fra zinkshoppen. Først fik vi lynhurtigt en prøve tilsendt på det materiale vi skulle bruge. Derefter bestilte vi og fik hurtigt leveret til døren. I anden omgang skulle vi bruge noget noget på overmål. Fik i den forbindelse super service på telefonen, bestilte, betalte og samme aften blev varen leveret på vores adresse. Virkelig service i verdensklasse. Kan kun anbefale at handle ved dem.

Hurtig og effektiv E-platform/service
Kvalitet på bukkede emner - høj
Tolerancer er ca. 2 tiende-dele - hvilket er godkendt
Alt var som det skulle være. Jeg fik en fin kobber plade til mit køkken og den kom til tiden.
God, præcis, nem og fornuftig pris, når man lige mangler et par stykker afdækning inddækning i et byggeprojekt.
Levering som aftalt. God dialog og rådgivning if. med fremstilling og generelt høj kvalitet.
flot kvalitet også at kunne at få annuleret ordre så man kunne opdatere ordre så man fik kun et opstarts gebyr.
pladerne skal bruges indvendig i gaskasse i en camping vogn
Høj kvalitet og god service.
Jeg kan varmt anbefale zinkshoppen.
Professionelt firma med superb kundeservice!
Jeg har bestilt herfra flere gange. Venlige personer, som kontakter en, hvis man har lavet en fejl og er altid klar på at hjælpe.