Vi har fra starten mødt medarbejdere som har guidet trygt og godt gennem hele processen. Lige fra opstart til vi nu bor vores dejlige hus. Deres håndværkere er super professionelle og hjælpsomme. Vi... Voir plus

Har fået glimrende hjælp af Torben Dietz til mit sommerhus. Jeg kan varmt anbefale Trelleborg og Torben Dietz.

Trelleborg og deres dygtige håndværkere har i Skæring bygget ikke blot et smukt træhus, men et hjem til os. Vi giver Trelleborg og deres professionelle håndværkere vores varmeste anbefalinger. Jens K... Voir plus

Arrogante og kortfattede medarbejdere, der ikke gider hjælpe med kontakter og reservemateriale til et ældre Trelleborg hus, med den forklaring, at der ikke er forretning i det. Helt vild holdning, d... Voir plus

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

52 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Virkelig god service.

13 mars 2026

Nybyg hos Trelleborg

Deres håndværkere er super professionelle og hjælpsomme. Vi har tidligere været igennem en byggeproces med et andet firma hvor der var fejl og mangler og hvor der ikke blev handlet på vores henvendelser. Vi har kun gode oplevelser med Trelleborg og kan kun give dem vores bedste anbefaling.

12 mars 2026

Arrogante og kortfattede medarbejdere

Helt vild holdning, der nu har kostet Trelleborg mindst to nye huse, da vi og et vennepar, vælger en anden udbyder.

29 janvier 2026

Tak for kvalificeret hjælp

Tak endnu engang til medarbejderne i Trelleborg og ikke mindst til bygningskonstruktør Morten Bundgaard Sørensen! Denne gang for en stor hjælp til at få tilvejebragt grundlaget for udstedelsen af en ibrugtagningstilladelse til vore dejlige hus på Anholt. Morten har været gavmild med gode råd, og har også udvist stor tålmodighed med os - i vores bestræbelser på at få den nødvendige dokumentation fra de, nogle gange, noget fodslæbende underentreprenører, men det er alt sammen vand under broen nu. Tak også til Trelleborg for at give os kvalificeret hjælp i form af Morten og de resurser han har brugt!

7 novembre 2025

5 stjerner og kunne vi give flere, gjorde vi det...

I snart 10 år har vi boet i Trelleborg hus, og vi har kun positive ting at sige om det. Trelleborg har ALTID været behjælpelig, når vi har haft brug for deres hjælp. Huset indeklima er fantastisk, alt fungere, selv 10 år efter. Vi kan kun positive ting at sige om Trelleborg, så 5 stjerner herfra.

5 septembre 2025

Hus nr. 2 med Trelleborg

Startede byggeri februar 2024 og her et år efter er vi færdige. Dette hus er nr. 2 vi bygger med Trelleborg. Boede i det første i 25 år, men var nået til et mindre hus nu. Vi har stået for en del selv og det er en af de gode ting at man må det. Det arbejde Trelleborg leverede blev udført af meget kompetente, omhyggelige og virkelig rare håndværkere, som var nemme at planlægge sammen med. Det er muligt at indrette huset præcis som man ønsker og materialerne som der leveres, er alle af meget høj kvalitet.
Indeklimaet i disse træhuse er fantastiske og energiforbruget ekstremt lavt.
Vi kan varmt anbefale at bygge med Trelleborg.

Mvh. Katja og Carsten

12 février 2025

Alt kan lade sig gøre - den største anbefaling herfra

Vi er i gang med at bygge vores drømmehus, og var aldrig et sekund i tvivl om at det skulle være et trelleborghus.
Servicen er helt i top, kvaliteten går de ikke ned på, og håndværkerne er helt fantastiske. Der er ikke noget at sætte en finger på. En super kommunikation i startfasen, da alle beslutningerne skulle tages. Vi synes trelleborghusene er et æstetisk smukt hus som uden tvivl lever op til den højeste standard. Vi har følelsen af at alt kan lade sig gøre, og alle drømme kan blive en virkelighed.
Derfor får Trelleborg også den største anbefaling herfra, og vi ser meget frem til hele byggeprocessen og især til at åbne dørene til vores nye smukke hjem!

6 janvier 2025

Hus i topkvalitet

I 19 år har vi boet i et skønt trelleborghus. Helt fra vi startede processen, gennem byggeriet og til vi flyttede ind har vi følt os trygge af firma og håndværkere. Nu har vi valgt at sælge vores hus som stadig er en perle der har fået topkarakter i div rapporter. Selvfølgelig vil vi igen vælge at bygge trelleborghus men denne gang et seniorhus. Vi glæder os til igen at flytte ind i et hus i topklasse.

11 décembre 2024

Glæden ved at bo dejligt og miljøvenligt

Jeg har snart boet i dette fantastiske Trelleborg træhus i næsten ti år, og jeg kan med glæde sige, at det har været en uforglemmelig oplevelse. Huset er både charmerende og funktionelt, med sin varme og hyggelige atmosfære, som kun et træhus kan tilbyde. Hver dag bliver jeg mødt af husets naturlige skønhed, de flotte trædetaljer og den imponerende håndværk, som skaber en følelse af ro og harmoni.

Størrelsen på huset er perfekt, og det føles både rummeligt og hjemligt. Der er masser af plads til både personlig udfoldelse og samvær med familie og venner. Jeg elsker, hvordan sollyset strømmer ind gennem de store vinduer, og hvordan naturen udenfor altid føles tæt på, næsten som en forlængelse af hjemmet.

En af de ting, jeg virkelig sætter pris på, er husets energi-effektivitet. Det er godt isoleret, og jeg har aldrig haft problemer med varme om vinteren eller kølighed om sommeren. Der er blevet tænkt på både bæredygtighed og komfort, hvilket er en stor fordel for mig, da det er både økonomisk og miljøvenligt.

Husets beliggenhed er også en stor gave. Jeg bor i et roligt og naturskønt område, hvilket giver mig en følelse af fred og privatliv, samtidig med at der er nem adgang til alle nødvendige faciliteter og transportmuligheder. Jeg føler mig virkelig privilegeret over at have fundet et hjem, der kombinerer både landidyl og praktisk livsstil på en så harmonisk måde.

Alt i alt kan jeg kun give de bedste anbefalinger til dette Trelleborg træhus. Det har været et sandt hjem for mig i snart ti år, og jeg glæder mig til mange flere år i dette smukke hus. Hvis du er på udkig efter et hjem, der giver både komfort, varme og en fantastisk livskvalitet, er dette absolut det rette valg!

22 novembre 2024

7 år efter vi kontaktede jer

7 år efter vi kontaktede jer.
Jeg skrev en anmeldes i 2017 om hvordan malingen skaldede af vores Trelleborghus. Vi havde en mand ude og se på det. Der var ingen hjælp at hente hos Trelleborg eller dem der forhandlede malingen.
Nu får jeg en besked om at i gerne vil besvare min besked. Helt ærlig drop det, der er gået 7 år.

20 novembre 2024

Dejligt hus

Dejligt hus. Vi har boet i vores hus i mere end 3 år nu og er fortsat meget glade for det. Trelleborg har gode fleksible muligheder og vi er meget tilfredse.

Når der har været nogle småting efterfølgende er der blevet fulgt hurtigt op og Trelleborg tager fortsat fuldt ansvar mere end 3 år senere. Skønt at opleve.

4 novembre 2024

Har nu modtaget vires bygmed hus fra…

Har nu modtaget vires bygmed hus fra Trelleborg . Det har været en fantastisk oplevelse uden problemer, alt har kørt til ug og sød og behagelig tømrer, hurtig men stadig meget patentlig med sit arbejde. Kan varmt anbefale et Trelleborghus. Det er vores andet hus fra Trelleborg ,

1 juin 2024

Udmagrende og urimelig proces, der sælges som ‘Færdigbyg’

Jeg vil ikke anbefale nogen, at bygge med Trelleborg. Mine stjerner går til Trelleborgs tømrer og underleverandør Hornelund Totalbyg (begge gode oplevelser).

En byggeperiode på 13 måneder mener Trelleborg åbenbart er fuldstændig forventeligt, tiltrods for deres huse sælges som ‘Færdigbyg 3’ med lovning på 180 dages byggeperiode.”Derefter skal der kun monteres køkken og inventar” står der i deres materiale.

Kloak først etableret 12 måneder efter byggestart, selvom huset skulle være ‘væsentligt færdigt’ efter 180 dage.

Løbende prisstigninger og -korrigeringer er også forventeligt. ‘Fastlåsning” af pris er ikke noget værd, da Trelleborg justerer priser efter forgodtbefindende. En ekstremt arrogant holdning til andre folks penge.

Uanset, så kalkuler med 20-25% i byggebuffer. Totalprisen stiger garanteret.

15 avril 2024

Et fantastisk træhus

For nogle år siden besluttede vi at bygge et hus på Lolland. Vi havde haft en ødegård i Sverige og var begejstrede for indeklimaet i et træhus. Vi undersøgte markedet for træhuse grundigt – og valget faldt på det danske Trelleborg huse. Vi har været lykkelige for vores beslutning. Alt har bare været – og fungeret – perfekt. Vi har et æstetisk smukt hus som kvalitetsmæssigt lever op til højeste standard. Det er mere bæredygtigt end et muret hus og med en fantastisk varmeøkonomi, hvilket er en kombination af optimal isolation, jordvarme og et specielt internt varmesystem (Genvex). Vedligeholdelse har vi endnu ikke haft brug for, men når den dag kommer, regner vi med at maling og pensler vil kunne klare opgaven!

30 décembre 2023

Effektiv og respektfuld kundeservice.

Tusind tak til Christian Clorius for brugbare og kompetente råd i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer i ældre bjælkehus. Ikke bare een men flere gange rettede vi henvendelse og hver gang blev vi mødt med respekt og imødekommenhed.
Inge Staack

1 février 2024

God service: Trelleborg hus fra 1974

Har købt et Trelleborg hus fra 1974, som nu skal opdateres og renoveres. Selvom Trelleborg for længst siden har bygget huset, har jeg oplevet stadig at kunne komme efter hjælp og rådgivning. Rigtig god service!

2 janvier 2024

Vi byggede et Trelleborg hus på Møn

Vi byggede et Trelleborg hus på Møn tilbage i 2015. Alt spillede som det skulle, håndværkerne kom og gik til tiden og vi endte med et pragtfuldt velisoleret hus med jordvarme og genvex-anlæg, så huset både er billigt at opvarme og har et behageligt indeklima.
I slutningen af 2022 aftalte vi så at Trelleborg også skulle lave førstesalen efter samme princip, dvs. at Trelleborg udfører alt tømrerarbejdet, og vi som bygherre, selv laver aftaler med de øvrige håndværkere. Igen har vi oplevet, at tingene gled som de skulle. De få gange, hvor der har været udfordringer, har Christian Clorius fra Trelleborg været forstående, imødekommende og effektiv. Vi har hele vejen igennem følt os godt og fair behandlet, og slutresultatet er lige som vi drømte om. Tak til Trelleborg.

22 décembre 2023

Trelleborgs huse er dejlige men…

Trelleborgs huse er fantastiske mens vejledning byggestyring, overholdelse af aftaler, svingende kvalitet fra underentreprenørerne og en del ekstraregninger sammen med en meget afslappet holdning til overholdelse af tidsfrister (færdiggørelse) er mere problematisk. Krav modsat om hurtig betaling og krav til at man skal vise tillid til at manglerne nok skal blive udbedret senere (sidste udbedring og lovliggørelse skete 1,5år efter aflevering).
Huset er som bjælkehus dejligt, men processen opslidende.

24 août 2023

Hurtig og venlig

Jeg havde et usædvanligt spørgsmål om et ældre husbyggeri. Casper hos Trelleborg svarede hurtigt på mine spørgsmål. Jeg sætter pris på den høje kvalitet og venlige kundeservice. Mange tak Trelleborg!

7 août 2023