ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen robot. halfjaar ergernis noooooit enig resultaat en slechte service. GEKOCHT ECOVACS w2 omni pro 200 euro duurder maar wat een genot!!!!!!! Professioneel appa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Direct bij het eerste gebruik deed de Zoef niet wat hij hoorde te doen. De klantenservice tweemaal een mail gestuurd, nooit reactie gehad. Geen aanrader.
2 dagen voor t feest geeft cateraar geannuleerd - zoef zeer slecht bereikbaar (telefoon nr niet actief en andere telefoonnr's die via internet te vinden zijn, zijn niet actief of horen niet bij dit... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Klanten die het gehele bestelproces doorlopen ontvangen van ons een reviewverzoek voor Kiyoh. Kijk ook daar eens, via onderstaande link, voor nog meer positieve ervaringen van klanten met ons bedrijf. https://www.kiyoh.nl/zoef_com/.
Coordonnées de contact
Haarlemmerweg 317 L, 1051 LG, Amsterdam
- 0883334480
- info@zoef.com
- zoef.com
Les gens ont aussi consulté
Werkt niet, geen reactie verkoper
Geen aanrader.
ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen…
ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen robot.
halfjaar ergernis noooooit enig resultaat en slechte service.
GEKOCHT ECOVACS w2 omni pro 200 euro duurder maar wat een genot!!!!!!! Professioneel apparaat en vreselijk schoon mijn vrouw zegt het niet beter te kunnen.Dit apparaat is dus werkelijk zijn geld waard.
Maak geen fout koop geen rotzooi….lees ZOEF
Wat ontzettend slecht
Wat ontzettend slecht! We hebben een bar voor ons personeelsfeest besteld bij Zoef. Zoef heeft aangegeven dat de bar makkelijk te tillen zou zijn, maar bij aankomst bleek dit niet zo te zijn. Direct contact opgenomen met Zoef. We zijn inmiddels een week verder en we hebben nog steeds niks vernomen. We hebben maar liefst 6 mails verstuurd, maar een reactie blijft uit. Een andere oplossing voor het feest was vorige week al zelf geregeld. ECHT ZO SLECHT!!!!!!

Onbereikbaar en oplichting!
We hadden voor vandaag een springkussen besteld, hebben betaald en bevestiging gekregen. Maar na zelf bellen met de verhuurder, omdat het springkussen maar niet kwam, bleek dat die van niets wist! Beide telefoonnummers van Zoef zijn niet in gebruik! Het ergste is; er staat straks een plein vol kinderen die niet op een springkussen kunnen. We willen ons geld terug!

Réponse : Zoef.com
2 dagen voor t feest geeft cateraar…
2 dagen voor t feest geeft cateraar geannuleerd - zoef zeer slecht bereikbaar (telefoon nr niet actief en andere telefoonnr's die via internet te vinden zijn, zijn niet actief of horen niet bij dit bedrijf.
Uiteindelijk contact gekregen en dezelfde dag ook onze betaling retour.
I.p.v te "ontzorgen" , levert dit bedrijf meer stress op en moet je toch zelf last minute op zoek naar iemand die wel n buffet kan verzorgen.
Advies: ga niet met dit bedrijf in zee totdat ze kunnen leveren wa t ze beloven !

Niet mee in zee gaan!
Op 7 juni 2019 een bestelling gedaan en direct moeten betalen via ideal. Op 10 juni heeft Zoef.com de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort worden. Heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Op e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (nummer niet in gebruik). De aansluiting bij Waarborg Winkel klopt niet. Is dit zeer slechte klantenservice of oplichting?

Réponse : Zoef.com
Zoef.com is een grote oplichting
Zoef.com is een grote oplichting. Ze laten je betalen voordat ze ook maar iets geregeld hebben om vervolgens een dag later te melden dat het niet gelukt is om de gehuurde spullen te leveren. En je geld, dat zie je niet meer terug...

Geen geld terug!
Geen geld terug!
Iets besteld maar konden het niet leveren.
Ik wacht al 3 weken. 2x gebeld (nu krijg ik niemand meer aan de telefoon)
2x ge email nooit iets van gehoord.
OPLICHTING,!

Réponse : Zoef.com
Klantenservice heeft weinig verstand!
Klantenservice heeft weinig verstand!
Vorige week heb ik contact gehad voor stoelen, met de boodschap dat het een spoedbestelling betrof.
Gevraagd of zij een bepaald type stoel met kussens konden leveren. Aan de lijn werd verteld dat het mogelijk was (waarbij de kussens opvallend genoeg duurder waren dan de stoelen), maar de medewerker aan de lijn kon mij niet vertellen of de kussens zouden passen. Niet qua formaat, niet qua uiterlijk, qua niets niet.
Ondanks dat ik probeerde uit te leggen dat ik niet op de gok kon reserveren/bestellen, kwam hij niet verder dan: "Ja het zijn kussens en je zou ze eventueel kunnen meebestellen". Waardeloos natuurlijk, als ik niet weet hoe groot het zitvlak van de stoel is, hoe groot de kussens zijn, hoe de kussens eruitzien enzovoort, enzovoort.
Nou goed, dan denk je ik probeer het via de mail.
Dus ik vraag een offerte aan via de mail, met dezelfde boodschap, dit keer expliciet met alle factuurgegevens en de mogelijke gegevens voor de order.
Krijg je bericht terug: "Het is mogelijk om 2 offertes aan te vragen via Zoef.com. "
Goh, dat ik dat niet kon bedenken...
Het idee van het bellen en mailen was juist om te voorkomen dat de spoedbestelling in de bureaucratische molen terecht zou komen en helemaal niet meer uitgevoerd kon worden.
Laat staan dat er met de klant meegedacht wordt, heb ik het idee dat men niet eens luistert naar wat de wensen zijn!
Eens geprobeerd en daar blijft het ook bij.
Helaas niet leverbaar, wel geld terug!
Bestelling blijkt niet leverbaar. Wel geld terug, verder geen gedoe.
Lijkt goede partij maar kunnen nooit leveren
Voor tweede jaar op rij wordt mijn bestelling na acceptatie als nog door Zoef gecanceld omdat ze het niet geregeld krijgen met hun partners. Slecht slecht.
na een hartverzakking omdat de offerte…
na een hartverzakking omdat de offerte digitaal niet geaccepteerd werd, heeft Zoef het uitstekend opgelost. Wij zijn blij met hen.
Fijne service
Fijne service! Bij elk bedrijfsevenement maken wij gebruik van hun diensten omdat ze betrouwbaar en duidelijk zijn.
Goede service, en perfecte handling, graag bevelen wij van VMG TV Zoe.com aan

Zoef.com
De bestelling van de stormbanen zijn nog niet rond maar de samenwerking met zoef.com verloopt tot nu toe top!!

Prima service
Prima service. Alles werd op de afgesproken dagen en tijden geleverd en opgehaald.

Prima
Prima! Roze zitzakken voor een evenement gehuurd, helaas waren ze niet perfect schoon, maar dat viel mee. Bedankt!

last minuten stormbaan
Vorige week een stormbaan gehuurd op het laatste moment. Mijn zoontje had een verjaardagsfeest de volgende dag dus met lichte paniek bij Zoef terecht gekomen. Werd vriendelijk te woord gestaan dat ze niets konden garanderen maar het wel gingen proberen. 1 uur later kreeg ik een belletje dat het rond was. Helemaal top, mijn zoontje zeer enthousiast. Zeker een aanrader!

Réponse : Zoef.com
alles was ruim op tijd aanwezig en de …
alles was ruim op tijd aanwezig en de service was zeer goed, ook naar andere vragen werd geluisterd en waar mogelijk was er de mogelijkheid
geboden om er diverse hulpmiddelen gratis bij te krijgen.
Het was ronduit geweldig om bij Uw bedrijf de spullen te huren en
wij raden iedereen aan om bij U diverse spullen te huren.
Nogmaals super bedankt voor de goede zorgen.
Henk Ras,
Stichting Buurthuis Geeren- Noord Breda

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.