Jeg returnerede snorkeskinnen for at blive refunderet og har aldrig hørt tilbage på mine henvendelser siden. Ud over tid og besvær har det fejlkøb så også kostet mig returporto.
Har bestilt og betalt en pakke med 3 skinner den 26 august 2024. Fikk epost med ordrenummer, men ingen pakke. Har ringt dem flere ganger men de tar ikke telefon, Har sendt flere epost via de... Voir plus
Har redigeret min første anmeldelse da jeg har modtaget mine penge retur, så folk kan se det faktisk er et ærligt firma. Der gik godt nok lidt tid, men hovedsagen er at firmaet holder hvad de lover. S... Voir plus
Jeg har forsøgt at kontakte firmaet via mail, da jeg gerne vil høre hvordan jeg kan få mine penge tilbage, da jeg ingen effekt har oplevet med produktet. De skriver endvidere, at de bestræber sig på a... Voir plus
L'entreprise a répondu
N'a pas répondu aux avis négatifs
Useriøst firma
Jeg har nu brugt Znore i mere end 5 år
Jeg har nu brugt Znore i mere end 5 år. Og ja - det kræver at man selv tilpasser det i henhold til instruktionerne, hvilket godt kan være lidt udfordrende de første par gange - men det er ikke svært, når først man har gjort det et par gange. Og ja - det kræver en hel del tilvænning at sove med. Men man vænner sig langsomt til det, selvom det er ubehageligt i starten. Min hustru siger, at jeg snorker mindre - og med væsentlig mindre lydstyrke. Jeg kan også selv mærke, at hvis jeg glemmer at tage Znore i munden om natten, så vågner jeg flere gang i løbet af natten fra min egen snorken og har ofte en øm hals fra alt det snorkeri om morgenen. Så ja - Znore virker for mig, det kræver lidt at tilpasse det og en del at vænne sig til - men for mig har det helt klart været det værd. Desuden hjælper Znore med mit skæren tænder - og jeg har aldrig haft problemer med levering fra Znore. De har altid leveret hurtigt og problemfrit.
Det er noget fis
Det er noget fis, det virker ikke. Bliver ikke i munden. Og man savler, for man kan ikke synke med den i munden. Så det spild af penge
FAKE firma
FAKE firma - de tager dine penge, og sender noget billigt plastik.
Derefter skal du IKKE regne med det er muligt at komme i kontakt med dem. Jeg har nu nu gennem en måned prøvet at komme i kontakt med dem pr tlf. ( mobil nr ) - forgæves.
Et besøg på den adr. der opgives på hjemmeside var heller ikke opløftende, da det er en lille bygn. i forfald - der ikke bære præg af at haver været blevet brugt i en hel del år.
Produktet fungerede ikke for os, og virker til at være produceret for ca. 1 % af salgsprisen... - men det kan da teoretisk fungere for nogle.
Pengene er i al fald spildt, det øjeblik du sender dem afsted...
Har forsøgt at komme i kontakt med…
Har forsøgt at komme i kontakt med Znore pr. mail og telefon, ingen svar overhovedet.
Vil sende skinne retur, ubehagelige at sove med.
Servicen kan man ikke klage på - for der er ingen😡
Har bestilt og betalt en pakke med 3…
Har bestilt og betalt en pakke med 3 skinner den 26 august 2024.
Fikk epost med ordrenummer, men ingen pakke.
Har ringt dem flere ganger men de tar ikke telefon,
Har sendt flere epost via deres skjema og support , men får ikke svar.
Tror at jeg må dessverre melde de til politi som svindlere.
Spild af penge
Virkede overhovedet ikke og betalte for fragt både fra dem til mig og omvendt
De svarer desuden ikke på mails
Hold jer langt væk fra det firma
For klodset og stor til min mund
For klodset og stor til min mund. Og selve processen i at skulle lave skinnen er besværligt. Aftrykket blev for skævt - fik tygget siderne flade da aftryk skulle ske. Det er bedst en certificeret tandlæge laver sådan en skinne.....
Væreste service, ingen gennemsigtighed, utroværdigt
Znores produkt virkede ikke for mig, fair nok. Da jeg så skulle have pengene tilbage, hvilket der bliver lovet overalt på hjemmesiden, var dette nærmest umuligt. Fik intet svar de første mange dage. Jeg måtte ringe til firmaet 20+ gange over flere uger. Kom aldrig i snak med vedkommende, men efter utallige forsøg på opkald, fik jeg til sidst en sms hvor der stod at jeg kunne få mine penge igen. Selvom jeg i sidste ende fik pengene, var der ingen kundeservice eller gennnemsigtighed i forløbet. Lær af mine fejl og køb produkter andre steder. Mærkelig oplevelse og behandling af kunden. Det er aldrig det værd at handle hos utroværdige Znore
Den virker overhovedet ikke!
Den virker overhovedet ikke!
Mere er der ikke at sige! Har købt 6 stk. og de kan simpelthen ikke holde kæben når først den giver slip. Sårbare glem det og find en anden løsning 😊
"Fortrydelsesretten"
Jeg har prøvet skinnen og den fungerede desværre ikke for mig. Så jeg ville benytte fortrydelsesretten, som er kraftigt fremhævet på hjemmesiden - jeg var også i dialog på mail med dem inden, så jeg vidste hvordan jeg skulle returnere.
Jeg kan se, at de har modtaget skinnerne, men jeg har ikke fået nogen bekræftelse.
Jeg kan desværre ikke se at mine penge gå retur og jeg oplever desværre, at jeg ikke kan komme i kontakt med dem, selvom jeg har ringet flere gange, lagt besked på telefonsvarer, sendt mails og udfyldt formularen på hjemmesiden.
Jeg ville bestemt ikke have givet 1 stjerne som udgangspunkt, men fortrydelsesretten den får dem helt ned på 1 stjerne - det har ikke været en ret god oplevelse og det bør de ikke fremhæve helt så kraftigt på deres hjemmeside, når det ikke fungerer bedre.
Hvor er tilfredshedsgarantien?
Skinnen virkede ikke på mig. Derfor sendte jeg min ordre retur, efter aftale med Casper Hinding. Har dog ikke fået mine penge retur..
Det er utroligt at sådan et useriøst…
Det er utroligt at sådan et useriøst firma kan få lov at at sælge noget.
Jeg har prøvet at annullere min ordre jeg har prøvet at skrive til dem, men det er så useriøst.
Jeg vil bare have mine penge tilbage jeg vil aldrig modtaget produktet.
Selvom der stod på lagerlevering indenfor en til to dage.
Min kæreste siger produktet virker som…
Min kæreste siger produktet virker som det skal🤣🤣
Sover faktisk også bedre og er mere udhvilet når jeg vågner.
Man skal lige vende sig til skinnen men efter 7 dage går det helt ok
Godt produkt!
Produktet virker efter hensigten for mit vedkommende. Skinnerne blev leveret som lovet efter et par dage og vi har nu bestilt igen. Kan anbefale produktet.
Znore har ingen effekt!
Min hustru snorker en del, og Znore ændrede ikke dette overhovedet. Hverken lydniveau eller andet blev bedre. Totalt spild af penge!
Det er nu et år siden jeg returnerede…
Det er nu et år siden jeg returnerede og jeg har stadig ikke hørt fra dem. Det skete for mig og kan også ske for dig.
Super hurtigt betjening
Super hurtigt betjening. Bestilte mandag sen aften og modtog forsendelsen onsdag. Spændende og se om de så lever op til anmeldelserne.
Znore svarer ikke!
Znore svarer ikke på de bekymrede produktforespørgsler om tandsmerter m.m. der sendes til dem fra deres hjemmeside, indenfor den på mail oplyse svartid. De tager heller ikke telefonen (eller ringer tilbage) på det på hjemmesiden oplyste telefonnummer 😡👎😡