Banner for Ace & Taylor

Ace & Taylor Avis 322

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over de tools van Ace & Taylor! De Airstrait Precision Air is ideaal om mijn haar snel glad en stijl te maken op een makkelijke manier, en geeft een mooi verzorgd resultaat. De Airwrap i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Bij Ace & Taylor geloven we in natuurlijke schoonheid. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven. Met 60 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.

2 jaar garantie en voor 23:59 besteld = volgende dag in huis.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.
Bij Ace & Taylor betaal je in Nederland en België nooit verzendkosten. Bestel je vóór 23:59, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis (tenzij het een pre-order is). Zo geniet je zonder zorgen van salonwaardige tools, direct bij je thuis geleverd. Standaard worden onze haartools met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed maar kan beter

Bezorging van het product ging super snel en makkelijk! Ik heb het nu een aantal maanden en het werkt goed. Ik ben er super blij mee. Enige wat bij mij niet werkt is dus de borstel, zodra je het aan de airstyler vast maak en gaat föhnen, schiet het er weer uit. Dus wat dat betreft heel erg jammer, dat is juist een van de redenen waarvom ik het dus heb gekocht.

4 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Ace & Taylor Airstyler Pro…

Ik heb de Ace & Taylor Airstyler Pro Ceramiq 6-in-1 getest en ben echt tevreden. Het gaat zo makkelijk en super snel, en m’n haar is na het föhnen super zacht. Het glanst mooi en ik kan er verschillende looks mee creëren. Mijn haar zat nooit zo goed als nu!

Echt een aanrader!

3 mai 2026

Airstyler roze

Ik heb de airstyler besteld. Wat geweldig product van goede kwaliteit en het uitpakken was ook een feestje! Ik merk aan alles dat mijn haar sneller droogt en snel supermooi in model zit. Eerste dag kreeg ik gelijk complimenten. Ik raad het iedereen aan

28 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben hier zo blij mee!

Na best wat twijfelen toch besloten om de Ace & Taylor Airstyler Pro 6-in-1 te proberen, en ik snap de hype :)

Het eerste wat opvalt is natuurlijk het design. De kleur is echt prachtig! Daarnaast is de föhn ook heel fijn in gebruik. Wat ik echt een groot pluspunt vind, is dat er een QR-code bij zit met uitleg. Alles wordt super duidelijk uitgelegd en daardoor had ik het na één keer kijken al helemaal onder de knie.

Mijn haar blijft lang mooi in model. Dat had ik oprecht niet verwacht.

Ik heb eigenlijk geen negatieve punten kunnen vinden. Alles werkt heel soepel, het ziet er mooi uit en het gebruiksgemak is top. Echt super blij met deze aankoop.

1 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was eerst een beetje sceptisch door…

Ik was eerst een beetje sceptisch door de prijs, maar eerlijk deze föhn is echt het geld waard. Mijn haar duurt altijd lang om te drogen, maar nu ben ik echt binnen 5 minuten klaar. Wat me vooral opvalt is dat mijn haar veel minder pluist en er gewoon glanzender uitziet. Ook fijn dat er zoveel opzetstukken bij zitten, gebruik vooral de standaard vaak! Echt heel erg blij mee! Een dikke vette aanrader 😍

30 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Positief verrast en erg blij mee

Ik ben echt positief verrast door deze airstyler! Als je ’m goed gebruikt, blijven mijn krullen gewoon 3 dagen zitten (en geloof me, dat is lang voor mij want dan moet het weer gewassen worden). Ze worden na een tijdje wat losser, maar dat geeft juist een hele mooie natuurlijke slag.

Daarnaast voelt mijn haar ook nog eens super zacht aan na het stylen, wat ik bij andere tools vaak miste.

Ik heb al best wat geprobeerd qua föhns en stylers, maar deze is echt mijn favoriet. Zeker een aanrader!

1 mai 2026

Heel fijn product

Heel fijn product. Ik ben er super tevreden mee. De opzetstukken zijn makkelijk in gebruik. Mijn haar blijft lang in model. De standen op de airstyler zijn ideaal!

30 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg blij met de airstyler van Ace…

Heel erg blij met de airstyler van Ace & Taylor! De airstyler heeft verschillende standen en opzetstukken, super handig om mee te nemen! De airstyler zorgt voor veel volume in het haar en is makkelijk en snel te gebruiken. Erg tevreden!!

28 avril 2026

Aanrader!!

Ik gebruik de Ace & Taylor föhn nu even en ben echt tevreden. Hij droogt m’n haar super snel en maakt het ook minder pluizig. Ik heb ook het idee dat m’n haar minder beschadigt dan met m’n oude föhn, wat echt een groot verschil is.

De opzetstukken zijn ook handig, vooral om het wat netter te stylen. Hij ligt fijn in de hand en maakt niet zoveel lawaai.

Hij is wel iets duurder, maar ik vind ’m het geld waard. Zeker een aanrader :)

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Deze airstyler heb ik ontdekt omdat ik…

Deze airstyler heb ik ontdekt omdat ik de originele dyson veelste duur vond en een andere dupe wilde zoeken. Ik zeg je, ik wil niks anders meer! deze geeft me zo’n mooie blow out en krullen look! Echt zo prachtig! Het blijft lekker lang zitten en ziet er uit alsof je bij de kapper bent geweest! Ik ben hier zo tevreden over en raad iedereen deze aan. Er zitten meerdere opzetstukken bij voor meerdere haartypes en stijlen. Hoe tof! Plus er zit een super mooie roze opberg tasje bij om alles netjes en goed in op te bergen en mee te nemen! Hoe fijn is dat! echt een top
Product! 😍😍

25 avril 2026

WAUW

WAUW! Echt een super fijne airstyler. Niet alleen de kleur en het design is prachtig, maar ook de resultaten.. Zó makkelijk, snel en mooi. Met deze tool kan letterlijk iedereen een blow-out maken, die ook nog eens super goed blijft zitten.

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super blij met dit product

Ik ben super blij met dit product! Ik vond de Dyson air straightening altijd echt te duur. Toen ace & Taylor uit kwam met deze air straightener was ik gelijk om! De prijs is veel schappelijker, de look is mooi & de kwaliteit is goed! Mijn haar is binnen 10 minuten droog & stijl! Dit bespaard mij zo veel tijd in de ochtend!! Super blij mee. Fijn contact gehad met Ace & Taylor en product was snel binnen!

25 mars 2026

Beste fohn

Ik ben zo enorm blij met deze fohn hij is handig mee te nemen en ze windkracht en zuigkracht is echt enorm fijn ik heb zelf extensions maar dat maakt niks uit ze drogen enorm snel ik ben echt fan

20 avril 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus