Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Best services for the renting home in Denmark. One of local caretaker work in AAB (Ejendomsfunktionær Afdelingskontoret Frederikssundsvej 116 C 2700 Brønshøj) his name is Ken he gave me a best serv... Voir plus
L'entreprise a répondu
AAB, Bredagervej, Kastrup. Urimelig brug af formularer til opgørelse/opkrævning ved fraflytning af bolig, hvor man i alle overskrifter anfører at fraflytter betaler 0% og AAB betaler 100%, men i.... Voir plus
L'entreprise a répondu
For det første har mine gulve været iskolde hele vinteren +nu hvor det næsten er30greder skal jeg have 2 par sokker på 2 par sutsko og man vil ikke gører noget ved det + benvarmere da der ikke er varm... Voir plus
L'entreprise a répondu
AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.
Havneholmen 21, 1561 , København V, Danemark
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg bor på Sandvejen nr 36 i Silkeborg og har lige set at arbejdernes Byggeforening i Silkeborg åbenbart har skiftet navn på trustpilot IGEN og gemmer sig her inde så jeg bliver nødt til at sende alle de anmeldelser jeg jeg har haft sendt til de gamle adresser igen igen som foreksempel at de truer med udsmidning hvis jeg kontakter dem ( jeg har stoppet afløb rådden vindueskarme her stinker af kloak osv)

Réponse : Boligforeningen AAB
ja, det er så lige mig igen AAB
Så er den gal igen. Jeg står STADIG som intern på min venteliste, hvilket jeg fik oplyst telefonisk blev rettet samme dag jeg ringede sidst (knap 1 måned siden, og som nu betyder at jeg ikke får nogle tilbud og skal betale ekstra for at få tiført nogle afdelinger (trods det jeg har betalt frem til 2024 og tidligere fået oplyst det er en fejl).
Har skrevet flere gange uden at få svar.
Jeg håber ikke at det kun er via Trustpilot, jeg kan komme igennem.
PLEAAAAAAAAAAAAAAAASE Kan I ikke snart få styr på min sag, så jeg snart kan få tag over hovedet :'(

Useriøs IT-løsning
Kom nu. Få nu fikset den hjemmeside, så man faktisk kan acceptere og afslå de tilbud I fremsender. Kom nu altså…

SVAR TIL JERES RESPONS
"Jeg har skrevet til "den mail i henviser til" 13 gange :) og har kontaktet jer på telefon osv.
LLO kan heldigvis i sær nu når dem jeg har klaget over 9 gange er blevet hentet af politet 3 gange de sidste år grundet deres opførelse, hvis ikke i tager det seriøst kan i ikke kalde jerselv for en seriøs boligforening"
Tak for at fjerne mig fra ventelisten som jeg har stået på i 20 år!
Det er virkeligt professionelt
Jeg lejer et værelse i en AAB lejlighed og kunne aldrig i mine vildeste drømme forstille mig at skulle bo i noget de lejer ud når jeg flytter meget snart.
Det er et toturhelvede af støj, mærkelige mennesker med problemer, Vi var også ved at få lidt af loftet i hovedet.
Altså, overboerne er rigtigt glade for at hoppe i gulvet og de gør de sådan 8-10 timer om dagen, de kan også rigtigt godt lide at motionstræne så køkken lågerne rasler og man bliver vækket.
Den fantastiske AAB afdeling 85 vælger dog bare at skyde skylden på os fordi vi brokker os..
Altså... jeg sendte dem godt nok klik af min 22 timer lange optagelse af støjen men... selvom jeg har på video og lyd dokumentation for deres larm såå... ignorerer de det bare
Jeg flytter, og det er der mange andre der også gør.
Så slet jer fra ventelisten, det er seriøst ikke pengene værd.
1. Du kan ikke sove om natten
2. Trapperne STINKER!
3. Når alle vil grille så bliver det ude foran dine vinduer
4. Hvis du klager, så "Kikker de på det" mens du skal tortureres af stank og larm
Men hvis min og alle de andres anmeldelser ikke kan overbevise dig om hvor elendig en forening det er, Så prøv bare at flytte ind og få en shock
Der er en grund til de har under 3. stjerne her på Trustpilot.
ELENDIGT!
Håber dog ikke at overboerne spiller basketball, Hopper rundt, flytter med møbler eller støvsuger kl 3 om natten mere eller at de tager på ferie så jeg kan få lov til at sove i nat og passe mit arbejde :)

Réponse : Boligforeningen AAB
Er yderst tilfreds med den betjening jeg fik gennem telefonen. Mega sød og venlig fyr, der hjalp mig, da jeg havde en masse spørgsmål. Fantastisk tålmodig fyr. Tak for det.

Réponse : Boligforeningen AAB
Jeg har haft problemer med vandet i snart halvandet år og boligforeningen gider ikke og høre på mig.
De siger, man bare skal flytte.
Det er simpelthen sygt.
Jeg er ved at gå psykisk ned.
Mvh
Tut Jernberg

Réponse : Boligforeningen AAB
Føler mig til grin , flytter fra Vibo , til AaB og bliver , nr 298 , alt været aktiv i 12 år . Tilbud flere lejligheden , men grundet flytning . Skubbet 12år tilbage på ventelisten ,

Réponse : Boligforeningen AAB
It is literally impossible to get an apartment with AAB. I have been on the waiting list for over 5 years now and still no apartment from them. The last year or so I have been receiving quite a few offers but I was never under number 100. Why even offer people who are over number 100 on the waiting list? I accepted almost all the offers I got and I went to look at all of them as well. However, I never got considered and I suspect one needs to be signed up for at least 10 years, because one gets lucky. In the meantime one is paying a yearly subscription for nothing. In the end I ended up having to rent privately.

Réponse : Boligforeningen AAB
FORFÆRDELIG selskab der laver kontraktbrud!
Har opsagt min bolig og har en kontrakt der står jeg fraflytter 14 dage før så de kan sætte i stand, de vælger så at sige jeg skal flytte 17 dage før, hvilket betyder jeg intet hjem har i 3 dage. Når man ringer til dem og skriver til dem (gentagne gange ringet og skrevet over den seneste måned) så bliver man ignoreret, de svarer ikke og vender ikke tilbage på nogle kontaktformer. Absolut intet.
IMOD ALT PLI OG LOVGIVNING!!!!!!!!! I bliver meldt AAB, hvis i går i gennem med det her :)

Réponse : Boligforeningen AAB
Jeg ringede ang. Nogle ting jeg skulle have ændret på den interne boligside og de hjalp mig med at ændre de ting jeg ikke selv kunne.

Réponse : Boligforeningen AAB
Intet andet end besvær. Hovedkontoret har ringe åbningstider for telefoner og langsomme besvarelser på mail. Dem der svarer kan ikke hjælpe med noget, men kommer blot med tomme ord, dårlige undskyldninger og ansvarsfralæggelse.
Ejendomskontoret er inkompetent og har samme tendenser som hovedkontoret. Der hyres dårlige håndværkere og ansvaret skubes over på beboeren. Dette afspejler også oplevelsen ved indflytning. 1 måneds forsinket indflytning med 5 dages varsel og lejligheden var ikke klar alligevel. Der var væsentlige mangler i køkken, bad og med generelt malerarbejde samt de mest beskidte vinduer nogensinde set.
Havde aldrig takket ja, hvis jeg vidste hvad der var i vente.

Hej,
Min oplevelse har som beskrevet ikke været i nærheden af tilstrækkelig, og vi skal helt ned i de mindste decimaler når det kommer til min vurdering af jeres håndtering.
Jeg starter med at takke 'Ja' til en studiebolig på Vesterfælledvej 94, afdeling 109 i jeres nybyggeri.
Ved nøgleoverdragelsen nogle måneder senere, er der, mildest talt, den mest ubehagelige inspektion jeg har været vidne til. Jeg bliver næsten bedt om at skrive under på tilsynsrapporten inden der er gået 5 minutter, hvortil jeg selvfølgelig vil vente og se resten af lejemålet yderligere an. Det er en presset situation, fordi det er første gang, at jeg nogensinde tilser en bolig, og på ingen måde kan forudsige, hvad der mangler, eller andre ubehagelige overraskelser, der måtte komme.
Det eneste jeg får afvide af inspektøren, er, at "Jaaa, som du kan se mangler der en røgmelder, men den skriver du bare på fejl- og mangelisten, ingen problemer der" Tragikomisk at ikke engang jeres inspektør kan se, at det er et problem, at der mangler en funktionsdygtig brandalarm/røgmelder ved indflytning. Jeg tager desværre hans ord for gode varer, og skriver under på tilsynsrapporten. Det er ikke en god start, kan jeg mærke i mig selv. Og det viser sig at det heller ikke skal blive det sidste problem.
Efterfølgende finder jeg tape på det der tilsyneladende ligner vigtige strukturer i teknikrummet, der består af vand, varme og elektricitet.
Jeg finder:
- Defekte stikkontakter, (Der hvor køleskab og ovn skal være)
- Afskjoldninger i loftet og på vægge
- Huller i væggene
Jeg vælger at opsige lejemålet, og skal nu hæfte for 3 måneders leje. Fedt for jer, men ikke særligt fedt for en studerende, der stod i en vanskelig boligsituation. Jeg vælger at overdrage nøglerne til jer et par uger efter, i håb om at i kunne få udbedret fejlene og genudlejet boligen så jeg kunne komme videre, og en anden kunne få mere glæde af den (og forhåbentlig en bedre oplevelse). Men idag, nu snart 2 måneder efter, har jeg snakket med jeres søde kundeservice, som siger, at der stadigvæk ikke er proces, og at min opsigelse ikke engang er godkendt pr. fysisk post? For ikke at udelade noget, er de nøgler, som jeg var taget helt ind til jeres adresse på havneholmen i København med - forsvundet i jeres varetægt. Hvorfor i nu skulle have min tilladelse til at bestille en låsesmed til at låse lejemålet op, og skifte låsene. Det lugter langt væk.
Jeg har absolut ingen kompensation eller anden støtte fået i det her forløb - til gengæld har jeg hjulpet jer med at få udbedret de fejl, der var i boligen, ved at korrespondere med en elektriker, tage hele vejen ud til lejemålet, og åbne døren for ham, så han kunne lave stikkontakter og røgalarm/brandalarm. Selv tak.
Håber at medlæsere tager deres forbehold bedre end jeg har gjort, for der er ikke meget værnen om de her ting. Øv.
/Magnus Fehrmann

Réponse : Boligforeningen AAB
Afd 47! Jeg ville aldrig anbefale nogen at flytte ind i afdeling 47 medmindre man er 60+. De fleste børnefamilier der flytter hertil, flytter også herfra.
Formanden er fuldstændig uempatisk og når man skriver til ham, lukker han fuldstændig ned for samtalen hvis han ikke er enig, og undlader til sidst at svare tiltrods for jeg efterspørger evidens for hans udtalelser. Hvis jeg som boligselvskab ønskede at lokke flere unge og børnefamilier til så ville jeg klart få ryddet ud i bestyrelsen og få nogle kompente individer som
forstå hvad det vil sige, at begå sig med andre mennesker.
Jeg kan se på alle de lejligheder, jeg bliver tilbudt herfra aab, at folk ikke gider bo her hvilket er sigende i sig selv. Så ærgerligt at man bare lader dette stå på! Jeg ved at der er mange familier og unge menneske som er utilfreds med den måde foreningen bliver styret på! Jeg har overvejet at kontakte medierne.

Réponse : Boligforeningen AAB
En boligforening som ser ud til at støtte truende adfærd og racisme, så længe det er begået af deres egne.
Jeg havde en episode med en som står for udlejning af nogle af lokalerne i AAB. Han behandlede mig grimt fordi han mente at jeg ikke skulle have adgang til nogen af de lokaler man kan låne af AAB. Han truede med at tage kontakt til mine familiemedlemmer og fortælle dem ting om mig som ikke passede. Han har disse oplysninger om min familie fordi han arbejder i Fællesdriften, som AAB er en del af, og han har ansvaret for nogle af lokalerne i AAB.
Han råbte ad mig og behandlede mig grimt. Et par dage efter troppede op på min private adresse hvor han ventede ude foran opgangen indtil en anden åbnede døren, hvorefter han gik ind.
Han bankede på min dør, som jeg åbnede da jeg troede det var posten (normalt kommer ingen ind i opgangen medmindre det er posten eller dem som kender dem som bor her). Her satte han med det samme hånden på døren som jeg fysisk blev nødt til at fjerne, hvorefter han kom med racistiske udtalelser.
Han havde iøvrigt også sin kone med som tidligere sad i afdelingsbestyrelsen (og som blev smidt ud grundet tyveri). Hans kone som intet har med lokalerne at gøre, truede med at AAB's jurister ville komme på min adresse såfremt de ikke fik udleveret nøglen med det samme. De var begge ubehagelige, truende, og flabede.
Jeg klagede bagefter over hændelsen til afdelingsbestyrelsen, hvor formanden (som er venner med førnævnte) dækkede over for sagen og løj over for mig og fortalte mig at trak jeg ikke klagen tilbage ville jeg blive opkrævet 500kr da de ville blive tvunget til at sende den til beboerklagenævnet som så ville opkræve mig penge. Jeg fandt senere ud af at dette var løgn.
Han råbte af mig da jeg pointerede hans løgne og resten af bestyrelsen var ligeglade med hans behandling af mig. Jeg klagede også til AAB der afgjorde at de "absolut intet" havde at gøre med personen som behandlede mig sådan.
Den person som behandlede mig sådan er ansat i Fællesdriften (som AAB er en del af). Her har han adgang til personoplysninger om dem der står på lejemålene i AAB i mit område. Samtidig har han af AAB fået lov til at stå for nogen af lokalerne, og han kan ved at ringe til AAB tilmelde folk til disse lokaler, hvorefter de vil blive opkrævet et mindre månedligt gebyr igennem deres husleje. Men alligevel mener AAB at de intet kan gøre mod ham medmindre jeg får dømt ham i retten, fordi han "absolut intet" har med AAB at gøre.
Så en person som har adgang til hundrede, hvis ikke tusindvis af AAB's beboeres personoplysninger, som samtidig står for nogen af lokalerne som AAB udlejer, og som samtidig også kan ændre på hvad du betaler i husleje, har åbenbart "absolut intet" med AAB at gøre.
Samtidig har AAB gentagene gange snakket om utryghedsskabende adfærd som de mener at unge af anden etnisk herkomst i området begår. Selvom nogen af disse unge ikke engang bor i AAB, så bliver AAB som led i en fælles indsats, ved med at informere os beboere om at de tager utryghedsskabende adfærd meget seriøst og de har en nultolerancepolitik.
Jeg kan ikke få svar på hvorfor det er at de sagtens kan gøre noget ved unge som, ifølge dem, skaber utryghedsskabende adfærd - når de ikke engang bor i AABs lejligheder og INTET har at gøre med AAB. Men samtidig bruger undskyldningen med at de ikke kan sørge for konsekvenser for en person som har ALT med AAB at gøre, fordi at han åbenbart "absolut intet" har med AAB at gøre.
Hvis man råber og skriger at man går ind for tryghed, så havde personen ikke længere fået lov til at stå for AAB's lokaler eller fået lov til at have adgang til personoplysninger om min familie. Men det har han stadig.
Der er mere til historien end det. Konklusionen er dog klar:
Ens personoplysninger hos AAB er ikke sikre. AAB støtter gerne op om truende adfærd, og racisme så længe det er deres egne der begår denne adfærd.
Jeg ved at AAB nok ikke vil forholde sig til hvad jeg skriver her. Det er en metode som de igen og igen bruger når man tager dem i gøre noget forkert.
I har ikke engang fortjent en stjerne. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. I behandler ikke jeres beboere som mennesker. Meget trist

Réponse : Boligforeningen AAB
Desværre har den seneste oplevelse været dårlig, men ellers er jeg meget tilfreds med den service jeg har oplevet igennem mere end 12 år.

Réponse : Boligforeningen AAB
En savoir plus sur les différents types d'avis.