Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er super glad for at bruge Ønskeskyen. Den er utrolig let at bruge, både når jeg skal ajourføre egen ønskeseddel, men den giver mig også et rigtig godt overblik over hvad børn, børnebørn og andre har... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ønskeskyen er en god ide for å ha oversikt på hva kid`en ønsker seg og andre i familen. Liker at man kan reservere og se reservasjon gjort av andre. Ønskeskyen har en gavegenerator, som ikke er helt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er dejlig nemt at benytte Ønskeskyens app. Man kan skrive sine egne ønsker ind i appen i løbet af året, så man altid har ønskerne klar. Jeg har flere i både familien og venner som bruger den o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.
Amerika Plads 19, 2100, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Herligt at man kan lave en ønskeseddel og dele den med venner og familie og at man kan tilføje og slette ønsker uden problemer.

Réponse de Ønskeskyen
Jeg bliver ved med at få en bug i app’en på begge mine børns ønskesedler. Har skrevet til support men hører intet. Relativt kritisk her op til jul….

Réponse de Ønskeskyen
Rigtig god ide, MEN ideen går lidt tabt når det ikke er muligt at oprette en bruger. Når man skriver til support sker der intet.

Réponse de Ønskeskyen
Det lader ikke til at man kan ændre rækkefølgen af ønsker i ønskelisten. Appen går simpelthen bare i hak når man forsøger at gemme.
Det er imponerende at I ikke kan få en app til at virke, når man tænker på at appen stort set kun skal virke 1 måned om året og i dermed har 11 måneder til at gøre den klar.

Réponse de Ønskeskyen
Hold da kæft en omgang lor.t… ville aldrig bruge det her hvis min nevø ikke brugte det - men kan jo være nærmest det samme da den ønske liste han laver ikke kan ses af mig - jeg kan derimod se en gammel en… når julen er overstået lukkes min konto igen… og tak for ulovlig sammetykke tjek boks også! Mega fedt…

Réponse de Ønskeskyen
Generelt er jeg meget glad for Ønskeskyen, men efter den nyeste opdatering kan jeg ikke længere se de ønskelister som jeg følger ude på forsiden som man plejede at kunne... det er voldsomt irriterende at man er nødt til at skulle ind på hver enkel person for at finde deres ønskeliste i stedet for at de bare ligger samlet på forsiden... det må simpelthen være en ommer, for det er på ingen måde en god funktion...

Réponse de Ønskeskyen
Hvad sker der? Alle andres ønskelister er forsvundet? Er det en fejlopdatering? Gør noget?

Réponse de Ønskeskyen
Nu har I lavet en opdatering, hvor jeg ikke kan finde nogen af de lister, jeg følger, altså på min familie og venner. Derimod kommer der alle mulige forslag/reklamer.
Hvor finder jeg dem, jeg følger😮💨

Réponse de Ønskeskyen
Kan overhovedet ikke se de ønskelister jeg følger.... Er der kommet en elendig opdatering eller hvad....?

Réponse de Ønskeskyen
Fuldstændig vanvittigt at lave opdateringer lige før jul, alle lister er væk på nær 2.

Réponse de Ønskeskyen
Jeg har ellers altid været glad for Ønskeskyen, men efter den nye opdatering hvor man ikke kan se de ønskelister man følger på forsiden, men nu skal søge hvor enkelt frem for at se de forskellige ønsker fra folk, det må simpelhen være en ommer. Så kan man stå i butikkerne og skal købe julegaver til flere, og stå der og søge folk frem, fremfor de før lå på forsiden og var let tilgængelig.

Réponse de Ønskeskyen
Kan live meget beder da jeg opdatere min ønske sky rør dem jeg hvar venner ned og familie kom kikke alle med over i den nye vation af ønske skyen. Det kan ikke være rigtig at jeg skal miste kontanter på ønske skyen til dem. Jeg hele tiden har haft lignende på min Ønskeskyen det kan der få blive neget beder på det plan at man kan få lov at holde sine kontanter på ønske skyen selv efter en opdatering ag Ønskeskyen

Hej Ønskeskyen
Hele min familie bruger Ønskeskyen og jeg vil også gerne have en bruger.
Jeg skrevet til jeres kundeservice d.29 om at jeg har problemer med at oprette en konto, vil i følge op på mail tak.

Réponse de Ønskeskyen
Jeg er m e g e t glad for Ønskeskyen - dejligt nemt og man er fri for at skulle bytte

Alt er bare nemmere
Vi har mulighed for at koordinere ønsker i hele familien, kæmpe hjælp

Réponse de Ønskeskyen
Ønskeskyen er meget nem at bruge, og det er nemt at reservere så man ikke får flere gaver af samme skaks

Réponse de Ønskeskyen
Herligt nemt og godt med denne ønskesky -se specifik hvad ønskes - reserver og køb - modtager får lige sit ønske opfyldt alle blir glade