Een betrouwbare en fijne webwinkel! Ondanks een vergissing bij de laatste levering wordt onze reactie correct opgevolgd. Alle vorige leveringen gingen foutloos en we zijn ontzettend tevreden over de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bandje ziet er zeker mooi uit maar levering kan zeker veel beter want op zaterdag besteld en pas de vrijdag erop bezorgd is in mijn ogen veel te lang.
Hoi ik heb een bestelling gedaan bij 10watches een nieuwe band voor me smartwatch super mooi snelle service
4 bandjes besteld. In verschillende materialen en kleuren. Allemaal zien ze er heel mooi uit. De metalen varianten voelen zwaar en degelijk aan. Het silicone (panter print) bandje is echt superzacht e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
10watches.nl is dè webshop waar je moet zijn voor al jouw Apple Watch bandjes & overige accessoires. Bij ons koop je de beste kwaliteit bandjes voor een voordelige prijs!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- 10watches.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hoi ik heb een bestelling gedaan bij…
Bandje ziet er zeker mooi uit maar…
Super fijne webwinkel, zeer snelle levering!
Alle vorige leveringen gingen foutloos en we zijn ontzettend tevreden over de aangekochte items. Ik ga ervan uit dat ons probleem gunstig wordt opgelost.
Lange leveringstijd
Er staat op de site bij sommige producten vermeld, volgende dag in huis. Nou ik wacht al een week inmiddels en nog steeds is er niets bekend over de bezorging.
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk, klantenservice reageert alert op vragen en is behulpzaam. Kwaliteit van producten is prima in orde 👌
Mooie horloge bandjes en super service
Mooie horloge bandjes en super service! Ik had twee bandjes besteld en pas na de bestelling zag ik dat er een actie was 2+1 gratis. Ik had een mailtje gestuurd of ze er nog een bandje bij wilden doen en dat was totaal geen probleem! Zo blij met de bandjes.
Heel mooi horlogebandje
Heel mooi horlogebandje, makkelijk in te korten. 1 mei besteld, 7 mei ontvangen, duurde langer dat ik verwachte. Maar ik ga zeker nog meer bestellen.
Goedkoop Product
Snelle levering dat moet ik wel zeggen! maar ik heb 2 apple watch hoesjes besteld dezelfde maar in een andere kleur en ze zijn totaal verschillend van elkaar qua model. Ik zou het de volgende keer gewoon voor een paar euro minder op aliexspress bestellen.
Top service!!
Klein probleempje werd meteen opgepakt en opgelost. Echt super bedrijf!!! Heel betrouwbaar dus
Prettig contact
Er zijn denk ik weinig webwinkels zo toegankelijk, vriendelijk, professioneel en meedenkend.
Kwaliteit van de bandjes is super goed…
Kwaliteit van de bandjes is super goed ! Snelle levering en website is overzichtelijk en heel veel keuze. Zeker een aanrader. De beste website om je nieuwe horloge bandjes te kopen !
Topbandjes
En savoir plus sur les différents types d'avis.