1. Magasin de meubles de chambre à coucher

Écrit par l'entreprise

ZZEN er et dansk performance brand bygget til dig der arbejder hårdt og vil have kroppen med. Vi laver produkter til søvn, fokus og daglig restitution — enkle, effektive og designet til at passe ind i din hverdag uden besvær. Bag ZZEN står to herrer der selv lever efter de samme principper vi sælger. Hvis du ikke mærker forskel, giver vi dig pengene tilbage

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,2

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Hurtig levering. Nem opsætning

Hurtig levering.

Jeg bestilte to. En til min teenage-søn og mig selv.
De var nemme at indstille.

Jeg vågner mere roligt og behageligt.
Sønnen fortæller den vækker ham. Men han har svært ved at stå op. Men han er lettere at få ud af sengen. Sønnen bruger den hele dagen, da den ikk forstyrre med lys og blink hele tiden.

3 septembre 2026

Jeg købe et Vibrations alarm hos Zzen

Jeg købe et Vibrations alarm hos Zzen. Da jeg modtog pakken og åbnede kassen var det ikke noget indhold. Men kontaktede Zzen som beklagede rigtig meget og sendte et nyt produkt med en lille bonus gave for ulejligheden. Et rigtig fint produkt virker som det skal. Så kan kun sige jeg er 100% tilfreds med deres kundeservice

14 août 2026

Hej Martin,

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse!

Dejligt at høre at vi kunne hjælpe dig i sidste ende, selvom der skete en lille fejl i starten 😃

Rigtig god weekend!

Vh Nikolaj Fra ZZEN

Fantastisk maske

Fantastisk maske, ørepropperne er også meget behagelige. Det hele kom efter kun 2 dage og jeg skal snart bestille igen😍

3 août 2026

Hej Franziska,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Den betyder alverden for os 🌟

Vh Nikolaj Fra ZZEN

Ingen problemer varen kom til tiden

Ingen problemer varen kom til tiden. Og var ok.

11 juillet 2026

Hej Carlo,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med produkterne og leveringstiden 😃

Vh Nikolaj, ZZEN

Blue light briller

Jeg har købt et par blue light briller, og jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg har meget mere energi i løbet af dagen, og det er blevet langt nemmere for mig at falde i søvn om aftenen. Kan klart anbefales!😁

11 mai 2026

Hej Benjamin,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at du kunne mærke en forskel. Så har vi gjort noget rigtigt 😉

Rigtig god dag!

Sleep deluxe sovemaske

Jeg har købt sleep deluxe sovemasken og den har gjort en verden til forskel for min søvn. Den lukker alt lys ude - jeg er så glad for den!

10 mai 2026

Hej Martina,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os! 👏

Bedste sovemaske til dato

Har nu haft sleep deluxe masken i næsten tre uger, og den virker helt perfekt.
Har prøvet mange forskellige sovemasker, men der kommer stadig lys ind ved næsen, og det her er den eneste jeg har prøvet hvor den lukker alt ude og faktisk er behagelig at sove med!
Kæmpe 5 stjerner fra mit vedkommende

10 mai 2026

Hej Victor,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder mere end du tror! 🌟