Scammer. Run by an ex prostitute and a man she got pregnant by. They are scammers. They steal money without permission once they have conned and manipulated you into joining.. They steal.from c... Voir plus

Irma på Lyngbyvej, Østerbro er blevet afløst af en 365 butik. Har været i butikken flere gange, men er meget skuffet over sortiment og friskheden af frugt og grønt samt mejeriprodukter. Mælken i går v... Voir plus

Dreadful site. Casino never pays out, never hit a bonus on here and they don't reward their customers for being loyal customers. I did leave a review last week but it's disappeared so they're clearly... Voir plus

1,4

Mauvais

Dejlig nem butik og venligt personale

Jeg er virkelig glad for sortimentet og butikkens overskuelige størrelse, når vi har travlt og mangler det sidste. Op til weekenden var det en øko fuldkornspizza, der lige kunne få dagen til at hænge sammen i sidste øjeblik. Der er heller aldrig muk ved kassen når stive fingre kæmper med betalingen eller indkøbsnettet. Og så har vi en ret afslappet kassedame, der altid har et par venlige hilsner i ærmet, når man ser træt ud og barnet på slæb har forsøgt at rulle små 700 indkøbskurve ind i flaskeautomaten (undskyld igen).

19 janvier 2024

Scam company 365 outlet

Scam company
Took money for an order, claimed to have delivered it but it has never arrived. They don’t answer emails and I cannot get a refund.
AVOID AT ALL COSTS

12 décembre 2023

FRAUD

FRAUD! SCAM! Beware! They don’t ship what you ordered and don’t respond to emails. Another immoral evil Chinese company! AVOID at all costs!

3 décembre 2023

V handler ofte i 365 der ligger på Mega…

V handler ofte i 365 der ligger på Mega syd i Viby J.
Vi handler tit drikkevarer da vi er fire i familien, men det skal være slut her i 2024, idet, at når vi kommer med tom flaske emballage, virker automaten ikke. Forretningen har pligt til at tage imod dem, hvis de er på deres salgs repertoire, så især i weekenden, har jeg bedt det ofte unge personale om at håndtælle dem, men det vil de helst ikke, man får et meget uforskammet blik, og ofte går personen man har henvendt sig til. Jeg har fået at vide af flere fra personalet fortælle, at det er købmanden der ikke vil ofre en ny flaskeautomat, ergo han blæser på kunderne, så hvis det ikke ændrer sig, er vi ihvertfald færdige med 365 på Mega Syd. Vi har talt med andre kunder der også finder det meget træls.. :-(

9 janvier 2024

Complete Scam

Complete scam. I fell for that cute cat scratcher Christmas tree and they took the money and ran. No product, no contact, zilch. The product hasn't "moved" since the day it supposedly shipped 34 days ago.

6 décembre 2023

TOTAL SCAM…365 outlet Cat Scratching…

TOTAL SCAM…I ordered two Cat Scratching Christmas trees. Too bad I did not read these reviews first!! I received a tracking number and a credible tracking route however, received NOTHING when the tracking indicated delivery. I will try to get my money back through my credit card…AVOID THIS WEBSITE

3 décembre 2023

Items do not arrive

As with so many others took my money, email that had shipped but no further updates. Went to my bank and got my money back. Do not use.

4 janvier 2024

Like a lot of other people I ordered on…

Like a lot of other people I ordered on the 3rd of December a cat scratch Christmas tree for my cats paying an extra £10 for fast delivery I have received nothing except one email saying my order has been shipped emailed them lots to ask where it is and nothing I will be contacting my credit card to try for refund Facebook need to take this company down my cats got no Christmas present

3 janvier 2024

365outlet - do not use

Like other reviews, I ordered a cat scratching tree on 4th December and paid for express delivery. Total cost £40.70. Received a couple of tracking emails and eventually an Evri tracking number. Yesterday I received a key ring in the shape of a Christmas parcel.

This company is a scam and should be removed from Social Media urgently.
DO NOT USE

27 décembre 2023

If I could give zero stars…

If I could give zero stars, I would!
This is a scam site. Don’t waste your time or money.
Hope the site gets taken down to avoid any more people losing their hard earned cash.
Ordered on 4 December and paid for 5-8 day express delivery. Their “tracker” indicated it took 6 days before “my item”was even packed! I have sent numerous emails, and did receive one response saying the shipper had said the order would be with me in 3 days. That was 2 weeks ago….finally I received a package today….my £68.40 got me a small plastic Father Christmas key ring….of course what it got them was far more valuable….now they have their proof of delivery for my order!

4 décembre 2023

Scammers

Scammers - don’t buy anything from them. You will not receive your goods as they aren’t real

24 décembre 2023

AVOID

I ordered a cat scratching Christmas tree on 2/12/23 but nothing has arrived. Looking at the reviews it looks like I shouldn’t expect it any time soon :(

2 décembre 2023

scam

scam. like others I've ordered a cat Xmas tree scratching post and received a small keyring.

21 décembre 2023

Avoid this Company

Avoid this Company. Scammers!! I ordered a Christmas tree cat scratcher. Paid £48 for it and they sent a Christmas tree keyring. No reply when I sent emails to them. I wish I had read these other reviews before I bought from them.

18 décembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit