3,4

Moyen

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Sukienka dotarła z opóźnieniem

Sukienka dotarła z opóźnieniem - zdjęcie na stronie zdecydowanie odbiega od sukienki która dotarła, materiał to poliester i nie ma możliwości szybkiego zwrotu do sprzedawcy z którym jest utrudniony kontakt, ubrania prawdopodobnie sprowadzane z Chin i dlatego tak długi okres oczekiwania - ten sklep to jedno wielkie oszustwo

12 mai 2026

Ten sklep to oszustwo

Ten sklep to oszustwo. Wysylka z Chin, o czym nie informują. Do tego zwrot tez do Chin, co przy kosztach wysyłki jest absurdalne.

11 mai 2026

Totalne nieporozumienie

Totalne nieporozumienie, jakość niska, krój niezgodny z ofertą, przesyłka opóźniona i brak responsywnosci przy próbie zwrotu towaru.
Nie polecam

30 avril 2026

Replacement item

The item I ordered was not suitable so I requested a return. Zoreli offered a replacement free of charge which arrived quickly and is a perfect fit. Excellent service.

21 avril 2026

Réponse de Zoreli

We’re delighted that you’re happy with your experience with our shop. Your feedback is very valuable to us and motivates us to continue providing the best possible service.

We hope you enjoy your purchased item very much and that we will see you again soon.
-The Zoreli Team

Be aware

Saw a jacket quite nice want to know the size more detail , on their website only show S M or L . buying something abroad we all want to make sure it fits and avoid return process cos it takes times . Sent two email to ask them for their jacket size guide that was 5 days ago , no communication at all wonder why have 4star reviews

27 février 2026

Réponse de Zoreli

We are very sorry to hear that your experience did not meet expectations. Customer satisfaction is very important to us and we would be happy to help find a solution. Please contact our team at info@zoreli.pl
so we can look into the matter and assist you.
-Team Zoreli

Ładna kurtka

Zamówiłem kurtkę i została szybko dostarczona! Jakość jest dobra, a kurtka ładnie leży.

3 février 2026

Réponse de Zoreli

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z doświadczenia z naszym sklepem. Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszego oferowania najlepszej obsługi.

Po prostu dobrze

Zdecydowanie polecam zamówienie nowego kompletu ubrań. Dobra obsługa i bardzo dobra jakość.

29 décembre 2025

Delikatna odzież

Zamówiłem spodnie i kurtkę i są bardzo wygodne! Super!

14 décembre 2025

Odzież zgodnie z opisem

Musiałem trochę poczekać na przesyłkę, ale sweter jest dobrej jakości i ładnie wygląda. Od razu otrzymałem komplementy.

30 novembre 2025

-Zespół Zoreli

Ładne ubrania, wysyłka nie jest szybka

Kupiłam fajną kurtkę dla mojego chłopaka. Wysyłka trwa chwilę, ale za to dostajesz fajną kurtkę.

31 décembre 2025

-Zespół Zoreli

Obsługa klienta jest dobra i szybka.

Na pewno znowu tu zamówię. Obsługa klienta dobrze mi pomogła, gdy miałem pytanie. Jakość koszulki jest dobra.

18 décembre 2025

Szybka wysyłka

Jestem mile zaskoczona szybkością dostawy; sweter jest miły, ciepły i gruby. Absolutnie fantastyczny!

25 novembre 2025