À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Upolityczniony newsletter

Nie polecam. Kupiłem buty przez sklep internetowy co skutkuje zapisaniem do newslettera. Niestety oprócz marketingu przez firmowego maila jest również promowana jedna niszowa kontrowersyjna organizacja polityczna, której nazwy wolę tutaj nie podawać. Jaki cel ma taki marketing? Jakbym chciał otrzymywać takie maile to bym zasubskrybował profil konkretnej partii a nie sklepu.

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Skandaliczna obsługa: 6 złamanych obietnic i 5 PLN „rekompensaty” (Case #95863857)

Ostrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie internetowym adidas. Od tygodni próbuję odzyskać pieniądze lub towar po zgubieniu paczki przez kuriera (sprawa główna: #95863857). To, jak firma traktuje klienta, to absolutny skandal:
• Sześć złamanych obietnic: Konsultant Prince Scott oficjalnie przyznał na czacie, że firma zawiodła mnie już PIĄTY RAZ, po czym obiecał kod -30% oraz paczkę z gadżetami i... rozłączył się, nie podając żadnych danych.
• Upokarzające propozycje: Agent Arnold zaproponował mi wcześniej 5,35 PLN (słownie: pięć złotych) „rekompensaty” za tygodnie nerwów i brak towaru.
• Chaos w systemie: Zamiast rozwiązać problem, firma mnoży numery spraw (#95777151, #95777960, #95861763) i wysyła anonimowe, sprzeczne maile o „oczekiwaniu na opinię”.
• Brak terminowości: Oficjalnie wyznaczone terminy (np. dzisiaj do godz. 12:00) są przez firmę całkowicie ignorowane.
Pełna dokumentacja rozmów, w której agenci sami przyznają się do wielokrotnego wprowadzania mnie w błąd, zostaje w poniedziałek przekazana do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Adidas to marka, która przestała liczyć się z prawami klienta.

13 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jakość obsługi pozostawia wiele do…

Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Agenci na czacie nic nie rozumieją w języku polskim. Rozmawiałem z trzema agentami i nic nie można załatwić. Jakość butów jest tragiczna również .

17 juillet 2025

Stanowczo odradzam!!!

Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej tych opinii. Absolutny brak szacunku do klienta. Od dwóch miesięcy nie mogłam doprosić się o zwrot. Groźby sądem nic nie dają. Przez ich "customer service" z Indii nie idzie się przebić, rozmowa jak ze ścianą. Zamówiłam buty, które zgodnie z polskim prawem odesłałam do 14stu dni. Pieniędzy nie chcieli zwrócić tłumacząc się idiotycznymi procedurami wewnętrznymi. Będę odradzać KAŻDEMU zakupy w ich sklepie a opinię planuję powielić gdzie tylko się da. Nigdy więcej już nie zakupię produktów marki.

22 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

To jest sklep godny pozwu

To jest sklep godny pozwu. Nie mogę doprosić się swoich pieniędzy za uznaną reklamację od początku sierpnia. Nie to, że jakość obuwia słaba, podeszwa zaczęła się rozwarstwiać po kilku miesiącach sporadycznego noszenia, to jeszcze mają problem z zwrotem pieniędzy. Mogą oferować 10% zniżki w ramach doświadczenia z reklamacją, jak nigdy więcej nie zamówię w tym sklepie. To jest tylko strata pieniędzy, czasu i nerwów.

5 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus