Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Best services for the renting home in Denmark. One of local caretaker work in AAB (Ejendomsfunktionær Afdelingskontoret Frederikssundsvej 116 C 2700 Brønshøj) his name is Ken he gave me a best serv... Voir plus
L'entreprise a répondu
AAB, Bredagervej, Kastrup. Urimelig brug af formularer til opgørelse/opkrævning ved fraflytning af bolig, hvor man i alle overskrifter anfører at fraflytter betaler 0% og AAB betaler 100%, men i.... Voir plus
L'entreprise a répondu
For det første har mine gulve været iskolde hele vinteren +nu hvor det næsten er30greder skal jeg have 2 par sokker på 2 par sutsko og man vil ikke gører noget ved det + benvarmere da der ikke er varm... Voir plus
L'entreprise a répondu
AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.
Havneholmen 21, 1561 , København V, Danemark
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har i mange år været så glad for at bo i AAB. Jeg har nemt kunne flytte internt og især den afdeling jeg bor i, er billig, velholdt og har gode viceværter/ejendomsfunktionære.
Jeg er glad :)

Réponse : Boligforeningen AAB
Holder forskellige fester jul fastelavn

Réponse : Boligforeningen AAB
Dejlig forening at bo i. Den gør meget for beboerne. Høj service udført af gårdmænd og vicevært. Meget serviceminded er de.🤗✅

Réponse : Boligforeningen AAB
De tænker kun på penge og prøver at snyde en. De ville have vi skulle betale for at alle stofledninger inde i væggen skulle skiftes da vi flyttede, og gasmåler skulle rykkes osv osv osv, de er fuldstendig venvittige og har ikke styr på noget. Min kone og jeg ligger i krig med dem nu fordi de gør alt i deres magt for at få så mange penge ud af os som muligt.. og det skal lige siges at jeg har kun forbedret deres lejelighed. Ud over det så lyver de. Fordrejer sandheden, og fusker.
jeg vil sige til alle. HOLD JER LANGT VÆK FRA AAB.

Réponse : Boligforeningen AAB
Har før boet i AAB og har været glad for at bo i deres boliger, og vil gerne igen flytte til en bolig i Ishøj. Håber det lykkes 🙏det er nogle dejlige boligerne i Ishøj

Réponse : Boligforeningen AAB
Jeg syntes det er nogle meget hyggelige rækkehuse foreningen har her i Helsinge . Desværre er det nærmest ikke muligt at komme i betragtning som tilflytter til området . Mærkeligt at en bolig forening ikke også vægter nogle velfungerende familie som vil gøre området endnu pænere og mere velholdt

Réponse : Boligforeningen AAB
Fup fup udlejer man bliver tilbud lejebolig også for man den ikke 😡 hold jer væk fra denne udlejer hvis man ikke vil snydes

Réponse : Boligforeningen AAB
Syntes det er helt vildt så mange af jeres boliger hvor man ikke må havde hund. Jeg ved godt de enkelte afdelinger stemmer om det men det virker nærmest hundefjendsk.

Réponse : Boligforeningen AAB
Fraflyttede min lejlighed den 1 Nov 2023 , har fået flytte opgørelse men kæmper en kamp for at mit indskud udbetalt , her 2 mrd senere har jeg kun fået en lille del af hvad der tilkendt mig udbetalt, når jeg henvender mig bliver jeg mødt med dårlige undskyldninger og ingenting sker der....
Så pas på hvis flytter ind hos Aab silkeborg

Kære AaB
Er ikke til stede
Ingen kontakt ved skader
De lukker bare når det passer dem
Uden at melde ud hvornår de holder lukket
2 gang jeg selv må betale for at udbedre skader
Ja derfor så pivringe service

Réponse : Boligforeningen AAB
Aab skive. Stiger priserne på lejligheder/ne hvert år hos aab, eller hvad? Jeg mener det er uretfærdigt, når min komfur/ovn larmer så meget, når man tænder for den. Så er fliserne på køkkenet ikke ordentligt sat fast. Hvis prisen på min lejlighed stiger igen næste år, så må jeg flytte til billigere lejlighed/eller til et andet boligselskab. Jeg skal jo leve af min lille indtægt/er pt. ledig/har ikke fundet et job endnu.

Réponse : Boligforeningen AAB
De hustler penge ud af dig selvom din lejlighed er tiptop ren og pæn

Réponse : Boligforeningen AAB
Jeg har boet hos AAB afdeling 33 i Nordvest/KBH, jeg er fraflyttet virkende fra d. 1/10 som jeg også skrev i opsigelsen og udflytning d. 14/10 og som man skriver under på, så er man bundet i 3 mdr. hvilket også er hos alle andre selskaber…. BORTSET FRA, alle andre selskaber er behjælpelige med at finde en ny lejer så hurtigt som muligt, så lejeren ikke sidder med dobbelt huslejer og bare kan få snærten af sit MEGET DYRE depesitum til den lejlighed, sådan er det bare ikke hos AAB! Jeg er ude d. 14/10 og aflevere nøgler mandag d. 16/10, fraflytningssyn d. 26/10 hvor det fremgår den er indflytningsklar med nymalede vægge og lofter, nyt køkken og toilet. Ikke en finger at sætte på boligen som jeres taksator også sagde (Claus). Han skriver den er indflytningsklar fra d. 31/10. Jeg får så et opkald fra en glad ny lejer som gerne vil se den, og han først kan få den fra d. 1/1-2024! Jeg henviser ham til afdelingen da jeg ikke kan fremvise den, og kan slet ikke forstå hvorfor de ikke kan udleje den inden for 2 mdr! Lejligheden står klar til indflytning??? Det giver da ingen mening. Jeg ringer til jer 2 gange, 1 gang over 1 time i kø for at få afvide udlejningen lukker kl. 14 og der var klokken lige blevet 14.05, så ringer jeg idag, endnu 1 time i kø for at blive smidt rundt 2 gange og få afvide den er gået til kommunen som så skal udleje den og ikke kan gøre det hurtigere? Så jeg sidder med dobbelt husleje i 2 mdr og et depositum som bliver spist op VELVIDENDE om min gamle lejlighed står tom i 2 måneder eller mere og bare venter på nogle flytter ind? Det er helt hul i hovedet….
Måske i skulle skærpe jeres kritterier lidt, jeg skulle aflevere 3 mdr. lønsedler, ansættelseskontrakt, bopælsattest, straffeattest og tidligere lejekontrakt? Det er en lille 2v’er i Nordvest og så sender i fanme boligen videre til kommunen som har nogle andre kritterier? Det 1 1/2 år jeg boede der kom der flere og flere ikke heldige typer, og det er jo så nok derfor bår kommunen får boligerne når i ikke selv kan leje dem ud fra jeres ventelister!!! Det er jo håblåst og helt til grin!!!

Bor i AAB i Kbh ligenu!
Bor i 2etage. Vi har ikke boet hjemme i over 2uger nu for vi har MUS og lagde en masse musefælder som har indtil videre fanget 5mus!!!! VI HAR GJORT AAB opmærksom på det fra første dag og der er STADIG ikke blevet gjort noget!!! Vi har et barn på 1 1/2år og har ikke et hjem pt!!! ALT FOR DÅRLIGT!!

Réponse : Boligforeningen AAB
Har netop været i kontakt med AaB og fik en utrolig god behandling

Réponse : Boligforeningen AAB
Hidtil har vi fået leveret grønne affalds poser, men nu skal vi selv hente dem på tidspunkter hvor mange er på arbejde. Og det er kun blevet dyre at bo her (løget høj vejle) driftsudgifterne er steget utroligt meget men gårdmænd bruger løs af benzin til deres havetraktor som de nærmeste er limet til.
Er godt på vej til at udstille boligforeningen i medierne (blad, tv, internet m.m) for i kan ikke kræve penge for en service som i ikke yder.

Réponse : Boligforeningen AAB
Jeg fik et bolig tilbud jeg var meget interesseret i og kontakter derfor aab for at forhører mig angående husdyrforhold da jeg har en hund. Jeg får afvide at hund er tilladt og skynder mig derfor at svare ja til tilbuddet. Inden længe får jeg besked omkring at boligen er min! Derfor opsiger jeg mit nuværende lejemål da jeg som studerende og generelt almindeligt menneske ikke har råd til at betale 2 huslejer. 14 dage inden indflytning modtager jeg lejekontrakten, hvori jeg så læser at man IKKE må have hund?? Da jeg ringer får jeg bare afvide at jeg ikke har beviser på at jeg er blevet fortalt andet og at de ikke kan gøre noget for mig. Min hund er MEGET knyttet til mig og det vil derfor være direkte dyrplageri at give ham bort og det er selvfølgeligt uanset hvad ikke noget jeg er interesseret i, men af denne årsag står jeg til at være hjemløs pr 1/10 - jeg modtager ingen svar på mine mails jeg indsender og når jeg ringer får jeg bare afvide at de har andre ting at tage sig af. Det er selvfølgelig nemt at sige når det er MIG og ikke JER der står til at skulle sove under stjernerne. DERUDOVER får jeg fortalt at jeg stadig skal hæfte for første husleje?
Jeg har aldrig stødt på så lidt medmenneskelighed.
Jeg håber søreme at I til fremtiden vil oplære jeres ansatte i at vejlede kunder som henvender sig til jer så ingen andre skal stå som mig og blive hjemløs på baggrund af et falsk udsagn der er kommet fra jeres side af.. og i det mindste når man laver en fejl så burde man rette op på den når det handler om andre menneskers levevilkår - FØJ

Réponse : Boligforeningen AAB
Min kæreste ringede ind til jer og spurgte om man må have en lille hund før hun takkede ja til en af jeres boliger i Ørestaden hvor hun fik svaret over telefonen at man godt må have en hund eller kat, så hun takkede selvfølgelig JA!
Når hun så får lejekontrakten 2 uger før hun skal flytte ind i den står der man kun må have kat, desværre har hun ikke fået det på skrift og ingen på kontoret vil indrømme at de har snakket med hende på datoen selvom hun har dato, tid og hvor længe hun har snakket med jer,
Nu står hun så uden lejlighed fra d.1 oktober da hun selvfølgelig har opsagt sin gamle lejlighed. Så i bund og grund har i sørget for at en ung pige er hjemløs og i vil ikke stå til ansvar for jeres fejlinformation.
Jeg håber rette vedkommende læser dette og evt svare med en løsning.
Og til den person som har givet hende forkert information så håber jeg du får en samvittighed og står frem da du har gjort en person hjemløs

Réponse : Boligforeningen AAB
En savoir plus sur les différents types d'avis.