Zwarte Roes Specialty Coffee Avis 38

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt werkelijk, supermarkt tot HEMA tot andere koffiebonen branderijen geprobeerd… Maar dit, dit blijft echt wel het neusje van de zalm, de veel gekregen vragen van de mensen die langs komen zi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel ontvangen, 1e zakje van proefpakket al heerlijk. De aanvullende koffietips per mail hebben mij ook weer even de puntjes op de i laten zetten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke (decaf) koffiebonen. We genieten nú onbezorgd van een kopje koffie ‘s avonds. Het contact verloopt prima met het bedrijf en alles wordt keurig en versgebrand geleverd.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Torréfacteurs
  2. Boutique de café
  3. Grossiste en café

Écrit par l'entreprise

Zwarte Roes is een Nederlandse specialty coffee branderij. Wij selecteren hoogwaardige koffies uit verschillende koffieregio’s en branden deze in kleine batches voor maximale versheid en smaak. Onze koffies zijn geschikt voor espresso, filter en volautomatische machines. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop of via een flexibel koffie abonnement. Heb je een vraag over je bestelling of koffie? Ons team helpt je graag via onze klantenservice.

Coordonnées de contact

1 étoile

Voor herhaling vatbaar

21 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De service is persoonlijk en vriendelijk, de koffie super.

De service via de website is handig en vriendelijk. Heel persoonlijk, dat vind ik fijn. De koffie is lekker en je kunt makkelijk veranderen en iets nieuws proberen. Ik heb een 4 wekelijkse abo op koffiebonen en dat bevalt heel goed, vooral de pauze functie is top.

13 avril 2026

Echt werkelijk fantastisch

Maar dit, dit blijft echt wel het neusje van de zalm, de veel gekregen vragen van de mensen die langs komen zijn ‘wat voor koffie bonen heb jij’ , Waar koop je die? En laten we eerlijk zijn om te beginnen wilt iedereen goede koffie drinken toch, ☕️ deze koffie bonen + een degelijk Jura koffie apparaat is werkelijk goud waard !

Net weer 5 kilo besteld voor de voorraad kast, ik kan niet wachten :)

En zeker niet zonder koffie zitten.

Groetjes

11 avril 2026

Erg lekkere koffie

Erg lekkere koffie! Leuk om eerst een proefpakket te bestellen en te testen welke koffie het beste past. En daarna snel en gemakkelijk een 2 tal zakken besteld. Echt een aanrader voor mensen die gek zijn op een goeie bak koffie!

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Als je van kwaliteitskoffie houdt, dan raad ik je aan Zwarte Roes

De koffie is altijd vers en ruikt heerlijk. Ik ben zeer tevreden en zou het voor geen goud willen veranderen (ik heb vroeger in een koffiebar in Griekenland gewerkt, dus ik ben nogal veeleisend)

7 avril 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Bedankt voor deze fantastische review! Geniet van de koffie.

Heerlijke (decaf) koffiebonen

6 avril 2026

Hoi Marijke,

Super bedankt voor deze mooie review!

Heerlijk

Heerlijk, lekker vers ook.

29 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Bedankt voor de mooie review! Geniet van de koffie.

Goed gebalanceerde verse koffie

Goed gebalanceerde verse koffie voor een nette prijs. Levertijd verschilt soms maar over het algemeen wel een snelle levering.

18 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie woorden! 🙌
Fijn dat de koffie en prijs zo goed bevallen. En bedankt voor je feedback over de levertijd, we blijven ons best doen om die zo consistent en snel mogelijk te houden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Zwarte Roes is de klant nog koning.

Marvin en Eline hebben met Zwarte Roes een mooie onderneming neergezet. Bij hen heb je het gevoel dat de klant nog koning is.

18 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Wat een mooie woorden, dank je wel! 🙏
Dit is precies waar we het voor doen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en dat de koffie net zo goed is als de service eromheen.

Super om te horen dat je dat ook zo ervaart, daar worden we oprecht blij van.

Goed spul!

Altijd lekker snelle reactie en de koffie is zo enorm goed. Vers en rijke, volle smaak. En consistent vind ik ook belangrijk, dan hoef je je maler niet elke keer af te stellen.

9 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor de mooie woorden! ☕️
Geweldig om te horen dat je niet alleen de smaak waardeert, maar ook de consistentie. Daar besteden we bij elke roast extra aandacht aan, zodat je gewoon elke keer kunt rekenen op dezelfde volle kop koffie, zonder dat je je maler steeds hoeft bij te stellen.
Geniet van de volgende kop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en kwaliteit.

Super lekkere koffie en goede kwaliteit bonen met zorg en consistent gebrand. Altijd goede en vriendelijke service. Zeer tevreden.

6 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie woorden!
Geweldig om te horen dat je zowel de koffie als onze service waardeert. We steken veel zorg in het selecteren en branden van onze bonen, dus het is altijd fijn als dat ook echt zo wordt ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en geniet van de koffie! ☕

Mooie missie, heerlijke koffie

Heerlijk koffie altijd snel geleverd mooie missie achter de koffie.

8 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat de koffie goed smaakt en dat de levering naar wens is. En extra leuk dat je ook onze missie waardeert, daar zijn we elke dag mee bezig.

Geniet van de koffie☕

Heeeeeeerlijke koffie

Heeeeeeerlijke koffie dankzij de smaakvolle decaf bonen van Zwarte Roes.

6 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Wat leuk om te horen, dank je wel!
Extra fijn dat onze decaf zo goed in de smaak valt,ook zonder cafeïne vinden we dat koffie gewoon vol van smaak moet zijn.

Geniet van de koffie! ☕

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd op tijd geleverd en heerlijke…

Altijd op tijd geleverd en heerlijke koffie. Was een gedoetje om de juiste maling te vinden, maar dan heb je ook wat🤗

7 mars 2026

Réponse : Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de koffie goed smaakt en dat alles altijd op tijd wordt geleverd. En ja, soms is het even zoeken naar de perfecte maling, maar als die eenmaal goed staat, maakt dat echt een wereld van verschil.

Geniet van de koffie! ☕

— Team Zwarte Roes

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus