Zperfume Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jag älskade doften och uppskattade verkligen de två gulliga testerna jag fick med – faktiskt älskade jag en av dem ännu mer än den jag köpte! Tyvärr var den trasig, och nästan all produkt hade läckt u... Voir plus

Mycket bra service, snabb leverans och parfymer som efterliknar originalet och en doft som håller länge. Jag tyckte inte om den ena parfymen jag beställde och fick dagen efter leverans av min nya par... Voir plus

Grymt bra dofter i snygga flaskor. Jag är helt såld ✨️ Dessutom är deras kundservice outstanding. Efter att jag fått min orderbekräftelse och notis i Postnord-appen, upptäckte jag att jag valt fel l... Voir plus

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Voir plus

1. Parfumerie
  2. aussi dans
  3. Fournisseur d'arômes et de parfums
  4. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

214 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

God doft och snabb leverans

God doft och snabb leverans

17 mars 2024

Réponse de Zperfume

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med doften och att du fick din beställning snabbt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, och det är fantastiskt att höra när vi lyckas. Tack för att du valde oss!

Parfymene lukter ikke som orginalene og…

Parfymene lukter ikke som orginalene og den ene lukter gammelt.
Prøveparfymen som fulgte med hadde lekket utover hele pakken

15 février 2024

Réponse de Zperfume

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med parfymerna. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta har orsakat.

Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda och vi tar din kommentar på största allvar. Det här är första gången vi får en negativ kommentar, men vi respekterar alla åsikter och är öppna för förbättringar. Vi kan erbjuda reklamation för att lösa problemet. Vänligen kontakta oss på info@zperfume.se så att vi kan hjälpa dig vidare. Tack för din förståelse och tålamod medan vi arbetar för att rätta till detta.

Perfekt bemötande.

Perfekt bemötande, höll alla väntade krav. Snabb leverans. Härligt när allt fungerar utan krångel.

8 février 2024

Réponse de Zperfume

Vi är glada att höra att du hade en härlig upplevelse med oss! Att kunna leverera snabbt och uppfylla dina krav är vår främsta prioritet. Tack för din feedback och för att du valde oss. Vi ser fram emot att fortsätta att överträffa dina förväntningar och betjäna dig igen i framtiden.

Som vanligt är doften underbar

Som vanligt är doften underbar, en sak dem gjort bättre o ”lyxigare” är flaskan och att dem packat in i förpackning 👍🏽

25 février 2024

Réponse de Zperfume

Tack för att du delar din åsikt med oss! Tack för att du valde oss och för att du delade din positiva upplevelse!

Var väldigt snabb leverans och supergod…

Var väldigt snabb leverans och supergod doft

25 janvier 2024

Réponse de Zperfume

Tack för feedbacken! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och att doften lever upp till förväntningarna. Tack för att du väljer oss!

Snabb och säker leverans

Fin och säker leverans, helt otrolig parfym, håller alla löften. Kan bara rekommendera Zperfyme till alla.jag känner, tack den ska jag ha ofta och länge

27 décembre 2023

Réponse de Zperfume

Vilken glädje att höra att du är så nöjd med både leveransen och parfymen! Tack för att du delar din fantastiska upplevelse med oss. Tack för din rekommendation och för att du valde Zperfume. Vi ser fram emot att betjäna dig igen för fler fantastiska doftupplevelser!

Snabb leverans, fint förpackning, perfekt till en present och så klart till mig själv, kommer att beställa mer

3 décembre 2023

Réponse de Zperfume

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår snabba leverans och fina förpackning. Det låter som om produkterna passade perfekt som både presenter och egna njutningar. Ser fram emot att få betjäna dig igen, och tack för att du valde Zperfume!

Snabb leverans.

Bra produkter.

27 novembre 2023

Réponse de Zperfume

Vi är glada att du tycker om våra produkter! Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, låt oss veta. Tack för att du valde oss på Zperfume!

Som kund har det vart en väldigt bra…

Som kund har det vart en väldigt bra upplevelse, produkter och service av bästa kvalitet.
Jag fortsätter att vara kund och rekommenderar andra att vara det.

15 décembre 2023
Avis spontané

Hej Pontus!

Vi är otroligt glada att höra att du har haft en så bra upplevelse som kund hos oss. Tack för ditt förtroende och stöd! Vi ser fram emot att fortsätta leverera produkter och service av bästa kvalitet. Tack också för att du rekommenderar oss till andra. Välkommen tillbaka när som helst!

Hej Kevin!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du älskar våra fantastiska dofter och uppskattade vår snabba leverans. Tack för att du valde Zperfume!

Bästa!!!

Luktar sååå likt och håller lääänge

Hej Christina!

Att höra att vår doft liknar originalet och har en långvarig effekt gör oss jätteglada! Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss.

Så otroligt snabb och bra leverans

Så otroligt snabb och bra leverans! Fin hälsning med i paketet. Och dofterna, prickade rätt direkt, luktar så gott och sitter länge.

4 décembre 2023

Hej Charlotta!

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din fantastiska upplevelse! Vi är glada att vår snabba leverans och den personliga hälsningen föll i smaken. Att dofterna prickade rätt och sitter länge är fantastiskt att höra!

Doftar gott

12 novembre 2023

Hej Ronja!

Tack för din korta men kraftfulla feedback!

Jag är super nöjd.

Jag är super nöjd.
Väldigt goda parfymer med väldigt bra kvalitet, starka och långvariga dofter till mkt mkt mkt bra priser.

Rekommenderas starkt.

27 novembre 2023

Hej Musse!

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är super nöjd med våra parfymer och uppskattar deras kvalitet och långvariga dofter. Att du även tycker om våra priser gör oss extra glada! Tack för att du valde oss på Zperfume!

Hej Paul!

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår snabba leverans och doften. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Tack för att du valde Zperfume!

Bra parfymer som håller länge och är…

Bra parfymer som håller länge och är prisvärda. Snabb frakt. Beställt två gånger, senaste gångerna även några prover, så det blir nog en tredje beställning.

Réponse de Zperfume

Tack för att du delar din positiva erfarenhet! Det gläder oss att höra att våra parfymer uppfyller dina förväntningar på hållbarhet och prisvärde. Snabb frakt och de extra proverna är en bonus! Ser fram emot att välkomna dig för din tredje beställning hos Zperfume!

Prisvärt!

Supersnabb leverans! Dofterna var magiska och flaskorna är lyxiga! Första men absolut inte sista beställningen! Jättenöjd!

Réponse de Zperfume

Vi är överlyckliga att du är så nöjd med din upplevelse hos oss! Att höra att leveransen var supersnabb och att dofterna och flaskorna imponerade gör vår dag. Tack för att du valde Zperfume för din första beställning – ser fram emot att välkomna dig igen!

Supersnabb leverans och legitima…

Supersnabb leverans och legitima produkter som håller vad de lovar! Kommer nog inte tänka tanken på att köpa "vanlig märkesparfym" på länge nu när jag upptäckt zparfume!!

Réponse de Zperfume

Tack så mycket för att du delade din fantastiska upplevelse med vår parfym. Ditt stöd betyder mycket för oss på Zperfume!