Adeas Privathospital Avis 426

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har fået en ny hofte. Oplevelsen på hospitalet var på alle måder fantastisk. Stor tak til Tariq for god og beroligende information både før og efter operationen. Og særlig tak til Lotte som lagde... Voir plus

Jeg fik skiftet højre hofte og var efter 4 uger godt gående igen. Efter at have været gennem et længere forløb på både privat og i kommunalt regi, landede jeg endelig på et professionelt og meget... Voir plus

Har fået skiftet min hofte i venstre side på Adeas Privathospital. Begyndte i fitness efter tre uger og smed krykkerne efter fire uger. Kan nu det meste. Fik helt igennem en tryg og behagelig opleve... Voir plus

L'entreprise a répondu

8 September 2025,fik jeg en ny hofte i venstre side,og 1 December 2025, fik jeg en revisions operation af højre hofte. Begge gange foretaget af den dygtige og empatiske læge Tariq Fazal. Ikke at... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Hôpital privé
  2. Chirurgien digestif
  3. Centre d'IRM
  4. Chirurgien orthopédiste
  5. Chirurgien plasticien
  6. Médecin du sport

Écrit par l'entreprise

Adeas er dit nye privathospital, beliggende på Østerbro. Vi har erfarne læger indenfor ortopædkirurgi (idræt, skulder, kunstige knæ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-Næse-Hals-kirurgi, Idrætsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vægttab), Helbredsundersøgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, røntgen og Ultralydsscanning)

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

426 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Behageligt og professionelt personale…

Behageligt og professionelt personale der følger en fra start til slut.
Fik skiftet en hofte af kirurg Tariq som befaling at tale med og som fortalte hvad jeg kunne forventer efter operationen.
Så alt i alt en fem stjernet oplevelse som kun kan anbefales herfra.

11 août 2025

Kære Bente,

Kunstig hofteoperation

Kunstig hofteoperation
En helt igennem behagelig og kompetent oplevelse fra først til sidst.
Dorte

5 août 2025

Kære Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og dit ophold hos os var vellykket.

Partner, Speciallæge

fem stjerner til Adeas, Sebastian og hans hold.

Hele oplevelsen var god. Fra første samtale med lederen af hofteoperationsafsnittet, hvor jeg skulle behandles, Sebastian, der var venlig og klar i sine informationer til medarbejderen i røntgen, der lod mig komme til før tid, fordi det var muligt. Selve operationen forløb fint, og hvor var det skønt
med eneværelse, især når man trods alt har stærke operationssmerter. Sebastian syede såret frem for at bruge hæfteklammer, det gav en hurtige heling og færre smerter indtil stingene blev taget. Jeg har nu fået min bevægelsesfrihed tilbage. Tak til Adeas og Sebastian.

30 juillet 2025

Kære Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi giver roserne videre til Sebastian og holdet.

Professionel og nærværende…

Jeg er taknemmelig for den profesionelle, nærværende og vellykkede behandling, som holdet på Adeas Parken med sygeplejersker, fysioterapeut, radiolog, anæstesilæge Alexander og kirurg Tariq har givet mig.

27 octobre 2025

Kære Jonas,

Virkelig dygtige - Tak

Det er en fornøjelse at møde som patient hos Adeas Parken. Det er utroligt dygtige og meget professionelle mennesker man møder her. Jeg skulle have ny hofte ( jeg er tidligere ganz opereret). Det sørgede min kirurg Tariq for og gik fuldstændig perfekt. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, med god grund. Jeg har det så godt og er så glad for jeg blev opereret der.
Tak til jer alle.

28 juillet 2025

Dr. Tariq

I am allergic to metal including titanium and Dr. Tariq was able to find a non metal option and I had both hips replaced in the last 5 months. The recovery has been smooth and Dr. Tariq was very an excellent surgeon.

26 octobre 2025

Dear Kei,

Thank you very much for your great review. We greatly appreciate your positive feedback regarding your surgery at Adeas.

Kind regards
Partner, Specialist
Quality Manager

Har man brug for en ny hofte

Har man brug for en ny hofte, er Adeas Privathospital Parken et godt sted.
Fra man møder op i receptionen første gang, til man bliver udskrevet igen, møder man samtlige personalegrupper, som profesionelle, hjælpsomme og venlige.
Man føler sig i trygge hænder i hele forløbet.

Lise Steffensen

22 septembre 2025

Kære Lise

Kvalitetsansvarlig Læge

Fik ny hofte ,det gik SÅ godt ,alle…

Fik ny hofte ,det gik SÅ godt ,alle rigtig flinke
Min læge hed Sebastian er både glad, venlig og rigtig dygtig til det han laver 🌟🌟🌟🌟🌟

30 juillet 2025

Kære Susan,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og dit ophold hos os var vellykket. Vi giver roserne videre.

Fik et nyt halvt knæ 28 August

Fik et nyt halvt knæ 28 August
I parken det gik super Morten fik det klaret til perfektion
Så stort tak fra mig
René Lorentzen

28 août 2025

Kære Rene,

Partner, Speciallæge

Skulderoperation - intet at være nervøs for.

Såvel forundersøgelser som selve skulderoperationen udført særdeles trygt - og vellykket. Opfølgning super.
Imponerende, at man kan komme ind og samme dag være i fuld narkose, blive opereret, vågne op af smilende personale, der spørger om man er tørstig og sulten. Intet ubehag. Og så kan man forlade klinikken.
En sene var hoppet af i skulderen. Kikkertoperation løste det problem. Der gå lidt tid med fiksering og selvfølgelig genoptræning. Det skal passes! Nu: Ingen mén. Tak for god oplevelse, nu dauheldet havde været ude.

28 mai 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Det er dejligt at høre at alt er gået godt.

Kvalitetsansvarlig Læge

Adeas Privathospital vil jeg varmt anbefale

Jeg vil gerne dele min oplevelse med min nylige operation hos Adeas, fjernelse af min galdeblære/sten – og jeg kan ikke sige andet end, at det hele gik fantastisk! Fra start til slut følte jeg mig i de tryggeste hænder(var meget bange). Jakob, Alexander og deres team var ikke bare utroligt professionelle, men også varme, omsorgsfulde og meget imødekommende.
Et særligt stort tak skal også lyde til den søde sygeplejerske på opvågningen, som tog sig så godt af mig. Hun var rolig, opmærksom og gjorde virkelig en forskel i en sårbar situation – det satte jeg stor pris på.
Selve operationen forløb helt uden komplikationer, og jeg blev grundigt informeret hele vejen igennem. Det betød meget for mig at blive mødt med både faglig dygtighed og menneskelig varme – og det var præcis, hvad jeg oplevede her.
En kæmpe kæmpe tak til Jakob, hele teamet og den fantastiske sygeplejerske for at gøre en ellers skræmmende oplevelse til noget trygt og positivt. Adeas kan varmt anbefales.

6 octobre 2025

Kære Lea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Det er dejligt at høre at du følte dig tryg hele vejen. Jeg giver roserne videre.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Exceptionelt professionelt hofteforløb – landets dygtigste kirurg

Jeg blev opereret for medfødt hoftedysplasi, hvor jeg fik foretaget en totaludskiftning af hoften. Som læge selv har jeg naturligvis både indsigt og forståelse for den type indgreb – og det gør mig nok mere kritisk end gennemsnittet. Derfor føler jeg også, at jeg med god faglig samvittighed kan sige, at hele forløbet har været yderst professionelt fra start til slut.

Det vigtigste punkt, som virkelig bør fremhæves, er kirurgen Tariq. Han er – ifølge stort set alle mine ortopædkirurgiske kolleger – landets dygtigste hoftekirurg. Det er ikke kun min oplevelse, men en bredt delt opfattelse i det ortopædkirurgiske miljø. Og jeg kan kun bekræfte det: operationen forløb fuldstændig perfekt.

Det øvrige personale var også både kompetente, rolige og venlige. Men i sidste ende er det selve proceduren, der afgør resultatet – og her kunne det ganske enkelt ikke være gået bedre. Jeg er nu tre måneder postoperativt, og jeg skulle ønske, jeg var blevet opereret for flere år siden. Jeg er helt uden smerter, har ingen nerveskader, og resultatet er ikke bare funktionelt perfekt, men også æstetisk meget flot med et flot ar :)

En kæmpe tak til hele teamet – og særligt til Tariq.

30 juin 2025

Kære SK
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi er meget glade for at have Tariq ombord på det fantastiske alloplastikteam.

Tilfredshed med operation

Jeg Steen Byberg Jensen tillader mig hermed at give mine varmeste anbefalinger af Adeas Parken
Undertegnet har fået 2 stk. nye halve knæ udført af Speciallæge i Ortopædisk Kirurgi Xiaodong Ma og hans fantastiske team.
Ved min første samtale med Xiaodong Ma forklarede han at han samtidig at han ved udskiftningen af mit halve knæ ville kunne rette
mit knæled op med 15 Grader så jeg ikke var så hjulbenet som tilfældet var.
Mine hjulbenet knæled var årsagen til udskiftningen af knæene da de var meget slidte hvilket gjorde at jeg ikke kunne gå ture mere
uden at skulle holde pauser hver gang jeg havde gået bare 100 m
Begge knæ er udført af Xiaodong Ma og hane team med størst mulig professionalisme lige fra mødetider og aftaler samt udførsel.

1 knæ mødetid kl. 08.00 27 maj 2025
Kl. 08.15 Indlogering
Kl. 09.00 Samtale med anæstesisygeplejerske om Rygmarvsbedøvelse og sovemedicin.
Kl. 10.00 Afhentning til operation.
Kl. 11.10 vågner på opvågningsstue.
Kl. 12.15 Gåtur med Luka Fysioterapeut på trapper
Kl. 13.00 Gåtur til Røngen
Kl. 14.30 Udskrivning
Dagen efter blev jeg ringet op af Luka Fysioterapeut om hvordan natter var gået og om der var problemer.

2 Knæ 9 oktober kl 07.15 09 oktober 2025
Nøjagtig samme fantastisk personale og samme punktlige gennemgang
Jeg er vildt imponeret og er super glad for mine nye knæ.
Vil hermed blot bekræfte min tilfredshed da man i de fleste tilfælde kun hører om patienter der er utilfredse med en operation men
det er ikke tilfælde i dette sag…
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler til enhver tid en operation i Parken og en særlig tak til Xiaodong og hans team samt Luka for at følge op
på patienterne dagen efter operationen.

9 octobre 2025

Kære Steen,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte og udførlige anmeldelse. Jeg er sikker på at kommende patienter kan have gavn af din "forløbsbeskrivelse".
Vi er meget glade for at din operation og dit dagkirurgiske ophold hos os var vellykket.

Top-professionelt personale.

Top-professionelt personale.
Efter to yderst vellykkede hofteoperationer inden for 5 måneder som begge blev foretaget af den meget kompetente, informative og empatiske ortopædkirurg, Sebastian Hentze Bjørck, føler jeg at have fået mit liv tilbage.
Lige fra jeg første gang trådte ind ad døren i de lyse og indbydende lokaler, kunne jeg mærke en utrolig behagelig atmosfære.
Hele personalet virkede meget søde og professionelle, og de havde alle overskud til en venlig bemærkning og et smil, selv om de havde travlt.
Og det bedste af det hele - mine smerter er blevet erstattet af energi og godt humør. Tak.

10 octobre 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Dejligt at høre at du følte dig i trygge hænder og at du har fået energien og det højre humør tilbage.

Kvalitetsansvarlig Læge

Har fået 2 x hofteoperationer hos…

Har fået 2 x hofteoperationer hos ADEAS.
Meget professionelt og effektivt forløb begge gange.
Kan bestemt anbefales.

2 octobre 2025

Kære Diana,

Partner, Speciallæge

Anmeldelse af Atea Privathospital og…

Anmeldelse af Atea Privathospital og Klaus Bak

Jeg blev i november 2024 opereret af Klaus Bak på Atea Privathospital for en skulder- og bicepsproblematik. Jeg havde tidligere haft smerter i nakken og spændinger, men blev henvist til skulderudredning. Ved undersøgelsen blev der fundet små cyster samt en let løs bicepssene. Jeg fik at vide, at der var tale om et simpelt, ufarligt indgreb, hvor jeg ville være tilbage til normal funktion på 1–2 uger. Der blev også sagt, at jeg ville få tre små snit.

Efter operationen vågnede jeg dog op med fem snit. Allerede efter en uge sprang bicepssenen. Min arm blev blå og hævet, og jeg ringede til hospitalets akutnummer, som vejledningen foreskrev. Jeg blev mødt af en uerfaren medarbejder, der mente, at det var “helt normalt”. Først efter pres kiggede Klaus Bak på billeder, men mente ikke, at jeg behøvede komme ind.

Da stingene skulle fjernes, konstaterede min egen læge, at bicepssenen var sprunget, og bad mig straks kontakte hospitalet igen. Her fik jeg beskeden: “Ja, den er sprunget – så må vi se, om regionen vil betale for en ny operation.” Jeg oplevede dette som en meget kynisk og økonomisk tilgang til en alvorlig komplikation.

Jeg blev lovet en hurtig reoperation, men endte med først at få en tid til 2. januar 2025 – næsten en måned senere. Det betød, at jeg måtte gå fra 3. december til 2. januar med en sprunget bicepssene, store smerter og funktionsnedsættelse, selvom der normalt anbefales hurtig reoperation.

Ved den anden operation fik jeg at vide, at jeg kun ville få et lille ar under armhulen. Jeg står i dag tilbage med et 13 cm langt ar ned langs overarmen – samt væsentligt flere smerter og funktionsproblemer, end jeg havde, før jeg overhovedet blev opereret.

Forløbet har efterladt mig med oplevelsen af manglende faglig opfølgning, dårlig kommunikation og ringe respekt for patientens situation. Jeg kan desværre ikke anbefale hverken Klaus Bak eller Atea Privathospital.

2 janvier 2025

Kære Thor,

Jeg beklager, at du ikke har opnået det forventede resultat af din behandling her. Jeg beklager også, at der kom forsinkelse på den anden operation, da vi blev nødt til at afvente en ny godkendelse efter at senen var hoppet af. Jeg er ked af, at du ikke i din anmeldelse nævner, at grunden til at senen hoppede af efter den første operation var, at du ikke overholdt de skriftlige og mundtlige restriktioner efter operationen. Du fortalte mig selv, at du kort efter operationen havde hjulpet en ven med at flytte, hvilket indebar løft med armen, hvilket man først må gøre 6 uger efter operationen. Grunden til du fik et længere ar anden gang var, at senen var svær at mobilisere. Her blev du også informeret om at senens kvalitet ikke var god. Det undrer mig endvidere, at du kalder det kynisk, at vi skulle vente på en godkendelse fra det offentlige til den anden operation. Jeg tror ikke du kan forvente, at vi havde udført operationen gratis, specielt ikke når du selv var årsagen til det. Jeg tror heller ikke at de offentlige læger og sygeplejersker arbejder gratis når de skal genoperere en patient.

Set i bagklogskabens klare lys skulle jeg nok aldrig have tilbudt dig en operation i første omgang. Havde du i stedet valgt dit hjemsygehus havde de med stor sandsynlighed valgt en anden ligeså anerkendt operation, nemlig at klippe din bicepssene over og så havde du opnået samme resultat og mindre ar.

Professionelle,empatiske & yderst…

Professionelle,empatiske & yderst kompetente,man føler sig godt tilpas fra start til slut,fantastisk personale alle jeg har mødt… Varme anbefalinger herfra og specielt tak til Mave Tarm kirurg Jakob

23 septembre 2025

Kære Charlotte,

Tariq var fantastisk

Super operation og behandling i det hele taget

30 juin 2025

Kære Michel,

Tariq ER fantastisk. Vi er helt enige. Jeg er glad for at din operation og dit ophold hos os var vellykket. Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse.

Partner, Speciallæge

Professionelt empatisk og med tårnhøj faglighed

Professionelt empatisk og med høj faglighed. Alt fra forundersøgelser til hofteoperation og opvågning/første genoptræning var bare gennemført oplyst og ordenligt.

25 septembre 2025

Kære Martin,

Ny hofte, smertefri

Dagen efter Hillerød sygehus havde henvist mig til Adeas blev jeg ringet op og fik en tid til forundersøgelse hos Sebastian Hentze Bjørck.
2 uger efter blev jeg opereret, fantastisk at få et så eksklusivt tilbud i vores sundhedsvæsen, dejlige rene lyse lokaler, super professionelt personale, her er der ingen ventetider, jeg kom kl. 8, derefter var der en plan for hele dagen til udskrivelsen kl. 16.
Nu 3 mdr. efter er jeg i gang med at spille padel, og smerterne er væk, jeg kan sove om natten uden at mærke noget til hoften.
Sebastian er meget professionel og jeg har haft fuld tillid til ham, han laver 4oo operationer om året og min operation tog 1/2 time, han ved hvad han laver, tak for det.
Den super tilfredse patient, Merete Andreassen

25 juin 2025