Super rask levering
Super rask levering, super rask service. Og en fresh og fin nettbutikk. Kan virkelig anbefale denne nettbutikken.
Zoohaven AS ble etablert 2018, med utsalgs sted på Slemdal Senter i Oslo. Vi er en lokal dyrebutikk som tilbyr utstyr til hund, katt, villfugl, gnagere, kanin, fugler, litt akvaristikk og reptiler. Vi jobber for å gi den beste servicen med høy kunnskap på alle våre produkter. Vi har leverandører som gir rådgivning, opplæring og god garanti på alle sine produkter. Vi har lang erfaring i arbeidet med kjæledyr og vennskapet mellom eier og dens beste venn. Ta deg gjerne en tur innom vår butikk. Selfølgelig er alle kjæledyr velkomne hos oss.
Stasjonsveien 2, 0779, Oslo, Norvège
N'a pas répondu aux avis négatifs
Meget god kundeservice! Jeg hadde et spørsmål om et produkt sent på kvelden. Hadde ikke forventa svar så raskt! Det var veldig allright med hurtig svar, slik at jeg enkelt kunne fullføre bestillingen min.
- Og de har utrolig mye forskjellige varer :)
Pakken ble pakken og sendt samme dag. Gode priser og godt utvalg - godkjent av den veldig kresne hunden min:)
Rask levering, ordnet en løsning da jeg ikke fikk alle varene tilsendt samlet, veldig god kundeservice så absolutt å anbefale! ♥️
Personlig service og oppfølging, lynrask levering, og fikk til og med en ekstra godbit til hunden som plaster på såret da det ble noe kluss med levering første gang.
Lite imøtekommende ansatte. Viser ingen forståelse, men sier de gjør det på svært sarkastisk måte. Drar heller lenger unna for hyggeligere betjening.
Elendig kundeservice, ubehagelig og frekke medarbeidere.
Bestillte varer 12 desember , 27 desember måtte jeg purre på dem på e-mail flere uker etter bestillig og de kom med bortforklaringer og la skylla på posten for av varene var blitt ødelagt og ikke sendt til meg. Ikke hadde de giddet å kontakte meg å fortelle hva som var skjedd en gang før jeg purret på dem om sporingsnummer etter 3 lange uker uten å få levert det jeg bestillte og heller ikke hørt noe i far dem. Blir siste gang jeg hanlder og støtter denne forferdelige nettbutikken med så dårlig service.
God kvalitet på varene, rask levering, bra nettside og gode priser.
Her får du det du trenger av hjelp og kundeservice
Veldig bra dyrebutikk med gode priser og veldig rask levering!
Rask levering og veldig godt utvalgt. <3
Zoohaven fremstår som veldig pålitelige, effektive og profesjonelle. De tar betaling med vipps, noe jeg selv synes er veldig lettvint. Jeg bestilte en lagervare på nett med vanlig frakt, og fikk den levert i postkassen dagen etterpå. Helt strålende opplevelse!