Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut no... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos ege... Voir plus
Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... Voir plus
Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... Voir plus
Ringede og fik at vide at jeg skulle…
Ringede og fik at vide at jeg skulle vente i 34 min. Efter 40 min får jeg nr 29 i køen… Jeg endte med at ligge på, det kan ikke være rigtigt at man skal vente så længe for at komme igennem (godt nok ikke over en time eller to som mange andre herinde), når man går rundt med smerter og det ikke er akut nok til 112…
Acceptabel ventetid og prof behandling
20 minutters ventetid. Professionel og venlig behandling af både sygeplejerske og læge.
Rystende at vente i 1 1/2 i telefonen
Rystende at vente i 1 1/2 i telefonen. For blot at få af vide at man ikke skal være bekymret og blot tage smertestillende. Også selv om at smerterne er så stærke at alm. smertestillende intet hjælper.
1 1/2,s ventetid. Respektløst
Du blir ikke ringet op!
Brug ikke muligheden for at blive ringet op! De sylter bare dit nr og du blir aldrig ringet op. Jeg fik besked på at jeg ville blive ringet op indenfor 14 minutter. 1 1/2 time senere er jeg endnu ikke blevet ringet op.
1813…
1813…. 62 min. estimeret ventetid. Ingen mulighed for at blive ringet op… Det kan næppe opfylde jeres servicemål!!!
Hvis 0 stjerner var en mulighed…
Hvis 0 stjerner var en mulighed var det blevet det.
Jeg brugte igår aftes 2 timer og 16 minutter på at komme igennem, først efter 1 time og 30 minutter fik jeg et nummer i køen.
90 % af alle opkald skal være besvaret indenfor 3 minutter og de resterende indenfor 10 minutter !
Det er virkelig langt fra okay med de ventetider, man ringer jo ikke for sjov !
Fik dog en sød mand i røret som fik mig afsted på hospitalet, så stjernen er til ham..
Sad i kø 2 timer og 40 min lørdag…
Sad i kø 2 timer og 40 min lørdag aften. Ikke godt nok !!!
Usædvanlig lang ventetid.
Usædvanlig lang ventetid.
Jeg sidder som 17 årig, men ekstrem ondt i den ene side af halsen, og kan hverken synke eller noget. Det sku for dårligt.. har ventet i over 1 time. Har stadig intet nummer fået, eller tid på hvor langtid det ville tage. Flytter sku nok til en anden region👺
Ventetid på over en time
Ventetid på over en time. Barns cpr nummer. Simpelthen for useriøst system.
Håbløs lang ventetid
Håbløs lang ventetid, og hvis man meder om at blive ringet op. Så bliver man smid af, og skal starte forfra /-:
Hved ikke om man skal græde eller grine…
Hved ikke om man skal græde eller grine af der her . Men man ringer sku ikke for sjov . Sider pt med en indpakket tå og kan ikke få skifted det for det sider fast . Kan sku ikke være rigtigt at efter 31min så har man ikke fået et nr i køen . Det er sku en ommer .
I dag ringede jeg til 1813
I dag ringede jeg til 1813. Her lød en infobesked: estimeret ventetid 47 min.
Herefter blot musik - samme strofe konstant og ingen besked om, hvor i køen man stod.
Efter 1.07 t var jeg så nr. 28 i køen.
Efter 1,5 time kom jeg igennem.
Det må kunne gøres bedre? Man bliver meget usikker som borger i dette “velfærdssamfund”💦💦💦
78 minutters forventet ventetid!
78 minutters forventet ventetid!
Det er simpelthen alt for lang tid, super ringe service. Total nedprioriteret og dårligt bemandet!
Under al kritik! 🤬
1813 absurd vente tid
Ringede igår aftes(24/6) sad i kø i 1:55 min🙄fik lov til at tage på skadestuen hvor jeg så fik at vide af jeg skulle forvente jeg først komme til om 8 timer🤪, 8 timer det er absurd det er jo en akutmodtagelse blev nød til at tage hjem, sidder nu i kø på 1813 1:40 min og sidder stadivæk i kø
Det er et pænt stykke fra målsætningen på after 3 min skal 90% være besvaret efter 10 min skal alle været besvaret det er jo langt ude
Ventetid
Er nu nummer 28 efter en times ventetid. Vi når nok også de to timer. Kan ikke sige, vi får dårlig betjening. Vi får ingen betjening
Tog præcis 2 timer og 12 minutter at…
Tog præcis 2 timer og 12 minutter at komme igennem til læge via 1813 og lægen virkede ikke besynderligt interesseret i at finde en løsning. Min mor var for længst faldet i søvn ( kl.01.) og vi aftalte at min 83 årige demente mor som var meget svimmel og diffus pga forhøjet blodtryk 186/85 fik lov at gå i seng og gå til egenlæge dagen efter. Er ikke tilfreds med denne behandling
Fair nok med lidt ventetid
Fair nok med lidt ventetid, men 1 time og 20 minutter skulle der gå før jeg ikke ville vente længere. Det er sgu nogle lange minutter når man har et grædende barn i armene.
Hvis det var ens internetudbyder eller forsikringsselskab ville jeg nemmere kunne forstå en ventetid, men når du har et barn som er sygt og gerne vil have hurtig afklaring på om der skal køres til skadestuen eller ej burde der bare ikke være så lang ventetid.
2 stjerner fordi jeg ellers normalt har måttet vente maks 15 minutter på at komme igennem.
Hvis 0 stjerner var en mulighed
Hvis 0 stjerner var en mulighed, så ville det være det mest passende taget i betragtning. Først og fremmest er det uacceptabelt, at snakkede nedladende til svage og syge mennesker som prøver blot at forklare ens tilstand samt stor eftertanke om lungebetændelse efter en lang beskrivelse af specifikke symptomer. Betjeningen er umenneskelig især efter en 11/2 times ventetid over telefonen. Ingen henvisning udover et nyt opkald som kunne prøves igen efter noget tid.
I må gøre det bedre og fremskaffe mere kompetente læger som er villige til at lytte.
Kunne jeg giv nul stjerne havde 1813…
Kunne jeg giv nul stjerne havde 1813 fået det, ringer i går tirsdag d. 6. Juni fordi jeg havde mistanke til at der kunne være en lungebetændelse på min datter på 3 år, lægen talte nedladende til mig, men sender dog alligevel et link få at se om han kunne se en lungebetændelse, det vurderede han hun så ikke havde, hun havde næsten 40 i feber, og har tidigere haft blærebetændelse/nyrebækkenbetændelse
Jeg nævnte det for ham, og først der vil han så gerne have os på Herlev, vi ankom og som altid var de rigtig søde på Herlev, og lyttede på mig.
Blærebetændelsen blev heldigvis udelukket efter tisseprøve, og selvom vi ventede længe på lægen, så var vi i trygge hænder, min datter var helt groggy/træt hele tiden, dette er bestemt ikke normalt for min datter, hun er en pige fulde af pep altid, så når hun har det skidt/er syg så kender jeg hendes symptomer og adfærd.
Lægen kom og konstaterede at min mistanke var rigtig og at hun havde lungebetændelse så hun skulle hurtig i behandling.
Allerede i dag onsdag er hun mere vågen hen ad dagen, og mere snakkende og normal.
Gider I ikke bare gøre jeres arbejde, eller finde nogen der er mere kompetente til opgaven.
Som alle andre har vi oplevet alt for…
Som alle andre har vi oplevet alt for lang ventetid og ukompetent og uempatisk service
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.