L'entreprise a répondu
Vi har undersøgt mulighederne for at få bygget et energivenligt træhus. Både for egen skyld, men også for at få bygget med et mindre CO2 aftryk. Udbuddet, er jo nok, af naturlige årsager ret ens. I fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har været til et møde hos Træhuse Nordsjælland, og det har været en rigtig god oplevelse. De var meget professionelle, lyttede til vores ønsker om vores drømmehus og gav ærlig, kompetent vejledni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Arkitekttegnede træhuse Individuelle projekter, der er tilpasset den enkelte families drømme og behov, økonomi samt byggegrund. Træhus Nordsjællands byggesystem er særdeles velegnet til individuelle projekter og konstruktioner, og de fleste af vore huse leveres som individuelle, arkitekttegnede huse, perfekt tilpasset til den enkelte families drømme, behov, økonomi og byggegrund. For os handler det om at lytte til jeres ønsker og drømme, og gennem dialog og rådgivning, at skabe rammerne for jeres fremtidige bolig. Hos os må I gerne stille krav. I må gerne udfordre os og være kompromisløse. Fordi det hus, vi skal bygge sammen, skal ende ud med at være præcis det hjem, I drømmer om. Et hjem, der passer til jeres familie. Ned til mindste detalje. Vi har 25 års erfaring og ekspertise i opførelse af nye huse på byggegrunde, hvor der eventuelt nedrives et eksisterende hus. Vi tager jer i hånden, og følger jer hele vejen. Vi har gjort det før. Med 25 års erfaring kender vi vejen gennem byggeriets faser. • Vi har god tid og lytter til jeres behov, drømmer, ideer • Vi er dybt passionerede, dygtige og brænder for det vi laver • I får gratis rådgivning og et væld af ideer • Vi tager os af tegninger, tilladelser og vi bygger til en fast pris. • Vi er sammen med jer, hele vejen igennem processen Kontakt os alle dage på 30404600 vi står klar.
Ømosevej 22, 3000, Helsingør, Danemark
Vi var til møde hos Træhuse Nordsjælland i deres prøvehus i Helsingør. Fra start var der super god kemi med teamet – de var oprigtigt interesserede, lyttede til alle vores tanker og kom med kreative forslag til vores drøm om et moderne træhus.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Vi havde et møde med Træhuse Nordsjælland som gik super godt! Vi er kun i startfasen, men personalet var utrolig venlige, lyttende og professionelle – de forstod præcis, hvad vi drømmer om, og kom med rigtig gode input. Kan kun anbefale dem varmt!

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
De var meget professionelle, lyttede til vores ønsker om vores drømmehus
og gav ærlig, kompetent vejledning om materialer og processen. Meget positivt!

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Jeg havde et møde hos Træhuse Nordsjælland i deres flotte prøvehus, og det var en fornøjelse! De var super professionelle og det gjorde hele mødet let og produktivt – det har virkelig løftet vores vision. Det skal også nævnes at teamet havde humør og gjorde det hyggeligt.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Jeg mødtes med Træhuse Nordsjælland for en uge siden, og det var en fornøjelse! De var super professionelle, og deres hjælpsomhed gjorde hele mødet let og produktivt. Henrik imponerede især med sine unikke idéer, som vi ikke havde forestillet os – det har virkelig løftet vores vision.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Som erfaren tømrer har jeg bygget utallige træhuse og teamet hos Træhuse Nordsjælland er professionelt og arbejder for alle har det godt og kæmper for de bedste løsninger over hele bordet. Jeg vil se frem til at bygge flere huse i samarbejde med dem.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Jeg er i gang med at opføre et helårs-træhus top-notch med stråtag, jordvarme, ventilation mm. gennem Træhuse Nordsjælland, og jeg er utrolig tilfreds med processen indtil nu. Huset er blevet færdigt udvendigt, og det ser allerede fantastisk ud – jeg glæder mig enormt til at se det færdigt indvendigt!
Hele forløbet har været rigtig godt styret, og det skyldes især Henrik, som har været en uvurderlig støtte. Han har været der til at hjælpe og rådgive om alle beslutninger og idéer, hvilket har gjort det hele meget lettere og mere inspirerende. Kommunikationen har været top, og teamet virker professionelt og dedikeret. Kan varmt anbefale Træhuse Nordsjælland til alle, der drømmer om et unikt træhus!

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Jeg deltog i et gratis rådgivningsmøde hos Træhuse Nordsjælland for at diskutere muligheden for et Plus+energi helårshus. Teamet var utrolig professionelt og tog sig tid til at forklare bæredygtige løsninger som solceller og varmepumpe. De viste moodboards og eksempler på energieffektive designs, der passer til vores behov, og understregede fordelene ved et sundt indeklima uden kemikalier. Mødet gav os en klar forståelse af processen fra design til totalentreprise, og vi følte os trygge. Anbefales.

Jeg kan varmt anbefale Træhuse Nordsjæland
De er til at stole på ,man får mere end man betaler for ,
Arbejdet er perfekt og til tiden der er blevet lovet
Vh
Boje Acker

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Træhuse Nordsjælland bygger meget flotte og energirigtige plus energihuse af meget højeste kvalitet - vi vil meget gerne anbefale dem til andre.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Kvalitets træhuse med jordvarme og solenergi, bygget af bæredygtige materialer – Vi anbefaler meget gerne vores valg til andre. Træhuse Nordsjælland i Helsingør

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Great company, very well run, trustworthy - always pay on time - I will recommend this company.
Utroligt smukke træhuse, bygget af materialer af bedste kvalitet.
Dygtigt rådgivning med stor forståelse for kundens drømme og ønsker.
Jeg giver derfor Træhuse Nordsjælland min bedste anbefaling.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Hvis du søger et ”grønt” træhus med bæredygtige og energirigtig kvalitets materialer, et lavt CO² aftryk med jordvarme og solenergi, dvs fremtidens træhus med lang holdbarhed – vi anbefaler Træhuse Nordsjælland

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
De får 6 stjerner fra os 🤗 - Bare langt bedre end forventet - Vi kan varmt anbefale dem !
Mvh og tak
Michael Monetz
Virkelig flot og informativ hjemmeside over træhuse. Væsentligt bedre end de andre vi har set på. De har sans for detaljer, tænker kreativt og har inspireret os meget samtidig med at de lyttede til os! Vores nye hus skal også være bæredygtigt, så Træhuse Nordsjælland er helt klart vores valg. De andre der bygger træhuse har slet ikke den moderne tilgang til vores ønsker. Vores nye hus skal være med lyst og luftigt beboelse, samtidig med at vi skal have bygget et prof lydstudie til vores musikindspilninger. Det er nu blevet skitseret og prissat og ligner mange millioner, men koster meget mindre. Vi er virkelig glade og kan klart anbefale Træhuse Nordsjælland.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Vi har startet processen med opførelsen af vores nye hus fra Træhuse Nordsjælland. Efter vi undersøgte markedet var dette bedste bud, og vi er ikke skuffede, alle aftaler er blevet overholdt, selvom vi har mange spørgsmål undervejs, er vi blevet mødt med et smil hver gang. Så 5 stjerner herfra, og de bedste anbefalinger. Stig Nielsen

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Træhuse Nordsjælland Helårshuse er meget samarbejdsvillige, kreative og innovative, til at tilpasse vores meget personlige ønsker og behov for en meget høj grad af bæredygtighed. De er alle meget fokuseret på god kvalitet og service. Deres kontrakts grundlag er godt og meget fair for begge parter. Vi anbefaler dem til alle andre der søger en god of stabil samarbejdspartner til så vigtigt et projekt. Vi vil holde jer opdateret fremover.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Træhuse Nordsjælland og deres personale har ved flere lejligheder givet os et vældig godt indtryk. De er meget service orienterede, innovative, fleksible, kvalitetsbeviste og går op i bæredygtighed. Husene er nok de bedst byggede og de smukkest træhuse, man pt. kan købe i Danmark, efter vores mening er der ingen der bygger i samme kvalitet. Vi havde kun hørt godt om firmaet og specielt deres dygtige jyske underleverandører. Tanken om, at bo i et velbygget kvalitet træhus med jordvarme, solceller, ventilationsanlæg har været vores ultimative drøm i mange år - vi vil meget gerne bygge et plus energihus hurtigst muligt.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
Efter 4 gode møder med Træhuse Nordsjælland og deres konsulent, har vi nu besluttet os for at bygge vores nye store drømmehus med dem.
Vi er blevet hørt og fået fantastisk inspiration, vejledning og meget nyttig information, noget som ingen andre har givet sig tid til eller måske kunne.
Vi vælger nu at bygge et højloftet 1,5 planshus på næsen 200 m2. med sort metaltag, tagrender og lodret Thermo wood i natur og storsprossede elegante vinduer og døre, som er sorte inde og ude. 25 cm brede kvalitets plankegulve med 6 mm slidlag, en meget smuk drømme trappe og massive døre med flotte fodlister og gerikter.
Køkken, bryggers og toiletskabe er ikke helt på plads endnu men vi har sat et pænt beløb af til at købe noget rigtig godt. Vi drømmer om Multiform og det bliver nok også muligt. Huset bliver opvarmet med jordvarme og et solcelleanlæg.
Prisen på huset er helt rigtig, sammenlignet med andre firmaer er det faktisk ca. 8% billigere end 2 andre typehusfirmaer. De tjener ikke penge på levering af trappen, trægulve og fliser samt solcelleanlægget det gør alle de andre. Kontrakten er fair AB forbruger baseret og servicen er langt bedre end forventet, uanset hvornår vi kontakter firmaet pr. telefon, sms bliver der svaret prompte. Mails bliver besvaret inden for rimelig tid.
Vi glæder os meget - Det bliver bare det flotteste plus+ energihus i Fredensborg helt efter vores vildeste drømme.

Réponse : Træhuse Nordsjælland Helårshuse Fritidshuse
En savoir plus sur les différents types d'avis.