Op kenteken wieldoppen besteld, zodat de maat zeker goed zou zijn voor onze Citroën Jumper voor verjaardag. Dan ga je ervan uit dat het goed is! Na 2 weken konden ze niet meer terug...jammer dan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Was kind of hesitant ordering Bosch windscreen wipers for my i20, after reading the reviews on Trustpilot yesterday. But the service was great. Order came in today, hand delivered by a postal service... Voir plus
Moest het gaan, dan zou ik 0 sterren geven. Voor 14:30 besteld zou volgende werkdag geleverd worden. Niet dus. Duurt 3 a 4 dagen. Gewone verzending en niet 24uur verzending. Ze steken het op "extre... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij streven ernaar dat jij je auto-onderdelen snel vindt, snel geholpen wordt bij vragen en hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs ontvangt. Ons verhaal begon in 2012, toen we startten als een webshop voor auto-onderdelen en accessoires. Ons doel was, en is, om het bestellen van onderdelen zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die je snel naar de juiste producten leidt. We zetten ons in voor heldere en directe communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze inspanningen zijn gericht op voortdurende vernieuwing en verbetering van de klantbeleving. Of het nu gaat om nieuwe functies op de website of snellere leveringstijden, we werken er constant aan om jouw ervaring te optimaliseren. Ons toegewijde team bestaat uit vriendelijke en deskundige medewerkers met een diepe passie voor auto's. Ze staan altijd klaar om je te helpen met advies op maat, of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel, technische ondersteuning of het oplossen van een probleem. Onze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jij altijd de juiste keuze kunt maken.
Coordonnées de contact
Laan van de Ram 69, 7324BW, Apeldoorn, Pays-Bas
- 0307604020
- support@123autoparts.nl
- 123autoparts.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
wrong part
heb onderdeel via kenteken besteld , kreeg verkeerde onderdeel ( van ander merk )

makkelijk bestellen
makkelijk bestellen, snel afgeleverd maar mijn artikel was 8 euro en 7 euro verzendkosten voelt dan wel een beetje zonde. Zeker gezien de enorme doos die eromheen zat. Had misschien wel wat simpeler en goedkoper gekund. Maar al met al tevreden over het produkt.

Réponse de 123autoparts.nl
Oder friday 14:00 get parts teusday…
Oder friday 14:00 get parts teusday 15:30 for sure not next day delivery and its missing two parts what was on their site for money back must wait 14 days . Problem solved better than expected

Réponse de 123autoparts.nl
Goede stoelhoes, prima kwaliteit voor een nette prijs.
Had nieuwe stoelhoes nodig voor de voorstoelen. Je wilt toch ook een beetje kwaliteit natuurlijk en kwam zo uit bij 123autoparts. En inderdaad kwaliteit ziet er goed uit en de pasvorm is uitstekend. De prijs was ook zeker zeer netjes. Ga er ook vanuit dat ik er nog lang plezier van mag hebben. (Maar dat weet je pas achteraf😉)
Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ook over de snelle levering.

Uitstekende service
Uitstekende service. Tot 2 maal toe pakket door vervoerder niet geleverd. 3e maal wel. Dit allemaal netjes afgehandeld door 123autoparts.
Dikke 5 sterren

Réponse de 123autoparts.nl
Snel geleverd en zo te zien van een…
Snel geleverd en zo te zien van een goede kwaliteit.
Op de prijs valt niets aan te merken.

prima zaak ,en scherp geprijsd
Eerst een beetje een voor onderzoek gedaan toen besteld paste mooi ,gelijk gemonteerd dikke prima

Réponse de 123autoparts.nl
Bestelling laat binnengekregen en het…
Bestelling AP24286199 laat binnengekregen en het artikel paste niet op mijn auto. Teruggestuurd na betaling van extra verzendkosten en na een week nog geen geld terug gekregen.

Achterlicht besteld.
Achterlicht besteld.
Er werd een verkeerde geleverd.
Het omruilen is een makkie formulier ingevuld teruggestuurd en 2 dagen later word de goede geleverd
Prima geregeld

Duidelijke site, snelle verzending
Overzichterlijke site met duidelijke, relevante foto's en info.
Bestelling de volgende ochtend al ontvangen, zeer goed verpakt.
Top service!

Réponse de 123autoparts.nl
prima service en de juiste artikelen
prima service en de juiste artikelen. Snelle levering.

Eerste bestelling ervaring
Eerste bestelling geplaats na lezen van negatieve review. Opzicht bestellen, betalen ging simpel. Na bestelling plaatsen zag mijn bestelling niet in mijn account. Dus volgende dag heb ik via live chat contact opgenomen of alles in orde was. Ze hebben gezegd dat bestelling ontvangen was en eind van de dag wordt verzonden. Volgende dag bestelling ontvangen. Tot nu toe was alles betrouwbaar.
Toen ik bestelling ontvangen had, had ik gelijk de inhoud gecontroleerd en ik miste 1 onderdeel. Gelijk telefonisch contact opgenomen en hadden ze gezegd stuur email naar klantenservice. Dit had ik ook gedaan en kreeg ik antwoord dat ze in behandeling genomen hebben. Vervolgens hoor je niets meer na 1 week later ( vandaag ) weer email gestuurd en wachten hier op antwoord.
Conclusie spreekwoord goedkoop is duurkoop weer ervaren. Jammer. Een ruitenwisserblad heb ik niet ontvangen het kon ook dure onderdeel zijn. Ik zal review bijwerken als ik terugkoppeling ontvangen heb.
Voor de volgende bestelling durf ik op dit moment niet hier te bestellen.
Bewerkt >>> Zal wel opnieuw bestellen want nu heb ik wel vertrouwen.
>>> Vandaag 18-08-2024 missende artikelen ontvangen. Vragen worden snel beantwoord en klantvriendelijk. Verdiend wel 5 sterren voor klantenservice, goed maken van een administratieve fouten en verzending binnen belofte tijd.
Bedankt.

Levering was wat verwarrend
Levering was wat verwarrend, maar uiteindelijk toch binnengekomen. Het product was makkelijk te installeren en doet het goed.

Wrong and incomplete delivery
Not ok.
Based on my License Plate, I ordered 2 Wipers.
After couple of days I receive one which did not fit.
Yep, IT DID NOT FIT!! Wrong connector.
On the package of that Wiper, it was mentioned multiple connectors, however that was not true.
Still waiting for the second wiper ..

Réponse de 123autoparts.nl
Redelijk geprijsd en strakke levering
Redelijk geprijsd en strakke levering. Top !

Verkeerde product ontvangen
Product op kenteken uitgezocht, afbeelding kwam overeen maar verkeerde product ontvangen.

L’expérience Trustpilot