Al deze bandjes komen van Aliexpress mensen. Screenshot het bandje, voeg de foto toe bij Aliexpress en je vind precies de bandjes die deze site verkoopt voor het 3 dubbele. Als je reacties hierover pl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Een betrouwbare en fijne webwinkel! Ondanks een vergissing bij de laatste levering wordt onze reactie correct opgevolgd. Alle vorige leveringen gingen foutloos en we zijn ontzettend tevreden over de... Voir plus
4 bandjes besteld. In verschillende materialen en kleuren. Allemaal zien ze er heel mooi uit. De metalen varianten voelen zwaar en degelijk aan. Het silicone (panter print) bandje is echt superzacht e... Voir plus
Wat een TOP bedrijf !! Men luistert naar de klant, is en blijft vriendelijk, begripvol en dit bedrijf DOET WAT HET BELOOFT! Mijn retourzending was niet op de goede plaats gekomen, maar men stelde m... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
10watches.nl is dè webshop waar je moet zijn voor al jouw Apple Watch bandjes & overige accessoires. Bij ons koop je de beste kwaliteit bandjes voor een voordelige prijs!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- 10watches.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top service!!
Klein probleempje werd meteen opgepakt en opgelost. Echt super bedrijf!!! Heel betrouwbaar dus
Prettig contact
Er zijn denk ik weinig webwinkels zo toegankelijk, vriendelijk, professioneel en meedenkend.
Kwaliteit van de bandjes is super goed…
Kwaliteit van de bandjes is super goed ! Snelle levering en website is overzichtelijk en heel veel keuze. Zeker een aanrader. De beste website om je nieuwe horloge bandjes te kopen !
Topbandjes
Leuk bandje voor mooie prijs
Leuk bandje voor mooie prijs! Klantenservice op en top. Snelle reactie en wat een goeie service. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen
Hele goede service.
Hele goede service.
Mijn apple watch bandje is kapot gegaan. Ik heb contact opgenomen met 10watches.
Dezelfde dag heb ik nog reactie terug gehad en hebben ze een nieuw bandje opgestuurd.
Wat hebben jullie een geweldige service
Wat hebben jullie een geweldige service
Ik had een bumper goedkleur besteld en het bleek te groot te zijn, jullie hebben gelijk een maat kleiner toe gestuurd zonder dat ik dat moest betalen een mailtje gestuurd wat ik kon uitprinten om de verkeerde bumper kom terug sturen geweldig gewoon
Heeeeeel erg tevreden
Prijs / kwaliteit super , mooie luxe smart watch banden. Geeft het gelijk een elegante uitstraling. Ik had eerst bij een andere webshop besteld smartwatches maar daar was de kwaliteit bagger. Dus dit wordt mijn nieuwe webshop voor mijn bandjes.
Ik had verkeerde maat besteld
Ik had verkeerde maat besteld, maar kon niet vinden hoe ik het terug moest sturen.
Heb gemaild en krijg nu de goede maat opgestuurd.
Snelle levering, product zoals verwacht. 2 horlogebandjes voor m’n Apple Watch. Ze zitten comfortabel, iets soepeler dan de originele.
Perfect service
Perfect service! Mijn Apple Watch hoesje was (misschien wel door de postbezorging) geopend en beschadigd en ik kreeg direct en super snel een nieuwe opgestuurd. Product zien er netjes uit en je krijgt waar voor je geld
Besteld en de volgende dag bezorgd
Besteld en de volgende dag bezorgd!
Echt top
En heel erg tevreden over de bestellingen.
Super klantenservice!
Ik had een bandje besteld maar toen het aankwam was het te groot voor mijn pols. Alleen ging ik de dag erna op vakantie. Na contact te hebben gehad afgesproken dat zodra ik thuis kwam we het op zouden pakken. Werd ook meteen gedaan, dag erna was het nieuwe bandje (de smalle versie) al binnen en kon ik kosteloos het andere bandje terugsturen. Echt super!
Snelle levering, mooie bandjes en hoesjes met goede prijs/kwaliteit🤩
Snelle levering. Mooie producten met een goede prijs/kwaliteit. De bandjes zijn gemakkelijk te wisselen.
Duidelijke website en heel veel keus.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering. Mooie bandjes. Hopelijk stalen band net zo goede kwaliteit als huidige bandje.
Supergoed
Supergoed! Echt een top service, zelf een verkeerde maat besteld en na mijn mail ontving ik volgende dag juiste :)
En savoir plus sur les différents types d'avis.