Flot service med rolig vejledning. Allan giver den service som A-Z og Bilka ikke formår. SCO elcykler er gode til prisen, men så snart garantien er forbi, er der absolut ingen hjælp at hente ved... Voir plus
Lisez les avis des autres
Godt tilbud, nemt at bestille og synes det var hurtig levering. Desuden var det virkelig FEDT at de har lavet en vejledning til at skifte låsecylinder i SCO batteri selv (også selv om der godt kunne... Voir plus
Jeg havde en rigtig god oplevelse med AB Cykelservice. Forsendelse og levering var meget hurtig, varerne kom godt pakket, og priserne var meget fair. Alt gik problemfrit, og jeg handler helt sikkert h... Voir plus
Jeg har brugt AB Cykelservice flere gange og har altid været top tilfreds med den service der er udført. Priserne er fair og jeg oplever altid hurtig og god kommunikation. Jeg vil bruge AB Cykelserv... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos AB Cykelservice tilbyder vi reparation af cykler på værkstedet i 7490 Aulum. Derudover sælger vi cykeldele, og reservedele til bla. SCO og Mustang el-cykler. Har du brug for hjælp eller vejledning, så tøv ikke med at kontakte ab@abcykelservice.dk
Coordonnées de contact
Vestergade 7, 7490, Aulum, Danemark
- 42401944
- ab@abcykelservice.dk
- abcykelservice.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Godt tilbud og god online vejledning
Godt tilbud, nemt at bestille og synes det var hurtig levering.
Desuden var det virkelig FEDT at de har lavet en vejledning til at skifte låsecylinder i SCO batteri selv (også selv om der godt kunne være en note om at bagagebærer skal tages helt af før man kan udføre step1, haha). Men det lykkedes og følelsen af at have fixet det helt selv var virkelig fantastisk!
Fin hjemmeside ok priser og hurtig…
Fin hjemmeside ok priser og hurtig levering
Jeg købte en sele til ladcykel
Jeg købte en sele til ladcykel. Den gik i stykker og jeg skrev en mail. Så snart allan så den sendte han en ny. Super god service. Det bestilte varer ankommer hurtigt og der er god service. Kan kun anbefale at handle hos denne firma🙂
Udmærket tilfreds god service ud…
Udmærket tilfreds god service ud levering
Fantastisk flink og hjælpsom😊kan varmt…
Fantastisk flink og hjælpsom😊kan varmt anbefales, troede ikke at vi havde den slags mennesker i Danmark mere. Mkh. Bent
Venlig tlf.samtale først,og derefter…
Venlig tlf.samtale først,og derefter den hurtigste levering, jeg har oplevet, og betalingen, først efter jeg havde modtaget varen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bare super service 👍
Et godt sted at handle
Hurtig levering. Allan gav virkelig god rådgivning. AB Cykelservice er et godt sted at handle
God, hurtig service og høj kvalitet til fair pris
Jeg vil bruge AB Cykelservice igen neste gang jeg har behovet og giver de bedste anbefalinger
Super hurtig og gode svar på spørgsmål👍
Super hurtig og gode svar på spørgsmål👍
Hurtig levering 👍
God pris og hurtig levering
Bestilte kranksensor til SCO elcykel. God pris og hurtig levering. Vil handle her igen.
Ny nøgle til elcykel
Jeg havde smidt den sidste nøgle til min elcykel væk og så at AB Cykelservice havde dem på siden. Butikken ligger i den anden ende af landet, men jeg skrev og bad om assistence til hvad jeg skulle købe. Fik det prompte og købte den online hos dem. Dejlig service.
Jeg købte et cykelbatteri til min…
Jeg købte et cykelbatteri til min cykel, da den var stoppet med at virke, og derfor troede jeg, at det bare var et nyt batteri der skulle til. Det vidste sig så, at min cykel desværre var gået helt død. Jeg stod derfor med et cykelbatteri jeg ikke kunne bruge til noget - og jeg fik derfor liv til at returnere det, selvom jeg havde opladt batteriet. Jeg er meget taknemmelig.
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet, nu kører cyklen igen som den skal :-)
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering.
Bestilte et batteri en fredag kl 11 og pakken var klar til afhentning lørdag kl 12
Helt uden problemer
Super god telefonisk service
Super god telefonisk service, og bagefter lynhurtig levering. Kan bestemt anbefales, meget seriøst firma.
Rigtig god service 🤗
L’expérience Trustpilot