Zuid Afrika Reizen Avis 4

4,0

1. Voyagiste

Zuid-AfrikaReizen.be is jouw specialist voor reizen op maat naar Zuid-Afrika. Wij verzorgen complete safari-ervaringen, van het wereldberoemde Kruger National Park tot de hidden gems van de Tuinroute. Onze passie? Jou laten kennismaken met het échte Zuid-Afrika, ver voorbij de standaard toeristenroutes. Elk aspect van je reis wordt persoonlijk uitgewerkt. Wij regelen accommodaties, excursies, vervoer en deskundige gidsen die het verschil maken. Of je nu droomt van Big Five safari's, wijntours door de Winelands, wandelingen langs dramatische kustlijnen of culturele ontmoetingen met lokale gemeenschappen – wij zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Duurzaam reizen staat bij ons centraal. Daarom werken we met Fair Trade accommodaties en activiteiten waar lokale bevolking eerlijk betaald wordt. Zo krijg je niet alleen een onvergetelijke reis, maar draag je ook bij aan een positieve impact ter plaatse. Met jarenlange ervaring en persoonlijke kennis van het land bieden wij reisadvies dat verder gaat dan standaard tips. Van de beste reisperiode tot praktische zaken zoals vaccinaties en verblijfsduur – je krijgt alle info die je nodig hebt voor een zorgeloze Zuid-Afrika ervaring. Welkom bij reizen die écht betekenis hebben.

4,0

Bien

Aanrader

Fredrik nam zijn tijd om naar ons te luisteren en en op maat gemaakt voorstel te doen. Alles was tot in de puntjes geregeld: vervoer, maaltijden, activiteiten,... . We konden ook zeer veel vragen stellen tijdens de info momenten of gewoon per mail. Het roadbook was mega handig zowel op voorhand als ter plekke. Via deze weg konden we zorgeloos op reis en beleefden we unieke ervaringen.

6 avril 2026

Zuid Afrika Reizen is the best

Fredric van Zuid Afrika Reizen organiseerde reeds voor de 3e keer onze reis naar Zuid Afrika, telkens een andere regio. Ook dit keer was alles weer prima geregeld en heeft hij ons naar de mooiste plekken gestuurd. Hij weet ondertussen precies wat we wensen en wat we leuk vinden en regelt het programma daar perfect naar. Fredric kent het land als geen ander. Allen naar Zuid Afrika Reizen !

11 février 2026

Onze reis (Kaapstad en ruime omgeving)

Onze reis (Kaapstad en ruime omgeving) werd binnen een korte tijdspanne op een efficiënte en fijne manier perfect op maat van ons gezin (2 volwassenen, 3 jonge kinderen) samengesteld. We verbleven op drie heel verschillende, telkens zeer mooie, locaties waardoor we op korte tijd toch een gevarieerd en goed zicht kregen op de Kaapse regio. Zeer tevreden!

11 janvier 2026