ABOUT YOU Avis

4,9

Mindennel elégedett voltam. Áruk mérete, minősége. Azt kaptam, amit rendeltem. Ha visszaküldésről lett volna szó, az is gyorsan és korrekten ment volna, volt korábban már ebben is tapasztalatom.

Számomra mindig testre szabott méreteket ajánl az oldal. Mindig tájékoztatnak időben ha már van az általam keresett termék ami esetleg méretemben hiány volt. Ami számomra a legnagyobb könnyebbség a vi... Voir plus

Igazából időként használom a oldalt de most sajnos vissza kelet küldeni mivel szűk fajta volt de újból fogom majd rendelni !A oldalt ajánlom bár kinek a termékük is jó minőségűek!

Rendeld meg terméked még ma az ABOUT YOU-n. Ingyenes és gyors szállítás! · Fizetés utánvéttel · 90 napos visszaküldés · 800+ márka

4,9

N'a pas répondu aux avis négatifs

139 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kényelmes vásárlást biztosít.

Olyan mintha személesen vásárolnék egy boltban, mert ha felpróbálás után nem felel meg a méret, egyszerűen és praktikusan kicserélhetem. Jó minőség párosul a jó árakkal.

6 février 2026

Unfortunatelly my order never arrived

Unfortunatelly my order never arrived, but your customer service assistant was very prompt and helpful, and I also recived a voucher card by post and got my money back.
I was very sad because I really wanted my order tho, but at least thank you for your helpful customer service!

6 février 2026

Aboutyou.hu

Az Aboutyou.hu régebben egy közepesen nehézkes, de megbízható webáruház volt. Azonban már akkoriban is sokszor előfordult, hogy külön kellett kérni egy-egy visszaküldött termék árát és hetekkel később küldték vissza. Ez körülbelül egy éve teljesen megváltozott és az Aboutyou.hu teljesen megbízhatatlan lett. 2024. október közepe óta levelezek négy rendelés visszatérítésének ügyében, melyet rossz számlaszámra utaltak el és így ezeket nem kaptam meg. Zömében automata válaszokat kapok, amikkel semmit sem lehet kezdeni. Ha pedig az ügyfélszolgálat válaszol, akár szóban, akár írásban, a szavuk vagy a levelük semmit nem ér. Egyáltalán nem térítik vissza az általuk is visszaigazolt négy visszaküldés árát. Emellett a legutóbbi visszaküldésemből egy termék árát visszatérítették, a másikét pedig nem és a levelemre nem válaszolnak. Sajnos kénytelen voltam a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulni, de még csak pár napja, remélem, lesz eredménye. Mindenkit óva intek attól, hogy vásárljon az Aboutyou.hu-tól. Vagy törvényen kívül működnek vagy fizetésképtelenek.

Aboutyou.hu used to be a moderately cumbersome but reliable online store. However, even back then, it often happened that you had to specifically request a refund for a returned product, and it would be sent back weeks later. About a year ago, this changed completely and Aboutyou.hu became completely unreliable. Since mid-October 2024, I have been corresponding with them about the refunds for four orders, which were transferred to the wrong account number and therefore I did not receive them. I mostly receive automated responses, which are of no use. And when customer service does respond, either verbally or in writing, their words or letters are worthless. They are not refunding the price of the four returns, which they themselves confirmed. In addition, they refunded the price of one product from my last return, but not the other, and they are not responding to my letter. Unfortunately, I had to turn to the consumer protection authority, but it's only been a few days, so I hope it will be successful. I warn everyone against buying from Aboutyou.hu-tól. They are either operating outside the law or are insolvent.

1 janvier 2026

Wide range of products, biggest deals

Fortunately, I've only had good experiences so far. They shipped quickly, or at least on time for me. I had no issues with the quality or originality of the products either. Wide range of products. I can always catch the biggest deals here.

Szerencsére eddig csak jó tapasztalataim vannak. Gyorsan, vagy legalábbis számomra időben szállítottak. A termékek minőségével vagy eredetiségével sem volt gondom. Bő termékválaszték. A legnagyobb akciókat mindig itt tudom kifogni.

11 octobre 2024

Magyar Királyi Posta

Magyar Királyi Postát rájuk kényszerítették, illetve behódoltak a kormánynak és NEM tudom visszaküldeni a csomagomat!
Fel kellene hívnom a Magyar Postát!!!
Szégyen, ami itt folyik.
És szégyen, hogy meghajoltak a magyar kormány előtt ezzel is.

15 avril 2024