Lisez les avis des autres
Super goed geholpen. Eerlijk en betrouwbaar. Mikael heeft het object die ik moest printen zelf getekend en de 3D Resultaat was perfect!
Snelle communicatie. Reageert snel op mijn berichten. Na inlevering van de 3d tekening werd de bestelling al na een week geleverd.
Het contact met 3Dme verliep soepel. Er werd snel gereageerd en wat belangrijker is dat er actief meegedacht werd. Kortom een constructieve samenwerking voor een goed bruikbaar product.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
3Dme zet zich in om uw idee waar te kunnen maken. Wij helpen u om uw idee vanaf een design om te zetten in een fysiek product.
Coordonnées de contact
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super goed geholpen
Heel goed product/zeer klantvriendelijk
Heel goed product, zeer goede kwaliteit en afwerking. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Tevens was dit voor mij prijstechnisch de beste optie. Ik had meerdere offertes uitgezet en 3dme was de beste optie. Maar vooral de vriendelijkheid zal me bijblijven. Hier ga ik zeker terugkeren voor mogelijke andere 3d print opdrachten.
Snelle communicatie
Fijne partij om mee samen te…
Fijne partij om mee samen te werken.snelle service en en strak geprint!

Réponse : 3Dme.nl
Snel, Prijstechnisch gunstig en een mooi eindresultaat
Mijn langdurige zoektocht naar een specifiek onderdeelje werd een eenvoudige uitdaging voor 3Dme.nl: Snel, prijstechnisch gunstig en een mooi eindresultaat

Goede communicatie via WhatsApp
Goede communicatie via WhatsApp. Snelle reactie op vragen .

Constructief samenwerken

Réponse : 3Dme.nl
What you ask is what you get
Prettig telefonisch contact. Deskundig advies en vlekkeloze levering.

Réponse : 3Dme.nl
Een mooi en uniek interieurdeel laten…
Een mooi en uniek interieurdeel laten ontwerpen en printen. De communicatie ging snel en gemakkelijk.

Réponse : 3Dme.nl
Prima geholpen artikel gekopieerd voor…
Prima geholpen artikel gekopieerd voor mij net zo als nieuwe.

Réponse : 3Dme.nl
Reageert snel, nette prijs en de onderdelen zoals afgesproken.een aanrader kom zeker nog is terug
Leuk om custom oplossingen te laten…
Leuk om custom oplossingen te laten maken. Goed advies met snelle antwoorden. Specificaties kloppen dus alles past. Lijkt een duurzame oplossing dus ben super tevreden. Snel geleverd ook😃
Zeer professsionele aanpak en perfect…
Zeer professsionele aanpak en perfect meegedacht in het eind resultaat
perfecte bewaking van het proces en uitstekende terugkoppeling en transparante communicatie
The produkt is “universal” but my…
The produkt is “universal” but my license plate is too big

Réponse : 3Dme.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.