3D Echo Barendrecht Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben bij 3D Barendrecht een echo laten maken voor de genderbepaling van ons kindje en kijken terug op een ontzettend fijne ervaring. We werden ontvangen door een super lieve en enthousi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne tweede ervaring. Denise laat je erg op je gemak voelen en was ook lief voor ons zoontje wat mee was. Ik zou 3D echo Barendrecht zeker aanbevelen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn ervaren de 3d echo. Super lieve geduldige echoscopist. Onze kleine was erg eigenwijs, hadden een lange afspraak ingepakt. Omdat de kleine zich niet lang liet zien mochten wij 2 dagen late... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag konden we terecht voor een 3D echo bij Denise. Na een kennismaking stelde zij ons ontzettend gerust. Ze nam de tijd om de kleine mooi op beeld te krijgen en keek aan het eind samen met ons naa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de soins prénatals

Informations provenant de diverses sources externes

Echopraktijk Barendrecht staat voor kwaliteit bij een pretecho met een persoonlijke benadering. We hebben vele jaren ervaring met betrouwbare geslachtsbepaling echo en bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze praktijk is echt een AANRADER!

Ik ben hier nu voor de tweede keer langs geweest tijdens mijn zwangerschap om mooie 3/4D echo’s te laten maken. Het is een mooie ruime praktijk en wat ik vooral belangrijk vind is dat Samantha echt de tijd voor je neemt om de mooiste beelden van je kleintje vast te leggen. Geweldig gewoon!🥰

20 janvier 2025

100% een aanrader

Wat zijn wij ontzettend blij met Samantha! Vorig jaar zijn wij hier ook geweest, omdat wij een goede ervaring hadden hebben wij dit jaar weer voor haar gekozen voor onze 2e wondertje! Vandaag hadden wij een afspraak staan voor een 3D/4D echo en geslachtsbepaling!
Zeker een aanrader! Lief, legt je precies uit wat je allemaal ziet!

12 décembre 2024

Vriendelijk

Super vriendelijke mevr die ons geholpen heeft en ze legde alles netjes uit ook aan mijn kinderen. Zou haar aan iedereen aanraden.

11 décembre 2024

Aanrader

Aanrader! Er werd echt de tijd genomen om het tot een fijne ervaring te maken. Met 62 mooie 3D foto’s op een stick (en 3 uitgeprinte foto’s) naar huis gegaan. Zeer tevreden over de gehele ervaring!

2 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze neemt echt tijd voor je

Ze neemt echt tijd voor je, legt alles duidelijk uit en doet goede onderzoek voor ze aankondigt wat het geslacht is. Hele lieve dame.

25 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij kwamen voor het eerst bij 3d echo…

Wij kwamen voor het eerst bij 3d echo Barendrecht voor de geslachtsbepaling echo. Super fijn ervaren.
Wij zijn daarom meerdere keren terug gegaan ook om gewoon eens een kijkje te nemen naar de kleine. Heel fijn! Er wordt tijd voor je genomen en houden rekening met persoonlijke wensen!! Dikke aanrader!! Hele fijne dame ook die de echos maakt.

20 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring. Ontzettend kundig, neemt de tijd en kan van alles uitleggen: heel erg leuk!
Wij zouden het anderen zeker aanraden. Bijzonder om je kindje zo te kunnen zien.

11 novembre 2024

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen. Ondanks dat ons zoontje graag tegenwerkt tijdens de echo. Is zij de eerste die echt mooie foto's van zijn snoetje heeft kunnen maken waar wij heel dankbaar voor zijn. Mocht er in de toekomst nog een wondertje komen gaan wij zeker nog eens terug!!

16 octobre 2024

geslachtsbepaling 13+3

Hier geweest voor een geslachtsbepaling met 13+3. Een hele fijne praktijk echt een aanrader! Er is echt uitgebreid de tijd genomen, de bank lag heel erg lekker en er werd echt naar je wensen geluisterd. Ze was ook super lief en ik voelde mijzelf heel erg op mijn gemak. Wij komen in de toekomst zeker terug.

9 octobre 2024

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, super lieve dame die ons van te voren stukje uitleg gaf en ons fijn heeft ontvangen.

7 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne en mooie echo gehad!!

Super fijne en mooie echo gehad!!
Ook een hele fijne ruimte waar je je meteen op je gemak voelt en kan ontspannen.
En de echoscopiste is super lief en stelt je echt op je gemak.

4 septembre 2024

Wat een leuke ervaring

Wat een leuke ervaring! Ik ben er geweest voor de geslachtsbepaling. Een warmer welkom en behandeling kun je niet krijgen. Ontzettend lief is ze. Ik ga aan het einde van mijn zwangerschap zeker nog een keer terug.

22 juillet 2024

Geweldige praktijk

Het was zo fijn om hier te komen. Vorige zwangerschap de gender echo gedaan. Deze zwangerschap weer + 2 extra echo's. Iedere keer zo lief, respectvol en geweldig geholpen. Alles uit de kast halen om de baby zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wij zijn echt heel tevreden. Bedankt voor alles!

18 juillet 2024

Zeker een aanrader!!!

Zeker een aanrader!!!

Wij zijn geholpen door een hele lieve vrouw die heel goed en professioneel is in haar werk. Ze legt alles duidelijk uit in een hele comfortabele echokamer met rustgevende sfeer. Zeker het terugkomen waard.. wij danken aan Samantha voor dit mooie en bijzondere moment die wij voor het eerste keer hebben meegemaakt..zeker een aanrader !!!

15 juillet 2024

Super ervaring

Super ervaring, hele mooie beelden van ons kleintje! Ik raad het iedereen aan om hier naar toe te gaan!!

12 juillet 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus