Zperfume Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Mycket bra service, snabb leverans och parfymer som efterliknar originalet och en doft som håller länge. Jag tyckte inte om den ena parfymen jag beställde och fick dagen efter leverans av min nya par... Voir plus

Grymt bra dofter i snygga flaskor. Jag är helt såld ✨️ Dessutom är deras kundservice outstanding. Efter att jag fått min orderbekräftelse och notis i Postnord-appen, upptäckte jag att jag valt fel l... Voir plus

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Voir plus

1. Parfumerie
  2. aussi dans
  3. Fournisseur d'arômes et de parfums
  4. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

214 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top notch!

Grymt bra dofter i snygga flaskor. Jag är helt såld ✨️
Dessutom är deras kundservice outstanding. Efter att jag fått min orderbekräftelse och notis i Postnord-appen, upptäckte jag att jag valt fel leveranssätt. Mailade kundservice och blev uppringd inom 1 timme och problemet löstes omgående utan extra kostnad. Så big kudos till detta företag, både för deras fantastiska dofter och för deras grymma service.
Kommer definitivt att handla här igen ❤️

12 mars 2025

Hej Jonna!

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd både med våra produkter och vår kundservice. Våra kunder är verkligen värdefulla för oss, och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Snabb frakt

Snabb frakt, Och riktigt bra parfymer till ett vettigt pris!! KÖP KÖP är ett måste

28 février 2025

Réponse de Zperfume

Stort tack för din härliga feedback! Kul att höra att du uppskattar både vår snabba frakt och våra parfymer till schyssta priser. Hoppas vi får se dig igen snart!

Nöjd!

Positivt överraskad av kvaliten, blev fel i beställningen men supporten fixade det utan problem.

25 février 2025

Réponse de Zperfume

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är positivt överraskad av kvaliteten och att vår support kunde hjälpa dig snabbt med beställningen. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Är nog den bästa parfymen jag nånsin…

Är nog den bästa parfymen jag nånsin haft. Luktar otroligt och håller hur länge som helst på huden.

7 février 2025

Réponse de Zperfume

Hej! Tack för din fina recension, det gör oss verkligen stolta att höra att du är så nöjd med parfymen. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse!

En fantastisk god parfume de laver

En fantastisk god parfume de laver, har købt rigtig mange, og så længe de laver det i det niveau fortsætter jeg.

5 février 2025

Réponse de Zperfume

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores parfumer, og at du fortsat er en loyal kunde. Vi vil gøre vores bedste for at opretholde den høje standard, så du altid kan være lige så tilfreds. Tak for din støtte!

Jag älskade doften och uppskattade…

Jag älskade doften och uppskattade verkligen de två gulliga testerna jag fick med – faktiskt älskade jag en av dem ännu mer än den jag köpte! Tyvärr var den trasig, och nästan all produkt hade läckt ut, förutom en liten mängd. Dessutom kunde jag inte riktigt tyda namnet på den, så jag antar att jag hade otur. Men som kund kände jag mig verkligen speciell med allt – min parfym, testerna och den fina upplevelsen.

14 janvier 2025

Réponse de Zperfume

Hej! Tack så mycket för dina fina ord. Vi är verkligen glada att du uppskattade doften och testerna, även om vi beklagar att en av dem hade läckt. Vi är inte helt säkra på vilka tester vi skickade, men vi tror att det kan ha varit Vanilla Latte och Vanilla Coco Dreamland. Hör gärna av dig till oss på info@zperfume.se så skickar vi två nya tester till dig, helt utan kostnad. Tack för att du valde oss!

Zperfume

Good quality products at a great price

Good quality products at a good price. It is surprising how much value you get for your money on these perfumes. I ordered 4 perfumes and they were all loved by those I gifted them to. They seem to last for an extra hour or so which i think is because of the perfume oils they contain. I would recommend them.

15 janvier 2025

Réponse de Zperfume

Thank you so much for your positive feedback! We're thrilled to hear that you're satisfied with the quality and value of our perfumes. It's wonderful that those you gifted them to loved them as well. We take pride in using perfume oils to ensure long-lasting scents, and we're glad you noticed! Your recommendation means a lot to us, and we look forward to serving you again soon!

Super snabb leverans!

Super snabb leverans!
Doften var super lik den originella, rekommenderar starkt!

9 janvier 2025

Réponse de Zperfume

Tack för din feedback! Fantastiskt att du tycker att den påminner om originalet! Stort tack för rekommendationen, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Jag är väldigt nöjd och jag köpte från…

Jag är väldigt nöjd och jag köpte från er en bra parfym liksom som är originalt det är inte så stor skillnaden mellan original och eran parfym jag är väldigt väldigt nöjd.

30 décembre 2024

Réponse de Zperfume

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med parfymen och att den lever upp till dina förväntningar. Välkommen åter!

Återkommande och nöjd kund

Väldigt bra parfymer som håller riktigt bra kvalité. Har rekommenderat denna sida till både vänner och familj. Väldigt bra service som är hjälpsam och snabb leverans.
Supernöjd kund.

31 décembre 2024

Réponse de Zperfume

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss till vänner och familj. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa möjliga upplevelsen även framöver. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Tack för att du är en supernöjd kund!

I brought a perfume from them today…

I brought a perfume from them today while running errands and thought to give it a try. Wore it in the evening and couldn’t believe how lovely the fragrance was and it lasted long as well. It is perfect and cheaper compared to branded ones I’ve always brought. I will go kista again tomorrow to buy more.

30 novembre 2024

Réponse de Zperfume

Thank you for your kind review! We are so happy to hear that you are satisfied. We look forward to welcoming you to Kista again today and hope that you find more products you like. Thank you for shopping with us!

Snabb leverans, bra parfymer. Trevlig kundtjänst

24 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd!

En av bästa parfymen jag har testat den…

En av bästa parfymen jag har testat den fastnar på kläderna i minns 10 timmar. Rekommenderar den starkt.👌🏽👌🏽

26 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Tack för din rekommendation! Härligt att höra att du är så nöjd med doften och hållbarheten

Riktigt goda parfymer som doftar…

Riktigt goda parfymer som doftar riktigt likt de parfymer de inspireras av. Doften håller dessutom hela dagen! Super nöjd och rekomenderar verkligen!

25 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra parfymer och att dofterna lever upp till förväntningarna. Att de håller hela dagen är precis det vi strävar efter! Tack för din rekommendation, vi uppskattar det verkligen! 🌟

Hälsningar,
Zperfume-teamet

Har 4 parfymer samt linne vattnet kan…

Har 4 parfymer samt linne vattnet kan rekommendera detta till allihopa!!! Bra hållbarhet och du doftar riktigt riktigt gott!!

25 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Stort tack för din rekommendation och ditt förtroende! Vi är glada att höra att du uppskattar hållbarheten och dofterna.

Fina parfymer och snabb leverans

Fina parfymer och snabb leverans. Fick även extra parfym prover

22 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Tack för din fantastiska recension! Kul att du uppskattade de extra parfymproverna också! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

Falsk marknadsföring

Ingenstans står det att det är imitation av parfymen och att ni blandar en egen doft själva, man får intrycket av att man kan köpa prover av er för att veta hur den parfymen doftar så att man kan köpa den eller inte

16 octobre 2024

Réponse de Zperfume

Hej, tack för din feedback! Vi vill förtydliga att det framgår tydligt på vår hemsida och på varje produkt att vi erbjuder inspiration av parfymer. Vår intention är inte att vilseleda någon, utan att ge kunderna möjlighet att uppleva dofter inspirerade av kända märken. Vi beklagar om det uppstått något missförstånd och vi uppskattar din synpunkt. Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss direkt!