For the third time we used Zubardubar for amazing cocktailbars at our annual company summer party. They are extremely serviceminded and flexible to make sure everything is running smoothly. The firs... Voir plus
Under promise over deliver - ALT spillede! Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæst... Voir plus
We had an amazing cocktail party at Jobindex! Thanks to ZubarDubar, we could try various luxury drinks at our department party which made our party even greater!! The professional ZubarDubar bartende... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Alle kunder har forskellige krav og ønsker og hos os, er du virkelig i centrum – Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement. Vi sørger for alt hvad du skal bruge til baren herunder: Professionelle cocktail-bartendere, bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske økologiske råvarer, diverse udstyr m.v. Vi kan tilbyde en komplet cocktail bar som skræddersyes til dig og dine gæster og til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast og vi kan derfor let tilbyde dig en fornuftig pris. Med flere års erfaring har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Du behøver ikke spekulere over detaljer – det gør vi for dig! Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler. ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser over hele landet!
Fynsvej 59, 5500, Middelfart, Danemark
- info@zubardubar.dk
- zubardubar.dk
ZubarDubar til en firmafest
Vi brugte ZubarDubar til en firmafest.
Deres søde Sales Manager Emilie sørgede for god kommunikation og var meget imødekommende. Levering og afhentning af selve baren gik rigtig godt, og det var nogle søde og dygtige bartendere vi havde på besøg. En rigtig god oplevelse for vores vedkommende.
Great service and amazing cocktails
The first two years we were app. 220 people and this year 120 people. All went perfect and both the planning and the execution was top nudge. Thank you so much.
Vi har lige haft fornøjelsen at brug…
Vi har lige haft fornøjelsen at brug ZubarDubar til endnu en vellykket fest, nu for den 5 gang!
Kvaliteten, service, logistiken alt er bare tip-top!
Tak Nicolay, Emilie og teamet for jeres sevice. Varmt varmt anbefalet.
Experience as a bartender
Worst experience as a bartender! Tried writing a complaint and a review aprox 1 year ago here and the owner called me afterwards to tell me he will sue me. But, guess what, he went bankrupt, so good luck having anything against me. Never order their bars since they treat their personal quite bad with delayed payments and being left in remote locations in the middle of the night waiting.
Gode drinks
Gode drinks, sødt personale og nem booking. Vi vender helt sikkert tilbage med en ny booking
Super oplevelse
Op til arrangementet var Frederik meget responsiv pr. mail og jeg fik hurtigt svar på alle spørgsmål. På selve dagen ankom en veloplagt bartender med "hele molevitten" og serverede masser af gode, smagfulde drinks af høj kvalitet. Lækkert!
Very nice 🔥🔥🔥
Endnu engang en fornøjelse med…
Endnu engang en fornøjelse med ZubarDubar.
Det er 5. gang jeg bruger dem.
Fantastisk service og lækre drinks. Kan klart anbefales.
Startede uheldigt, men endte ZuBar godt!
Jeg har faktisk en oplevelse, som startede ret skidt, men endte super godt! Derfor de 5 stjerner.
Jeg havde bestilt ZubarDubar til min 40 års fødselsdagsfest. De skulle ankomme kl. 20 og være der i 4 timer med guldbar (10 drinks etc).
Kl. 19 ankommer bartenderne (Thomas - Fantastisk fyr, samt en helt ny ansat, som også var sød nok) og undrer sig over hvor baren var.
Den skulle være ankommet, men grundet sygdom, var de desværre bagud.
Det var ikke heldigt, men sådan var det og Thomas blev ved med at ringe og presse på. Varerne og baren ankommer kl. 20 og skulle sættes op, men det betød også at de ville starte 20.30.
Da varerne var afleveret og Thomas gjorde tingene op, kunne vi se at der manglede nogle af tingene og flere af drinksne kunne ikke laves - dette var ikke heldigt og Thomas tilbød selv at køre ned og hente dem i det lokale supermarked.
Det sagde min hustru at hun i stedet ville gøre, så de kunne gå i gang med at servere. Det begyndte de så på og drinksne var rigtig gode! Både stærke og smagte fint.
Min hustru vendte retur og alt kunne derefter laves (Thomas refunderede hende beløbet med det samme).
Oplevelsen havde selvfølgelig ikke været optimal og jeg kontaktede ZubarDubar dagen efter og fortalte dem omkring dette.
Dagen efter igen, så ringede Frederik til mig og var utrolig behagelig og undskyldende omkring dét der skete.
Vi endte med at jeg fik et større beløb refunderet samt et betydeligt gavekort til et fremtidigt arrangement, således at de kan bevise, at dette blot var en enkelt hændelse grundet voldsom mængde sygdom.
Jeg synes ærlig talt at kombinationen af Thomas (bartender) og Frederik (manager) har begge gjort sit til at jeg faktisk vil benytte dem igen.
Endnu en tak til Thomas fordi du var med til at gøre aftenen super fed!
Tak for god og effektiv behandling
Trods vi var ude i rigtig dårlig tid, løste Zubardubar opgaven til UG og leverede et fantastisk arrangement. Søde bartender og gode drinks. Tak for det, vores næste julefrokost bliver også med jer som bartendere. - dog i bedre tid fra vores side :)
Varm anbefaling herfra
At have en bartender fra ZubarDubar til at lave drinks til min 40 års fødselsdag, gav lige festen et strejf af luksus.
ZubarDubar har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Der har været et højt serviceniveau med god information fra start til slut. Og en dygtig bartender, der var god til at blende ind og servicere på sidelinjen.
Fremragende barløsning
ZubarDubar satte gang i vores personalefest. Der var masser af gode drinks både med og uden alkohol. Et godt koncept og bartenderen gjorde det godt. Alt det praktiske klappede.
Fantastic drinks and service from the…
Fantastic drinks and service from the bartenders.
Cocktails to fall in love with!
We had a super great evening with delicious cocktails. The cocktails impress with their quality and the speed of the bartenders is hard to beat.Definitely worth every star here.
Fremragende oplevelse
Jeg plejer aldrig at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde gør jeg en undtagelse. Jeg havde booket en sølv pakke til ca. 50 personer til 2x50 års fødselsdag i weekenden. Det er lang tid siden jeg har fået SÅ god service. I kommunikationen op til festen havde ZubarDuBar styr på alt - også selvom jeg ændrede min bestilling flere gange. 2 dage inden festen blev alt udstyr leveret, så man var ikke bekymret om, at de skulle blive forsinket. Og på selve dagen dukke så to super friske og dygtige bartendere op. De forberedte en masse up front, så da baren åbnede, skulle ingen vente på noget som helst - de bedste drinks der bare flød i en lind strøm. Det kørte bare - FREMRAGENDE oplevelse. Mvh Stiig
Virkelig kompetent barløsning!
ZubarDubar var bare super duper! Efter afbud fra et andet bartenderfirma en uge før vores arrangement (polterabend), ringede jeg til ZubarDubar og de var bare klar til at hjælpe. Derudover var cocktails, bartenderne og setup'et helt i top! Der var tænkt på de små ting, som at beskytte gulvet, opvask af glas m.m. Jeg kan varmt anbefale ZubarDubar.
Super god kundeservice fra start til…
Super god kundeservice fra start til slut.
Professionel bartender og lækre drinks.
ZubarDubar var med til at skabe rammerne for en god fest.
5 stjerner herfra 🤩
ZubarDubar og Tour de France
ZubarDubar serverede mocktails over tre dage i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses tilstedeværelse på Kgs. Nytorv ifm. Tour de France. Mocktails var særdeles velsmagende og blev serveret med smil og overskud! De kan ubetinget anbefales!