Jeg blev naturligt gravid i 2. fulde cyklus af mit forløb hos dygtige Nicolaj. Både Nicolaj og Anna Sophie er meget søde, dygtige og professionelle og det er altid en god oplevelse at komme i klinikke... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Akupunkturklinik i København med speciale i fertilitet, allergi og tinnitus.
Coordonnées de contact
Puggaardsgade 3, st.tv, 1573, København V, Danemark
- 20644450
- kontakt@acuhouse.dk
- acuhouse.dk
Altid en god oplevelse
Jeg blev naturligt gravid i 2. fulde cyklus af mit forløb hos dygtige Nicolaj. Både Nicolaj og Anna Sophie er meget søde, dygtige og professionelle og det er altid en god oplevelse at komme i klinikken 🫶🏼
Jeg har været hårdt ramt at høfeber de…
Jeg har været hårdt ramt at høfeber de sidste 8-10 år og har de sidste par somre måtte have receptpligtig medicin for at kunne klare mit arbejde. Jeg fik så en anbefaling om at prøve akupunktur, hvilket jeg aldrig havde prøvet før. Jeg startede hos AcuHouse lige før allergisæsonen skulle starte og fik 6-8 behandlinger over cirka tre måneder. Resultatet har været at jeg er kommet igennem birk- og græssæsonen ved kun at tage øjendråber. Jeg har ikke taget en eneste pille eller næsespray. Jeg har ikke skulle tage middagslurer og er ikke blevet påvirket af min allergi på arbejdet. Min allergi er ikke helt væk, men den er reduceret til omkring 20% sammenlignet med tidligere. Det har været pengene værd.

Amazing experience
I’ve been treated by Nikolaj over several months for acute one-sided tinnitus. From the very first session, he took the time to really listen, evaluate potential supplements that could help, and made me feel both comfortable and heard—which meant a lot, especially since sudden tinnitus is incredibly distressing. My previous experiences with doctors had been frustrating, so this approach was a welcome change.
By the end of my treatment, the tinnitus had decreased from an extremely loud level (which caused insomnia) to a volume so low that I barely notice it throughout the day. It’s important to be patient and trust the process—it took a few sessions, but over time, the sound gradually diminished and is now almost unnoticeable.
I truly can’t thank Nikolaj enough and highly encourage anyone suffering from tinnitus to give AcuHouse a try. It made a real difference for me.
Fantastisk sted ❤️
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos AcuHouse. Jeg lider af Tinnitus og det var blevet så slemt at jeg blev vækket af det om natten - hvilket gjorde det værre og så er man i en dårlig spiral. Min behandling af Anna Sophie har været helt igennem fantastisk. Jeg var ret skeptisk da jeg startede - har aldrig prøvet akupunktur før. Men jeg er blevet positivt overrasket. Det har været en meget professionel og omsorgsfuld behandling. Det har reduceret min tinnitus til et niveau hvor jeg ligefrem har dage helt uden tinnitus! Det har jeg ikke oplevet i over 20 år! Jeg er meget taknemmelig for behandlingen og omsorgen fra Anna Sophie og AcuHouse. Jeg kan kun anbefale en behandling hos dem.
Tryg oplevelse med dygtig behandler
Efter 10 år med daglige smerter i arm og skulder, havde jeg forlængst opgivet håbet om at få det bedre. Jeg havde hørt fra flere at akupunktur kunne hjælpe og fik lyst til at prøve at give det en chance. Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg har prøvet så meget forskelligt. Det viste sig så at være det helt rigtige for mig og ikke mindst hos Anna Sophie i Acuhouse. Efter et behandlingforløb på en måned oplever jeg dage med ingen smerte, min søvn er blevet bedre og jeg har kunne vende tilbage til mit erhverv. I hele forløbet har jeg følt mig i trygge hænder. Anna Sophie er en lyttende og nærværende person. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan desværre ikke anbefale…
Jeg kan desværre ikke anbefale Acuhouse, da jeg ikke oplevede at blive taget godt hånd om, med et problem der fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg havde en klar forventning om at gå ind i et rum med respekt og ro, men oplevede behandleren som rodet gennem hele det forløb jeg havde købt. Eksempelvis var der flere gange hvor nåle blev “glemt” og der blev snakket løs imens jeg egentligt gerne bare ville slappe af..

Réponse : AcuHouse
Akupunktur i forbindelse med fertilitetsbehandling
Jeg har gået til akupunktur hos Anna Sophie ved AcuHouse i forbindelse med fertilitetsbehandling. Min krop skulle først i balance, da der var flere ting som påvirkede min fertilitet (for lavt stofskifte, stress fra job etc). Efter 5 akupunkturbehandlinger var min krop klar til at få lagt blastocyst fra frys op, og jeg fik flere behandlinger omkring ægoplægning. Det lykkedes at blive gravid i første forsøg, og jeg venter mig nu en lille pige. Jeg kan kun anbefale Anna Sophie og Acuhouse.
Afslappende og professionelt
Anna Sophie ved AcuHouse er altid varm og velkommende. Jeg får behandling for flere problemer, og min krop er altid ekstra afslappet efter akupunktur. Min tinnitus bliver dæmpet, og da jeg fik tennisalbue, blev det hurtigt fikset efter to behandlinger. Det er altid rart at være hos Anna Sophie.
Dygtige behandlere i et professionelt…
Dygtige behandlere i et professionelt setup. Rigtig god og effektiv behandling af en hælspore, der har generet længe.
Trygt og professionelt forløb hos Nikolaj
Trygt og professionelt forløb hos Nikolaj Nørgaard, ifb fertilitetsbehandling. Jeg følte mig i trygge hænder, og det blev hver gang en god og afslappende oplevelse, selvom jeg ikke er glad for nåle. Det var altid beroligende for kroppen at være der, og tror, at det havde en positiv på fertilitetsbehandlingen. Det lykkedes at blive gravid! Jeg fulgte Nikolaj’s anbefalinger ift. hvornår det var bedst at få behandlinger. Han er utrolig dygtig og har mine varmeste anbefalinger.
Acuhouse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har døjet med en skulderskade igennem 1,5 år, har gået til fysioterapi og geneoptræning samt fået laser behandlinger i skulderen uden held. Det var så skidt at jeg i perioder ikk engang kunne ta en arm bøjning.
Efter Nikolaj’s behandlinger, er jeg blevet smertefri og kan træne normalt igen uden skulder problemer !
Kæmpe anbefaling herfra
Akupunktur med succes
Har haft fornøjelsen af Acuhouse og Nikolaj's kompetencer til smertelindring af et smerteramt knæ. Top behandling og afhjælpning af problemet som skyldes overanstrengelse og overbelastning, er nu klar til både tennis og hundeluftning uden smerter
Stor anbefaling herfra
Dygtige og kompetente
Det er et utrolig rart sted at komme ind. Der er ro og en dejlig energi. Nikolaj er utrolig dygtig og meget opmærksom på en.
Det er klart anbefalelsesværdigt.
Har fået behandlinger for smerter i lænden, og det har givet gode resultater.
Mest kompetence klinik !! 🌟
Nikolaj tog mod mig med åbne arme, da jeg for en del år tilbage følte mig ude af balance og med et stresset nervesystem.
Blev introduceret om processen gennem et intromøde og følte mig tryg ved det hele, trods det er et “ømt punkt” at åbne op omkring.. har gået der kontinuerligt gennem en årrække nu, og det har været alt fra kontrol af stress, allergi, kæbespændinger m.m. Klinikken er uden tvivl de BEDSTE - kompetente men også dybe i deres forståelse af hver behandling / hvordan man har det.
Kæmpe anbefaling til mine Health-guruer! TAK ❤️
De varmeste anbefalinger til dig med graviditets tab og stress
Proffesionel, varm og effektiv behandling.
Gik i akupunktur behandling ved Nikolaj med meget skeptis, men blev virkelig positivt overrasket. Kæmpede med voldsom stress, ondt i brystet og graviditets tab. Efter kun 5 behandlinger gik smerterne væk, og de efterfølgende gange hjalp på indre ro og vand i kroppen. Jeg venter idag endelig vores drømme baby efter stressen er aftaget, og det tror jeg virkelig har været tak at være behandlingerne.
Stor tak til Nikolaj, ikke kun for at være en dygtig behandler men også for at give rum og plads til en masse følelser og tårer.
Dette sted kan klart anbefales ❤️
Allergifremkaldende oplevelse
Jeg kan desværre ikke anbefale klinikken. Tværtimod vil jeg på det kraftigste advare især astmatikere, allergikere og mennesker, der lider af parfumeallergi eller duft- og kemikalieoverfølsomhed mod at besøge klinikken. Jeg har efter 10 akupunkturbehandlinger hos Nikolaj Nørgaard måttet indse, at den parfumeallergi og duft- og kemikalieoverfølsomhed, jeg i årevis har lidt af, ikke bliver taget alvorligt i klinikken. Ved den indledende samtale med Nikolaj, før opstart af behandling, gjorde jeg ellers meget ud af at fortælle ham, at jeg ikke tåler hverken parfume eller tændte stearinlys, da det giver mig åndedrætsbesvær. Nikolaj lovede i den forbindelse at sørge for, at de stearinlys, der ellers altid brænder i venteværelset, ville blive slukket, når jeg var i klinikken. Dette blev dog gang på gang glemt, og der var ved adskillige besøg i klinikken et elendigt indeklima i venteværelset, enten fordi stearinlysene stadigvæk var tændt, når jeg ankom, eller fordi de lige havde været tændt. På toilettet var der altid stærkt parfumeret på grund af duftpinde. Dråben for mig blev, da jeg ved mit 10. besøg i klinikken blev mødt af en tændt biopejs i venteværelset. Da jeg mindede Nikolaj om, at jeg ikke tåler den slags, blev jeg mødt med en komplet uvidenskabelig påstand om, at biopejse skam ikke forurener indeklimaet! At dette ikke er sandt, og at biopejse tværtimod er ødelæggende for ethvert indeklima, kan man forvisse sig om ved at læse denne artikel fra fagbladet Ingeniøren: “Biopejse udsender farlige gasser i din stue”. Heraf fremgår det, at biopejse udsender farlige gasser, hvis man bruger dem i hjemmet. Det samme gælder naturligvis, hvis man bruger biopejs i et venteværelse! Allerede da jeg ved mit 10. besøg i klinikken trådte ind i venteværelset, fik jeg besværet vejrtrækning på grund af den tændte biopejs. Og mens jeg lå med nålene, fik jeg et vaskeægte astmaanfald med hoste og hvæsende vejrtrækning. Jeg har sat mine ben hos AcuHouse for sidste gang og fortryder inderligt, at jeg nogensinde fandt på at komme i klinikken. Jeg er nu under udredning for astma hos min læge, muligvis forværret eller afledt af mine 10 besøg i en klinik med et astmafremkaldende indeklima. Det har ikke alene kostet mig næsten 6000 kr. i akupunkturbehandlinger at komme i klinikken, det har også kostet mig smerter i lungerne og åndenød. Vildt dårlig oplevelse. Sjovt nok slår klinikken sig op på at være ekspert i allergi, hvilket jo nærmest er grinagtigt uprofessionelt, når man tager med i betragtning, hvor lidt viden om indeklima og allergi, klinikkens indehavere er i besiddelse af.

Kæmpe anbefaling!
Efter en lang karriere indenfor fodbold på divisionsniveau, har jeg prøvet en del forskellige behandlingsformer. Efter en alvorlig skade i min lårmuskel tilbage i 2018, blev jeg anbefalet at gå til Nicolaj, da jeg ikke kunne komme af med min skade. Nicolaj hjalp mig af med min skade på 6 behandlinger, og har været min eneste behandler lige siden. Uanset om det har været ryg/skulder/nakke problemer, golf albue osv osv, så er jeg gået smerte og symptomfri der fra.
Mine største anbefalinger til Nicolaj og alt som Acuhouse tilbyder.
De varmeste og dygtigeste mennesker!!!

Réponse : AcuHouse
Jeg har gået til akupunktur hos Nikolaj i 5 år, og er utrolig glad for det. Nikolaj har hjulpet mig af med både græsallergi og kemikalieallergi på blot 5 behandlinger. Han er også min guru som jeg går til når det gælder nakkespændinger, hovedpiner e.l. ifm. med mit gamle piskesmæld. Jeg har prøvet mange behandlingsformer, mange forskellige behandlere, men aldrig en som Nikolaj. VARM anbefaling herfra!

Réponse : AcuHouse
Jeg er helt overvældet over
Jeg er helt overvældet over, hvor stor en ændring akupunktur hos Nikolaj har gjort for mig.
For 4 år siden havde jeg slem angst. Jeg følte mig hurtigt i trygge hænder hos Nicolaj og allerede efter et par måneder mærkede jeg stor forskel. - idag er jeg angstfri🙏🏻
Idag går jeg der stadigvæk hvis jeg har nakkesmerter eller andre ubehageligheder. - og det får det bare altid tilbage i god balance.
Det er ikke for sjov jeg kalder dem min sundhedsguru🥰 tusinde tak for JER!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.