Koppeling met Etsy
Wij zijn heel blij met de koppeling van onze Webshop met Etsy.
Product feeder neemt de tijd om de koppeling zo optimaal mogelijk in te richten, zodat alles automatisch wordt ingeladen.
Aanrader!
Connecting various source-systems to various e-commerce marketplaces for automated synchronization of products, orders and returns through, but not limited to, API- and feed-connections
Piet Snoeijersstraat 16, 4651TT, Steenbergen, Pays-Bas
Wij zijn heel blij met de koppeling van onze Webshop met Etsy.
Aanrader!
Zeer goede ervaring met Product Feeder. Ze hebben voor ons een koppeling gemaakt met Etsy en dat is heel goed verlopen. Ze zijn deskundig, oplossingsgericht en vriendelijk. Het contact per e-mail verloopt prettig, duidelijk en snel. Als er maatwerk nodig is, komen ze met goede ideeën en wordt dit met enthousiasme opgepakt en uitgevoerd. Kortom: een aanrader voor bedrijven die een koppeling willen maken met een marketplace!
Fantastic product with excellent customer service. Good pricing structure compared to others.
The platform is truly useful and accurate, but the real standout is the support team. Fast, efficient, and helpful. Truly, compliments to you
Product Feeder is voor ons de juiste partner waarin wij onze klanten van starter tot internationale webshop hun feeds kunnen realiseren. Met hun groot aanbod van koppelingen kunnen we snel en eenvoudig vanuit de webshop of POS systeem het producten aanbod aanbieden op alle bekende marketplaces in binnen en buitenland. Door de directe support als nette prijsstelling, veelal goedkoper, bied dit de perfecte tool voor ons en onze klanten en bevelen we dit zeker aan!