Sedan mitt första bilköp av Jyri – en Jaguar XF från 2011 – har jag haft nöjet att köpa ytterligare en handfull engelska bilar genom honom genom åren. Han är oerhört professionell och har alltid satt... Voir plus

Det lilla företaget med den stora servicen. Vi har köpt, sålt samt förmedlat bil genom 7T7 och är mycket nöjda rakt igenom. Vi saknade till exempel sommarhjul på En bil. Ett sms senare och 7T7 häm... Voir plus

Jyri vet vad han gör, professionell och proffsig genom hela processen. Hjälpte mig att hitta en fantastisk bil till ett bra pris, men ordnade även med bra och trygg finansiering som pricken över i:e... Voir plus

Jyri och 7T7 levererar en service och kvalité som saknar motstycke. Från beställning till leverans högsta möjliga servicenivå. Vi letade efter en speciell bil med en hög utrustningsnivå. 7T7 plock... Voir plus

1. Vendeur de voitures d'occasion

Välkommen till mig som ägare och grundare av 7T7 AB! Jag tar olika uppdrag. Förmedlar och säljer begagnade bilar, uppdrag hos bilhandel inom försäljning, rutiner, ekonomi, marknadsföring, mm i bilbranschen Senast startade jag och grundade Harry´s Bilcenter AB 2017, samt 2 andra bolag H Car och H Direction som jag lämnade hösten 2022. 2010-2017 var jag med och byggde upp Jaguar och Land Rover i Stockholm (BMG). Då kom jag från Borgs Bil AB i Vällingby där vi startade upp framgångsrikt med BMW 1999-2010 och där Land Rover-Rover och Mini redan fanns i programmet. Innan Borgs Bil AB så jobbade på ett familjeföretag i 10 år 1989-1999, Risbergs Bil AB (Citroen och Mitsubishi) Det var en bra skola att lära sig grunderna i ett företag. 1985-1989 var jag huvudkontoret hos importören Autogruppen, som hade Citroen och Peugeot som varumärken, där jag arbetade mot återförsäljare i Sverige. Den långa erfarenhet jag har av bilbranschen, vill jag dela mig av, och som gör att mitt företaget ger trygghet i affären. Kvalitén ska vara hög och upplevelsen den bästa för dig som kund. Det ska vara kul och ett förtroende att göra affär. Båtförmedling och uthyrning kommer att finnas i verksamheten framöver, med ömsesidiga villkor. Med vänlig hälsning/Best Regards Jyri Öström +46705636252 jyri.ostrom@7t7.se www.7t7.se

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

22 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

15 år av 100% världsklass

Han är oerhört professionell och har alltid satt mig som kund i första rummet. Land Rover Stockholm blev inte detsamma efter att han valde att gå vidare, och det är fortfarande till honom jag vänder mig när det är dags för en ny bilaffär mer än 15 år senare.

25 juin 2026

Jyri vet vad han gör

Jyri vet vad han gör, professionell och proffsig genom hela processen. Hjälpte mig att hitta en fantastisk bil till ett bra pris, men ordnade även med bra och trygg finansiering som pricken över i:et.

Kommer hädanefter enbart köpa och sälja bilar via Jyri. Kan ge min varmaste rekommendation!

12 mars 2026

7T7 AB är en självklar favorit

7T7 AB är en självklar favorit vid inköp eller avyttrande av bil.
Hittar bra bilar till konkurrenskraftiga priser, säljer min bil till vettiga priser.
Håller löften och ser till att båda parter är nöjda.

1 juillet 2025
Avis spontané

Jag har haft glädjen och nöjet

Jag har haft glädjen och nöjet att bli hjälpt av Jyri Öström på 7T7, och det var en riktigt trevlig och positiv upplevelse. Jyri var lyhörd för min situation och visade ett genuint engagemang och personligt bemötande långt över vad man kan förvänta. Kommunikation, uppföljning och avslut var tydlig och professionell. Hela processen kändes både smidig och trygg. Jyri har varit ärlig, pålitlig och serviceinriktad och om du letar efter någon som sätter dig i fokus,,,, Jyri

18 avril 2025

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt, köpte nyare Renegade och allt var som utlovat med snabb och enkel kontakt med Jyri.

Fick bilen hemlevererad och nybesiktad trots det var lång tid kvar tills nästa besiktning.

Trevligt, välskött och förtroendeingivande företag.

14 mai 2025

Köpte bil på distans

Köpte bil på distans, allt var som utlovat, väldigt seriöst och professionellt mottagande. Kände mig väldigt trygg genom hela köp processen, ägaren Jyri är väldigt seriös.

Ulf Hagelberg

15 avril 2025

Great experience dealing with Jyri

Great experience dealing with Jyri. He made the process very smooth. He made me feel relaxed that I was getting a fair deal and followed up a week or so after to check everything was okay. Highly recommend 7t7 and Jyri.

22 janvier 2025

Seriöst, proffsigt och trevligt

Köpt bil av 7T7, mycket proffsigt och seriöst bemötande, från första samtal till leverans. Fick bilen levererad hem till dörren, samt köpa till vinterdäck till bra pris. 100% nöjd, med både dialog och bil.

19 décembre 2024
Avis spontané

Servive och kvalite utöver det vanliga.

Jyri och 7T7 levererar en service och kvalité som saknar motstycke.
Från beställning till leverans högsta möjliga servicenivå.
Vi letade efter en speciell bil med en hög utrustningsnivå.
7T7 plockade fram exakt den bil vi sökte och levererade den i Sundsvall.
Jyri får min allra högsta rekommendation med vetskapen att han aldrig gör en kund besviken.

19 juin 2024

Grymt nöjd!!😄

Har känt Jyri i 3-4 år och han har hjälp mig med många bilköp både privat och till mitt företag.
Hans långa branschkunskap, snabbhet och höga servicekänsla gör att jag varmt kan rekommendera honom när det gäller bilköp!!

30 juin 2024

Hej alla car lovers

Hej alla car lovers, alltid rätt bil på rätt plats på i rätt tid till rätt pris. Fungerar utmärkt 👌🏻
Bra bemötande med god kunskap om marknaden så jag alltid fick rätt bil 🚗

4 mars 2024

Personlig service

Personlig service, förstår situationen och löser det med bravur. Så sammanfattar jag den hjälp jag får av 7T7💪👍🙏

18 juin 2024