Zwartevalk Juweliers Avis 478

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg blij met hoe m’n bestelling is verwerkt. Toen ik de bestelling had geplaatst ben ik kort daarop (1/2u) gebeld omdat het product niet op voorraad was en besteld moest worden. Werd mij g... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gisteren bij de Zwarte Valk, het Ankh kruis gekocht waar ik naar zocht, geduldig en vriendelijk kon ik op zoek naar de hangers voor mijn kinderen en hangertje voor mijn kleinkind, deze werd mooi en ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. Bijoutier
  3. Vendeur de bijoux en gros

Écrit par l'entreprise

Juwelier Zwartevalk is uw specialist op het gebied van trouwringen, horloges, reparaties en andere sieraden. Zwartevalk staat sinds haar oprichting in 1997 voor service en kwaliteit.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle bezorging door betrouwbare…

Snelle bezorging door betrouwbare post .nl en ik kreeg aangeboden door zwarte Valk een prachtige mooie schakel armbandje zeer solide en schitterend om te zien en je draagt een mooie dikke armbandje en ik ben ontzettend blij met deze aankoop top !!!

25 février 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review! Fijn om te zien dat u erg tevreden bent over de bezorging en uw aankoop. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en wie weet tot snel!

Vlotte verwerking

Vlotte verwerking. Snelle levering. Prima product. Alles o.k.

25 février 2026

Beste,

Bedankt voor uw korte maar toch zeer krachtige 5 sterren review! Fijn om te zien dat alles naar wens is. Wij wensen u heel veel draagplezier en tot de volgende keer.

Super mooie hanger ontvangen

Super mooie hanger ontvangen, in de opmerking gevraagd of ze het konden inpakken omdat het een cadeautje is en ze hebben het in een mooi doosje opgestuurd. Heel erg bedankt voor de nette en snelle verzending, nu nog tot 11 maart wachten om het cadeau te geven :)

Groetjes Sanne

23 février 2026

Beste Sanne,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review! Fijn om te zien dat u een leuke ervaring heeft gehad bij uw aankoop. Wij doen altijd ons uiterste best om jullie zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij wensen de gelukkige alvast heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Helemaal uitstekend

Helemaal uitstekend
100% tevreden

20 février 2026

Beste,

Bedankt voor uw 5 sterren review. Wij wensen u heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en ook via de ap snel…

Snelle verzending en ook via de ap snel antwoord op je vragen

17 février 2026

Beste,

Bedankt voor uw korte maar zeker zeer krachtige 5 sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent snelle zending en de reacties op de app. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en tot snel weer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en mooie kwaliteit…

Snel geleverd en mooie kwaliteit Sieraden

18 février 2026

Beste,

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent over de kwaliteit en de levering van uw sieraad. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Goed geholpen

Ik ben erg blij met hoe m’n bestelling is verwerkt.
Toen ik de bestelling had geplaatst ben ik kort daarop (1/2u) gebeld omdat het product niet op voorraad was en besteld moest worden. Werd mij gevraagd of de ringmaat goed was zodat het gelijk goed geregeld was.
Het heeft ook geen verdere invloed gehad op de leverdatum.

Dus erg blij met de bestelling en de verwerking ervan.

17 février 2026

Beste Brett,

Bedankt voor je review. Fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen degene die de ring gaat dragen nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige en unieke sieraden!

Prachtige en unieke sieraden!
Wat je ziet, krijg je ook en super snel verzonden!!!
Keurig verpakt.

12 février 2026

Beste mevrouw Diana,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent over de sieraden en de service. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer.

Erg tevreden

Alles is goed gegaan
Een hele mooie ketting gekocht bij jullie waar ik trots op bent

12 février 2026

Beste,

Bedankt voor de korte maar toch zeer krachtige 5 sterren review! Wij wensen u nog heel veel draagplezier met de ketting en wie weet tot snel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alweer perfect geholpen bij het…

Alweer perfect geholpen bij het uitzoeken en graveren van een armbandje.
Je krijgt goed advies, wordt vriendelijk geholpen en je bestelling (inclusief graveerwerk) wordt dezelfde dag nog verzonden.
Top bedrijf. Top mensen

5 février 2026

Beste,

Bedankt voor uw leuke 5 sterren review! Fijn om te zien dat u weer tevreden bent over ons en het armbandje. Veel draagplezier toegewenst en tot de volgende keer!

Leeuwen hanger met zirkonia's

Via bol.com een hele mooie leeuwen hanger besteld bij juwelier zwartevalk en de volgende dag kon ik hem ophalen bij het plaatselijke afhaal punt.

31 janvier 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review! Fijn dat u tevreden bent over de hanger en de levering. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snel en keurig geleverd

Heel snel en keurig geleverd. Ook vriendelijk contact gehad. Bedankt!

30 janvier 2026

Beste heer Rik,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en wie weet tot de volgende keer!

Helemaal top

Behulpzaam, vriendelijk, snel verzonden, perfect product

16 janvier 2026

Beste,

Bedankt voor uw 5 sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent over ons en het product. Wij wensen u nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer.

Top goede info

Top goede info

21 janvier 2026

Beste,

Bedankt voor uw korte maar zeker zeer krachtige 5 sterren review!

Spang armband

Benaderd via whatsapp omdat de maat armband niet leverbaar was. Uiteindelijk een beter passende maat aankoop gedaan tegen een lagere prijs!

15 janvier 2026

Beste heer Stefan,

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent. Wij wensen mevrouw nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ben erg boos

Normaal goede/positieve ervaringen maar wat er nu gebeurt vind ik zo gemeen! Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid! Ik hoop 8 armbandjes online . Geslaagd en worden verstuurd. Helemaal happy! Krijg ik de andere ochtend een app van ik heb ze niet meer. Hoe dan? Bestelling is bevestigd toch. Nee hij heeft er nog maar 2 🫣en 5 minuten later ineens 1. Ik zeg ja lekker dan. Kan je niet iets anders doen. Ik ben een goede klant en vind dit zo niet leuk. Laat hij paar bedeltjes zien van nog geen 5 euro. Ik zeg geef dan geld maar terug. Wat denk je……. hij vond het te goedkoop dus nu staan ze ineens voor 29,95 ipv 15 euro. Ik kan hier zo slecht tegen. Dan ben je de naam zakenman niet waard! Dit doe je trouwe klanten niet aan! Ben heel erg teleurgesteld en heel erg boos.
Ik zeg regel dan 8 andere armbandjes maar hij komt mij totaal niet tegemoet.
Is echt heel slecht dit!

14 janvier 2026

Réponse : Zwartevalk Juweliers

Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend dat deze situatie zoveel boosheid en teleurstelling heeft veroorzaakt.

Graag lichten wij toe wat er is gebeurd. Omdat wij verkopen via meerdere online platforms, daarnaast een fysieke winkel hebben én een groothandel waarin wij ook in bulk leveren, is het noodzakelijk om onze voorraden handmatig te controleren.

Na controle bleek helaas dat het door u bestelde aantal armbanden niet volledig op voorraad was. Dit hebben wij zo snel mogelijk aan u gemeld. Toen later bleek dat er niet twee, maar nog slechts één exemplaar beschikbaar was, hebben wij dit direct opnieuw gecommuniceerd. Op uw verzoek is de bestelling vervolgens volledig geannuleerd en terugbetaald.

Na de annulering is de prijs inderdaad verhoogd naar €29,99. Deze prijsverhoging geldt echter niet alleen voor dit artikel. Wij waren reeds begonnen met het herprijzen van onze volledige voorraad in verband met de sterk gestegen zilverprijs, die in de afgelopen twee maanden vrijwel is verdubbeld. Dit is eenvoudig te verifiëren. Desondanks hebben wij u toegezegd dat, mocht u zich bedenken en alsnog het ene beschikbare exemplaar willen afnemen, u dit voor de oude prijs zou kunnen krijgen.

U gaf echter aan te twijfelen aan onze uitleg en was van mening dat wij producten zouden achterhouden. Daarop hebben wij u zelfs toegezegd dat, mocht het artikel onverwacht opnieuw op voorraad komen, u het alsnog voor €15 zou mogen aanschaffen. Dit zal echter niet meer het geval zijn, aangezien dit artikel niet opnieuw geleverd wordt. Helaas bleef u ons desondanks beschuldigen van onjuiste informatie.

De door u als “€5-hangers” omschreven bedels betreffen artikelnummer 13.42059. Deze hangers zijn bij andere juweliers verkrijgbaar vanaf circa €35 per stuk. Dit is eenvoudig te controleren door te zoeken op “13.42059 hanger” via Google.

Wij hebben deze hangers vrijblijvend als alternatief aangeboden, mede omdat u aangaf een voorkeur te hebben voor dolfijntjes. Dit aanbod heeft u afgewezen.

Wij kunnen niet ingaan op verzoeken om producten gratis te leveren of om artikelen structureel onder de vastgestelde verkoopprijs aan te bieden.

Prijswijzigingen op onze website zijn gebaseerd op actuele marktontwikkelingen en beschikbaarheid en staan los van individuele annuleringen. Er is geen sprake geweest van het achterhouden van producten of misleiding.

– Team Zwartevalk Juweliers

Overzichtelijke site

Makkelijk te bestellen. Contact via app ging snel en duidelijk antwoord. Snel bezorgd. Kinderarmbandje besteld echt mooi en leuk verpakt.

3 janvier 2026

Beste Carla,

Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat tevreden ben over ons en het armbandje. Wij wensen de kleine nog heel veel draagplezier en tot de volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste,

Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle en goede levering. Wij wensen u nog heel veel draagplezier met de hanger!

Laat ons weten via info@zwartevalk.com wat wij voor de volgende keer beter kunnen doen om die 5 sterren binnen te halen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus