Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Best services for the renting home in Denmark. One of local caretaker work in AAB (Ejendomsfunktionær Afdelingskontoret Frederikssundsvej 116 C 2700 Brønshøj) his name is Ken he gave me a best serv... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

AAB, Bredagervej, Kastrup. Urimelig brug af formularer til opgørelse/opkrævning ved fraflytning af bolig, hvor man i alle overskrifter anfører at fraflytter betaler 0% og AAB betaler 100%, men i.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

For det første har mine gulve været iskolde hele vinteren +nu hvor det næsten er30greder skal jeg have 2 par sokker på 2 par sutsko og man vil ikke gører noget ved det + benvarmere da der ikke er varm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Dejlig boligforening!

Jeg har i mange år været så glad for at bo i AAB. Jeg har nemt kunne flytte internt og især den afdeling jeg bor i, er billig, velholdt og har gode viceværter/ejendomsfunktionære.
Jeg er glad :)

8 mars 2024

Kære Maja.

Vi sætter pris på, at du er glad for at bo hos os.
Det er dejligt at høre, at du er glad for vores foreninger og vores medarbejdere.

God påske til dig

Dejlig forening at bo i

Dejlig forening at bo i. Den gør meget for beboerne. Høj service udført af gårdmænd og vicevært. Meget serviceminded er de.🤗✅

6 mars 2024

Kære Dennis.

Vi er glade for at høre, at du er glad for at bo i en af vores lejeboliger, og at du sætter pris på vores medarbejdere :)

Noté 1 sur 5 étoiles

De tænker kun på penge og prøver at…

De tænker kun på penge og prøver at snyde en. De ville have vi skulle betale for at alle stofledninger inde i væggen skulle skiftes da vi flyttede, og gasmåler skulle rykkes osv osv osv, de er fuldstendig venvittige og har ikke styr på noget. Min kone og jeg ligger i krig med dem nu fordi de gør alt i deres magt for at få så mange penge ud af os som muligt.. og det skal lige siges at jeg har kun forbedret deres lejelighed. Ud over det så lyver de. Fordrejer sandheden, og fusker.
jeg vil sige til alle. HOLD JER LANGT VÆK FRA AAB.

1 octobre 2023

Kære Casper

Vi er kede af at høre om din oplevelse med os. Vi er dog glade for, at du rækker ud med din kritik.

Desværre kan vi ikke sagsbehandle her på Trustpilot, men du må meget gerne sende en mail til os på aab@aab.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har før boet i AAB og har været glad…

Har før boet i AAB og har været glad for at bo i deres boliger, og vil gerne igen flytte til en bolig i Ishøj. Håber det lykkes 🙏det er nogle dejlige boligerne i Ishøj

22 février 2024

Kære Susanne.

Det er dejligt at høre, at du tidligere har været glad for at bo i afdeling 55.

God weekend

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg syntes det er nogle meget hyggelige…

Jeg syntes det er nogle meget hyggelige rækkehuse foreningen har her i Helsinge . Desværre er det nærmest ikke muligt at komme i betragtning som tilflytter til området . Mærkeligt at en bolig forening ikke også vægter nogle velfungerende familie som vil gøre området endnu pænere og mere velholdt

21 février 2024

Kære Dorte

Vores afdelinger med rækkehuse er meget eftertragtede, hvilket desværre betyder lange ventetid på en bolig i afdelingerne.

Når vi tildeler boliger, kan vi desværre ikke behovsvurdere eller vurdere ud fra personlige forhold på evt. beboere, der flytter ind.

Fup udlejer

Fup fup udlejer man bliver tilbud lejebolig også for man den ikke 😡 hold jer væk fra denne udlejer hvis man ikke vil snydes

23 janvier 2024

Kære Tonny,

Vi er kede af at høre, om din oplevelse med os.

Vi sender boligtilbud ud til mange på én gang. Derfor kan man få et boligtilbud, men alligevel opleve, at boligen går til en anden.

Hvis du har brug for afklaring ift. din konkrete sag, skal du være velkommen til at at skrive til os på aab@aab.dk eller ringe til os på 33 76 04 20 mandag til torsdag 12.00-14.00 og fredag 12.00-14.00

Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen hund i størstedelen af jeres bolig afdelinger

Syntes det er helt vildt så mange af jeres boliger hvor man ikke må havde hund. Jeg ved godt de enkelte afdelinger stemmer om det men det virker nærmest hundefjendsk.

16 janvier 2024

Kære Helena,

Hver af vores afdelinger har en husorden. En lokal husorden udarbejdes og godkendes af beboerne i afdelingen på afdelingsmødet og er derfor et udtryk for, hvordan beboerne gerne vil bo sammen.

Det er altså derfor bestemt af beboerne selv, hvorvidt husdyr er tilladt eller ej i afdelingerne.

Der er mange forskellige årsager til at folk ønsker eller ikke ønsker husdyr i de enkelte afdelinger. Det kan derfor være en kompleks sag med mange nuancer, men noget der løbende bliver drøftet.

Vi håber dette besvarer din undren, ellers er du velkommen til at ringe til os på telefon 33 76 04 20 mandag-torsdag mellem 12-15 og fredag mellem 12-14. Du kan også sende os en mail til aab@aab.dk.

Vi ønsker dig en god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fraflyttede min lejlighed den 1 Nov…

Fraflyttede min lejlighed den 1 Nov 2023 , har fået flytte opgørelse men kæmper en kamp for at mit indskud udbetalt , her 2 mrd senere har jeg kun fået en lille del af hvad der tilkendt mig udbetalt, når jeg henvender mig bliver jeg mødt med dårlige undskyldninger og ingenting sker der....
Så pas på hvis flytter ind hos Aab silkeborg

3 janvier 2024

Kære Anne Mette

Denne side du har skrevet på tilhører dog AAB i København.

På trods af, at der er flere almene boligselskaber, der hedder AAB på tværs af landet, er vi selvstændige organisationer, der ikke har noget med hinanden at gøre.

Vi håber derfor, at du får den rette hjælp hos dit eget boligselskab.

Vi ønsker dig et godt nytår.

Kære AaB

Kære AaB
Er ikke til stede
Ingen kontakt ved skader
De lukker bare når det passer dem
Uden at melde ud hvornår de holder lukket
2 gang jeg selv må betale for at udbedre skader
Ja derfor så pivringe service

27 décembre 2023

Kære Lars

Tak for din anmeldelse af vores boligselskab.

Vi er kede af, hvis du ikke har oplevet at få den hjælp du havde behov for.

AAB's hovedkontor holder altid lukket mellem jul og nytår, men er nu tilbage, og vil meget gerne være behjælpelig med at kigge på dit problem.

Du kan kontakte os på telefon mellem 12-15 mandag-torsdag og 12-14 om fredagen. Derudover er du også velkommen til at skrive en mail til aab@aab.dk.

Så kan vi gå ind i den konkrete sag og forhåbentlig finde en god løsning.

Godt nytår.

Noté 2 sur 5 étoiles

Aab skive. Stiger priserne på lejligheder/ne hvert år?

Aab skive. Stiger priserne på lejligheder/ne hvert år hos aab, eller hvad? Jeg mener det er uretfærdigt, når min komfur/ovn larmer så meget, når man tænder for den. Så er fliserne på køkkenet ikke ordentligt sat fast. Hvis prisen på min lejlighed stiger igen næste år, så må jeg flytte til billigere lejlighed/eller til et andet boligselskab. Jeg skal jo leve af min lille indtægt/er pt. ledig/har ikke fundet et job endnu.

18 décembre 2023

Kære Peter

Tak for din anmeldelse

Du har dog anmeldt på en side tilhørende Boligforeningen AAB i København, og ikke i Skive.

Vi håber derfor du får svar fra din egen boligforening.

Du ønkes en god jul og et godt nytår.

Noté 1 sur 5 étoiles

De hustler penge ud af dig selvom din…

De hustler penge ud af dig selvom din lejlighed er tiptop ren og pæn

8 décembre 2023

Kære Mohammed

Vi er kede af, hvis du har oplevet dig uretfærdigt behandlet.

Det er svært at tyde, hvad anmeldelsen præcist drejer sig om.

Vi vil altid gerne være behjælpelige med en uddybende forklaring på mail eller telefon.

Du er velkommen til at skrive til vores mail aab@aab.dk eller kontakte os på telefon 33 76 04 20. Telefonen er åbent mandag til torsdag mellem 12-15 og fredag mellem 12-14.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har boet hos AAB afdeling 33 i…

Jeg har boet hos AAB afdeling 33 i Nordvest/KBH, jeg er fraflyttet virkende fra d. 1/10 som jeg også skrev i opsigelsen og udflytning d. 14/10 og som man skriver under på, så er man bundet i 3 mdr. hvilket også er hos alle andre selskaber…. BORTSET FRA, alle andre selskaber er behjælpelige med at finde en ny lejer så hurtigt som muligt, så lejeren ikke sidder med dobbelt huslejer og bare kan få snærten af sit MEGET DYRE depesitum til den lejlighed, sådan er det bare ikke hos AAB! Jeg er ude d. 14/10 og aflevere nøgler mandag d. 16/10, fraflytningssyn d. 26/10 hvor det fremgår den er indflytningsklar med nymalede vægge og lofter, nyt køkken og toilet. Ikke en finger at sætte på boligen som jeres taksator også sagde (Claus). Han skriver den er indflytningsklar fra d. 31/10. Jeg får så et opkald fra en glad ny lejer som gerne vil se den, og han først kan få den fra d. 1/1-2024! Jeg henviser ham til afdelingen da jeg ikke kan fremvise den, og kan slet ikke forstå hvorfor de ikke kan udleje den inden for 2 mdr! Lejligheden står klar til indflytning??? Det giver da ingen mening. Jeg ringer til jer 2 gange, 1 gang over 1 time i kø for at få afvide udlejningen lukker kl. 14 og der var klokken lige blevet 14.05, så ringer jeg idag, endnu 1 time i kø for at blive smidt rundt 2 gange og få afvide den er gået til kommunen som så skal udleje den og ikke kan gøre det hurtigere? Så jeg sidder med dobbelt husleje i 2 mdr og et depositum som bliver spist op VELVIDENDE om min gamle lejlighed står tom i 2 måneder eller mere og bare venter på nogle flytter ind? Det er helt hul i hovedet….
Måske i skulle skærpe jeres kritterier lidt, jeg skulle aflevere 3 mdr. lønsedler, ansættelseskontrakt, bopælsattest, straffeattest og tidligere lejekontrakt? Det er en lille 2v’er i Nordvest og så sender i fanme boligen videre til kommunen som har nogle andre kritterier? Det 1 1/2 år jeg boede der kom der flere og flere ikke heldige typer, og det er jo så nok derfor bår kommunen får boligerne når i ikke selv kan leje dem ud fra jeres ventelister!!! Det er jo håblåst og helt til grin!!!

1 novembre 2023

Kære Christian,

Vi er kede af at høre om din situation.

Desværre kan vi ikke sagsbehandle den konkrete sag offentligt.

Til gengæld kan vi overordnet opridse, at vi som alment boligselskab er nødt til at følge de mange regler samt gældende lovgivning, der eksisterer på området.

Vi skal blandt andet overholde den lovgivning, der gælder for vores ventelistesystem.

Her er det foreskrevet at 25% af vores boliger skal tildeles kommunen, og vi har desværre ikke noget at sige i forhold til, hvilke boliger, der tildeles kommunen, og hvilke der ikke gør.

Lovgivningen kan altså komplicere lejeprocessen i forhold til hvordan boliger tildeles og dermed påvirke hvorvidt vi kan imødekomme hurtigere genudlejning.

Vi håber dette gav en smule afklaring. Du er også velkommen til at kontakte vores kunderådgivningen mandag til torsdag mellem 12-15 og fredag mellem 12-14 på nummeret 33 76 04 20.

Bor i AAB i Kbh ligenu!

Bor i AAB i Kbh ligenu!
Bor i 2etage. Vi har ikke boet hjemme i over 2uger nu for vi har MUS og lagde en masse musefælder som har indtil videre fanget 5mus!!!! VI HAR GJORT AAB opmærksom på det fra første dag og der er STADIG ikke blevet gjort noget!!! Vi har et barn på 1 1/2år og har ikke et hjem pt!!! ALT FOR DÅRLIGT!!

22 octobre 2023

Kære Lida

Vi er meget kede af at høre om jeres situation - det lyder bestemt uholdbart.

Du er velkommen til at ringe til os mellem 12-15 mandag til torsdag og 12-14 om fredagen, og forklare os din situation. Du kan ringe på 33 76 04 20.

Alternativt kan du også sende en mail og uddybe. På den måde kan vi gå videre med din sag.

Godt kvarter

Har netop været i kontakt med AaB og fik en utrolig god behandling

12 octobre 2023

Kære Wendry,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse, og du må endelig vende tilbage, hvis der er andet, vi kan være behjælpelige med.

God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for min lejlighed i AAB

4 octobre 2023

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er glad for at bo i din bolig hos AAB.

Det er dejligt, at du tager dig tid til at give din positive oplevelse til kende.

Hej, god dag

Hej, god feedback og vende tilbage. Vh Lars Svendsen

3 octobre 2023

Kære Lars,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er meget glad for, at du oplever god feedback hos os.

Vi ønsker at imødekomme, alle de henvendelser vi modtager på bedst mulig vis, og sætter stor pris på din anerkendelse heraf.

Noté 1 sur 5 étoiles

Aab vejle. En poleret lor....

Hidtil har vi fået leveret grønne affalds poser, men nu skal vi selv hente dem på tidspunkter hvor mange er på arbejde. Og det er kun blevet dyre at bo her (løget høj vejle) driftsudgifterne er steget utroligt meget men gårdmænd bruger løs af benzin til deres havetraktor som de nærmeste er limet til.
Er godt på vej til at udstille boligforeningen i medierne (blad, tv, internet m.m) for i kan ikke kræve penge for en service som i ikke yder.

25 septembre 2023

Kære Robert,

Tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Det tyder dog på, at din anmeldelse skulle være landet hos AAB i Vejle, hvor denne side tilhører AAB i København.

Selvom vi som boligselskaber hedder det samme på tværs at landegrænser, er vi selvstændige foreninger, der intet har med hinanden at gøre.

Vi håber de udfordringer, du oplever bliver løst.

Noté 1 sur 5 étoiles

Aab, boligforeningen der gør hjemløs

Jeg fik et bolig tilbud jeg var meget interesseret i og kontakter derfor aab for at forhører mig angående husdyrforhold da jeg har en hund. Jeg får afvide at hund er tilladt og skynder mig derfor at svare ja til tilbuddet. Inden længe får jeg besked omkring at boligen er min! Derfor opsiger jeg mit nuværende lejemål da jeg som studerende og generelt almindeligt menneske ikke har råd til at betale 2 huslejer. 14 dage inden indflytning modtager jeg lejekontrakten, hvori jeg så læser at man IKKE må have hund?? Da jeg ringer får jeg bare afvide at jeg ikke har beviser på at jeg er blevet fortalt andet og at de ikke kan gøre noget for mig. Min hund er MEGET knyttet til mig og det vil derfor være direkte dyrplageri at give ham bort og det er selvfølgeligt uanset hvad ikke noget jeg er interesseret i, men af denne årsag står jeg til at være hjemløs pr 1/10 - jeg modtager ingen svar på mine mails jeg indsender og når jeg ringer får jeg bare afvide at de har andre ting at tage sig af. Det er selvfølgelig nemt at sige når det er MIG og ikke JER der står til at skulle sove under stjernerne. DERUDOVER får jeg fortalt at jeg stadig skal hæfte for første husleje?
Jeg har aldrig stødt på så lidt medmenneskelighed.

Jeg håber søreme at I til fremtiden vil oplære jeres ansatte i at vejlede kunder som henvender sig til jer så ingen andre skal stå som mig og blive hjemløs på baggrund af et falsk udsagn der er kommet fra jeres side af.. og i det mindste når man laver en fejl så burde man rette op på den når det handler om andre menneskers levevilkår - FØJ

8 septembre 2023

Kære Julie,

Det lyder som om, at denne anmeldelse vedrører den samme situation som den nedenstående anmeldelse.

Det lyder som en meget frustrerende situation, som vi er virkelig kede af, at du står i.

Som vi også har formuleret nedenfor, kan vi desværre ikke gå ind i den konkrete sag i et offentligt forum.

Derfor bedes du kontakte os på mail eller telefon, hvis du har yderligere spørgsmål og indvendinger i din sag.

Du kan sende en mail til udlejning@aab.dk eller dagligt kontakte dem på telefon mellem 13-14. Deres telefonnummer er 33 76 04 31.

Vi ønsker en god weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

I har gjort en ung pige hjemløs

Min kæreste ringede ind til jer og spurgte om man må have en lille hund før hun takkede ja til en af jeres boliger i Ørestaden hvor hun fik svaret over telefonen at man godt må have en hund eller kat, så hun takkede selvfølgelig JA!
Når hun så får lejekontrakten 2 uger før hun skal flytte ind i den står der man kun må have kat, desværre har hun ikke fået det på skrift og ingen på kontoret vil indrømme at de har snakket med hende på datoen selvom hun har dato, tid og hvor længe hun har snakket med jer,
Nu står hun så uden lejlighed fra d.1 oktober da hun selvfølgelig har opsagt sin gamle lejlighed. Så i bund og grund har i sørget for at en ung pige er hjemløs og i vil ikke stå til ansvar for jeres fejlinformation.
Jeg håber rette vedkommende læser dette og evt svare med en løsning.

Og til den person som har givet hende forkert information så håber jeg du får en samvittighed og står frem da du har gjort en person hjemløs

12 septembre 2023

Kære Martin,

Vi er virkelig kede af at høre om den situation din kæreste står.

Desværre kan vi ikke sagsbehandle den konkrete sag offentligt her på Trustpilot.

Hvis I har brug for opklaring og har yderligere spørgsmål, skal det ske enten via mail eller på telefon til udlejningsafdelingen.

I kan sende dem en mail til udlejning@aab.dk eller dagligt kontakte dem på telefon mellem 13-14. Deres telefonnummer er 33 76 04 31.

Vi ønsker jer en god weekend.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus