Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt... Voir plus
Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Voir plus
Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Voir plus
Det värsta personal i kista gallaroan . Det var min andra köp . Det var helt annan perfym från den provlukten som jag luktade på . När jag återvände hos de och förklarade att perfymen inte stämmer m... Voir plus
Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.
Uppsala Business Park Virdings Allé 24 Plan 1 Hus 3 A, 754 50, Uppsala, Suède
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ger omdöme om parfymen.
Luktar extremt billig Dubai - Dollarstore om den. Blir sunkig vanilj när toppnoterna har försvunnit vilket händer fort.

Réponse : Zperfume
That’s big scam. They send you the perfume, but first of all, they smell like a super bad quality alcohol that old school barbershops use after they shave you. Me and my friend ordered 2 different bottles and they both smell the same. On the box or bottle say nothing about which model you got. I paid 550 nok and I want my money back. I don’t wear that garbage 🤬🤬

Réponse : Zperfume
Roligt att prova en ny doft till bra pris och snabb leverans

Réponse : Zperfume
har fått den i dag 16 desember så min opplevelse vet jeg ikke ennå.... men god duft så jeg er spent :)

Réponse : Zperfume
Doften är riktigt god och passar mig perfekt. Den är både fräsch och långvarig, och jag gillar verkligen hur den känns på huden. En av mina nya favoriter!

Réponse : Zperfume
Den luktet ikke som forventet😏Syns heller ikke den luktet så lenge🙂

Réponse : Zperfume
Även denna gången är jag så nöjd. Så grymma parfymer och hållbarheten är lång. Snabb leverans.

Réponse : Zperfume
Höll inte doften länge , måste ta massor för att det ska lukta

Mangler stadig min varer
Har fået af vide jeg skal kontakte post nord
Igen hjælp fra jer

Réponse : Zperfume
Doften är inte i närheten av det original den påstås efterlikna.

Réponse : Zperfume
En savoir plus sur les différents types d'avis.