Snelle service, maar dat ben je inmiddels wel gewend. Daarnaast ook indrukwekkend goed drukresultaat voor een zeer scherpe prijs - inclusief persoonlijk contact van begin tot eind. Waardoor kleine fou... Voir plus
Lisez les avis des autres
na het aanleveren van de bestanden, bleek het niet de juiste formaten te zijn, hierin hebben ze prima geholpen. echter toen ik het pakket in ontvangst nam leken alle folders wel in de doos gepropt,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bestelling zou alleen op dinsdag geleverd worden, maar aangezien er bij ons wat misging met het formaat van het document (vrijdag rond 15:10 verstuurd), i... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Graphiste
- Service d'impression de photos
- Magasin d'articles promotionnels
Écrit par l'entreprise
Waarom ZoGedrukt? - Altijd gratis verzending - Gratis bestandscontrole - Eigen productie - Snelle levertijden - Persoonlijk contact - Wij doen niet moeilijk
Coordonnées de contact
Zuidzijde 131-133, 2977XE, Goudriaan, Pays-Bas
- 088 730 1111
- info@zogedrukt.nl
- zogedrukt.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Waardeloos
Waardeloos. Al meerdere malen zijn ze de geleverde data niet nagekomen. Niet eens een mail gestuurd met een reden. We hebben besloten om met een andere drukker in zee te gaan die wel zijn afspraken nakomt.

Réponse de Zogedrukt
Sneller geleverd dan aangegeven
Snelle levering en goede kwaliteit-…
Snelle levering en goede kwaliteit- prijs verhouding!
goed en snel
Het drukwerk ziet er altijd goed uit, bij eventuele problemen wordt er altijd naar een snelle oplossing gezocht.
Mooie uitnodiging!!!
Voor het eerst een bestelling gedaan bij “Zogedrukt.nl” en had totaal geen ervaring hiermee. Maar de site is ook voor een leek gebruiksvriendelijk en het resultaat is gewoon SUPER!!
En ook niet geheel onbelangrijk: een mooie prijs!
Wij hebben placemats laten drukken
Wij hebben placemats laten drukken. Zien er prima uit!
Tevreden klant.
Ik ben bijzonder blij met het resultaat en de kwaliteit van jullie product!
Ik ben bijzonder blij met het resultaat! Als interieur designer is het leveren van kwaliteit voor mijn klanten zeer belangrijk. Het eindproduct dat jullie hebben geleverd was boven verwachting. Bedankt daarvoor!
Jullie hebben er een vaste klant bij!
Printwerk zag er prima uit
Het printwerk zag er prima uit; de afwerking had wel iets beter gekund.
altijd prima.
altijd prima.
doe al jaren zaken. als er klachten zijn wordt dat goed opgelost.
de kwaliteit is doorgaans prima
Service
Ik werd opgebeld dat ik het verkeerde formaat had gekozen en dat het dus voor een derde van de prijs kon, hier kom ik graag nog eens terug!
Snel, vriendelijk en uitmuntende kwaliteit!
Op 30 december startte mijn zoektocht naar een partner die mij kon helpen bij het bedrukken en aanleveren van een mooie en kwalitatieve stretchwand. Geen ideaal scenario, zo bleek, want de stretchwand moest uiterlijk op 7 januari in België geleverd worden voor een evenement.
Ik heb heel veel bedrijven aan de lijn gehad die me niet konden helpen, maar 3 uur later kwam ik terecht bij Karin van ZoGedrukt.nl die me heel vriendelijk te woord stond en me vertelde dat zij de wand op 6 januari zouden leveren. Zo gezegd, zo gedaan: de wand staat hier momenteel te shinen op ons evenement! Heel erg bedankt Zogedrukt en Karin!
Snelle service en levering
Snelle service en levering, stevig verpakt en prachtige flyers. Top!
Altijd snel en goede kwaliteit
Altijd snel en goede kwaliteit, daarnaast dubbelchecken ze ook nog altijd handmatig de aangeleverde bestanden. Helemaal top en zogedrukt!
Het enige wat mankeerde was
Het enige wat mankeerde was: Gewoonlijk krijg ik een avond/middag van tevoren een bericht dat het drukwerk was verstuurd. Nu kreeg ik die pas toen het eigenlijk al geleverd had moeten worden.
Het drukwerk ziet er niet uit
Het drukwerk ziet er niet uit. Ondertussen bij andere drukkerij besteld
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.