Ønskeskyen Avis

1 449
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er super glad for at bruge Ønskeskyen. Den er utrolig let at bruge, både når jeg skal ajourføre egen ønskeseddel, men den giver mig også et rigtig godt overblik over hvad børn, børnebørn og andre har... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ønskeskyen er en god ide for å ha oversikt på hva kid`en ønsker seg og andre i familen. Liker at man kan reservere og se reservasjon gjort av andre. Ønskeskyen har en gavegenerator, som ikke er helt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er dejlig nemt at benytte Ønskeskyens app. Man kan skrive sine egne ønsker ind i appen i løbet af året, så man altid har ønskerne klar. Jeg har flere i både familien og venner som bruger den o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service internet et téléphone

Écrit par l'entreprise

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 449)

127 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fungerer godt

Appen fungerer godt

19 octobre 2025

Hej Matilde,

Tak for din anmeldelse og 4 stjerner!

Det er dejligt at høre, at du synes, appen fungerer godt. Vi arbejder altid på at gøre Ønskeskyen endnu bedre, så vi håber, du får endnu mere glæde af den fremover.

Nemt og bekvemt.

Det et så hent og bekvemt at købe gaver på Ønskeskyen.
Og varerne bliver lynhurtigt leveret til den “postkasse”, du selv vælger.
Har lige købt 2 fødselsdagsgaver og snart bestiller jeg julegaverne.

13 octobre 2025

Hej Lis,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ☁️

Hvor er det skønt at høre, at du får bestilt både fødeselsdags gaver og julegaver via vores platform. Vi håber, dine fødselsdags- og julegaver bliver modtaget med lige så meget glæde, som du har haft ved at købe dem!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er skønt at jeg lige kan skrive…

Det er skønt at jeg lige kan skrive mine ønsker ind når jeg lige ser noget jeg kunne ønske mig. Så slipper jeg også for at bytte ligesom jeg selv kan købe noget folk ønsker sig.

17 octobre 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄

Det er dejligt at høre, at Ønskeskyen gør det nemt for dig både at notere dine egne ønsker og finde gaver til andre – netop det, vi håber, appen kan hjælpe med!

Rigtig godt værktøj🤩🤩🤩🤩🤩

17 octobre 2025

Hej Pia,

Tak for din skønne anmeldelse! 🌟

Det glæder os utrolig meget at høre, at du synes, Ønskeskyen er et godt værktøj – og vi bliver ekstra glade for alle de stjerner og de begejstrede emojis 🤩🤩🤩🤩🤩

Jeg er seriøs træt af

Jeg er seriøs træt af, at jeg ikke kan kigge på folk ønsker uden hele tiden at blive afbrudt med et vil du følge personens ønskeliste.

Måske senere eller følg. Hvad med nej tak. Jeg kan sagtens følge en person uden at i skal være en del af det. Og hvorfor skal jeg hele tiden mindes om at jeg kan downloade appen. Det er så vanvittigt irriterende at man ikke kan bruge en hjemmeside uden hele tiden at skulle påtvinges det ene eller det andet.

12 octobre 2025

Halløjsa!
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplever, at funktionerne bliver påtrængende, når du bruger Ønskeskyen. Vi tager dine input til os, da vi altid stræber efter at gøre brugeroplevelsen så behagelig som muligt. 🩵

Fantastisk

En fantastisk app! Kunne nærmest ikke leve uden nu🤩

7 octobre 2025

Réponse de Ønskeskyen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for Ønskeskyen, og at den er blevet en uundværlig del af din hverdag 🩵

Mia fra Ønskeskyen support team ☁️

Det fungerer perfekt

Den nemmeste måde at administrere ønsker fra en selv, samt gaver man giver.
Nu er der ikke flere givere til en gave.
Kanongodt.🤗

6 octobre 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du synes Ønskeskyen gør det nemt at holde styr på både egne ønsker og de gaver, du giver ☁️

Vi er glade for, at du oplever, at systemet med givere fungerer godt – det er netop meningen, at det skal gøre gaveplanlægningen overskuelig og hyggelig 🩵

Vild Med Det

Nem at bruge, og har allerede købt samt modtaget flere gaver gennem appen. Er især vild med at man ikke ved om nogen har reserveret eller købt noget af det man ønsker sig, så bliver man nemlig stadig overrasket når man modtager en gave.

5 octobre 2025

Halløjsa,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du synes Ønskeskyen er nem at bruge, og at du har fået glæde af den til både køb og gaver 🩵

Vi er også glade for, at du sætter pris på overraskelsesmomentet – det er netop med til at gøre gavegivningen lidt ekstra hyggelig ☁️

Reserverer 😊

Det er dejligt at man kan vælge og reserverer i ro.

30 septembre 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Hvor er det skønt at høre, at du nyder muligheden for at vælge og reservere i ro og mag – præcis sådan skal det føles at bruge Ønskeskyen. ☁️

Super godt anvende

Super godt anvende

2 octobre 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du synes Ønskeskyen er super god at anvende – det gør os rigtig glade. 🩵

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke oprette mig som bruger

Kan ikke oprette mig som bruger. Har prøvet med Google login, Facebook og manuelt. I 3 forskellige browser. 3 forskellige emails og den siger forsat der er bare sket en fejl. I har ingen status meddelelse på jeres hjemmeside.

29 septembre 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet. Vi er kede af at høre, at du har haft så store udfordringer med at oprette dig som bruger – det skal selvfølgelig fungere uden problemer. ☁️

Jeg vil henvise dig til at tage kontakt til vores support på kontakt@onskeskyen.dk, hvor de står klar til at hjælpe dig videre. 🩵

Overskrider mine private informationer

Jeg har ellers været super glad bruger af Ønskeskyen men den sidste opdatering har ikke gjort noget godt. Det er voldsomt grænseoverskridende at alle følgere af en ønskeseddel kan se hvem der reservere hvad. For mig er det en privat sag og kommer ingen andre end giver og modtager ved.

28 septembre 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og de 3 stjerner 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du ellers har været glad for at bruge Ønskeskyen, men vi forstår godt din bekymring i forhold til den seneste ændring. Det skal naturligvis føles trygt at bruge Ønskeskyen, og din feedback er meget værdifuld for os. 🩵

Vi lancerede for nylig denne funktion, da den gennem længere tid har været meget efterspurgt blandt vores brugere. Baggrunden var, at vi desværre oplevede tilfælde, hvor nogle reserverede ønsker uden reelt at have intention om at købe dem – blot for at blokere, så ejeren risikerede ikke at få det, de allerhelst ønskede sig. Ved at vise, hvem et ønske er reserveret af, blev anonymiteten brudt, så man ikke længere kunne gemme sig bag dårlige intentioner. ☁️

Når det er sagt, har vi lyttet til den feedback, vi har modtaget siden lanceringen, og vi kan se, at funktionen skaber udfordringer for mange familier. Derfor er vi nu i gang med at fjerne den igen.

Ønskeskyen fungerer perfekt 👌

Ønskeskyen fungerer perfekt 👌

18 septembre 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at Ønskeskyen fungerer perfekt for dig – det betyder meget for os. 🩵

Forkerte priser på ønsker

Har brugt ønskeskyen i laaaang tid nu, og synes det har fungeret rigtig godt - lige indtil de har lavet om på deres hjemmeside...
Jeg opdagede at en pris på et par sko var forkert i det der står 120DKK, hvilket er for godt til at være sandt. Jeg tjekkede hjemmesiden, og opdagede at det var et EU link, derfra de 120DKK.
Dog når man klikker på linket til hjemmesiden, bliver der oplyst den rigtige DKK pris. Jeg ville derfor ændre prisen fra Euro til DKK, på ønskeskyen, så det stemmede overens med prisen på hvad der står på hjemmesiden.
Det simpelthen umuligt at gøre på nogle af ønskerne efter Ønskeskyens opdatering af hjemmesiden - det bliver nu gjort automatisk, men tydeligvis ikke korrekt, når det er de forkerte priser der står på ønsket.
Jeg synes det er øv, at man ikke længere kan få lov til, manuelt, at ændre en pris og/eller valuta, så at der bliver oplyst den rigtige pris, til køberen af gaven.

Jeg kommer forsat til at bruge ønskeskyen, men håber dette problem kan blive fikset, så man ikke, som køber, kommer til at købe en gave til en forkert oplyst pris:))

26 septembre 2025

Hej Josefine,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback. ☁️

Vi er rigtig glade for at høre, at du har brugt Ønskeskyen i lang tid, og at det tidligere har fungeret godt for dig. Samtidig er vi kede af, at det ikke fungerer optimalt for dig nu. 🩵

Vi vil meget gerne høre mere om problemet, så vi kan forbedre vores platform. Hvis du har tid og lyst, er du derfor meget velkommen til at sende os links til de webshops, hvor du oplever udfordringerne – så kan vi lettere undersøge sagen. ☁️

Som udgangspunkt burde det fungere, at man kan ændre valutaen, når et ønske er oprettet. Ud fra din anmeldelse forstår vi dog, at det ikke virker for dig. Det må du meget gerne uddybe i din mail til os, så vi kan se nærmere på det.

Du kan kontakte os på kontakt@onskeskyen.dk

Vi er rigtig glade for at høre, at du fortsat vælger at bruge Ønskeskyen, selvom du har oplevet udfordringer. Det betyder meget for os. ☁️

Really nice app

It is a really nice app, and I wish it was a global platform.

24 septembre 2025

Hi Zalikha,

Thank you so much for your lovely review and the 5 stars 🌟

We’re so happy to hear that you enjoy the app. ☁️

We’d also like to let you know that Ønskeskyen is actually available as a global platform under the name GoWish, so you and others can use it across countries. 🩵

Warm wishes
Mia from the Ønskeskyen/ GoWish support team

Noté 2 sur 5 étoiles

To dårlige opdateringer.

To dårlige opdateringer.
De har lavet "Gå til butik" knappen meget mindre, hvilket betyder den kan være svært for folk at finde. Og så kan de jo komme til at trykke ind på en anden og dyrere butik.

De har gjort sådan at prisen automatisk ændres, men prisen stemmer ikke altid overens med virkeligheden. Fx. Hvis der er tilbud

24 septembre 2025

Hej Josef,

Tusind tak for din anmeldelse feedback – jeg har noteret den videre til teamet, så de kan have den med i overvejelserne til fremtidige opdateringer. 🩵

I forhold til automatisk opdatering af priser er priserne på ønskelisterne på vores platform vejledende. Vi anbefaler derfor altid at tage udgangspunkt i den aktuelle pris på den webshop, hvor ønsket er fundet. Det kan sammenlignes med en håndskrevet ønskeliste, hvor priserne også kan ændre sig, efter listen er skrevet og delt. ☁️

Det er kun ønsker fra vores samarbejdspartnere, som bliver automatisk opdateret med ændringer i pris, lagerstatus m.m. Ønsker fra webshops, vi ikke samarbejder med, bliver ikke opdateret efter de er tilføjet – og prisen, der vises, er derfor den, der var gældende ved oprettelsen. ☁️

Ønsk dig hvad du vil

Ønskeskyen er et fantastisk sted at være, hvis man gerne vil gemme sine ønsker et sikkert sted, men også samtidig med kunne dele sine ønsker med andre, hvad end det er familiemedlemmer eller venner. Det kan man gøre nemt for sig selv med deres app i hvert fald.

23 septembre 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Det er dejligt at høre, at du oplever Ønskeskyen som et sikkert sted at gemme og dele dine ønsker – og at appen gør det hele nemt for dig. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal føles. ☁️

Mia fra Ønskeskyen support team 🩵

Noté 1 sur 5 étoiles

Det handler om at sælge

Det handler om at sælge, og især unge mennesker bliver lokket til at købe de andre køber....

23 septembre 2025

Hej Boe,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af, at du har fået det indtryk af Ønskeskyen. 😞

Vores formål er bestemt ikke at lokke nogen til at købe, men at gøre det nemmere at samle og dele ønskelister digitalt. Samt at inspirere til ønsker – præcis som man ville gøre med en håndskrevet ønskeliste. Det er altid helt frivilligt, hvilke ønsker man putter på sin ønskeliste. ☁️

Noté 5 sur 5 étoiles

Det så hyggeligt og nemt

Det så hyggeligt og nemt ! Med 6 børnebørn er det en stor hjælp når jeg skal købe gaver 🎁 😃

20 septembre 2025

Hej Jeannie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Hvor er det skønt at høre, at Ønskeskyen gør gavekøbet nemmere for dig – især når du har hele 6 børnebørn at finde gaver til. Det glæder os, at vi kan være en hjælp.

Virkelig smart

Virkelig smart.
Fik næsten alt hvad jeg ønskede uden at skulle bytte 🇩🇰

13 septembre 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du fik næsten alt, hvad du ønskede – og uden at skulle bytte. Præcis sådan håber vi, at Ønskeskyen kan gøre gavegivningen nemmere og sjovere.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus