Menin taas edullisemman hinnan lankaan ja erehdyin tilaamaan Adlibrikselta. Mihinkään toimitusaikoihin ei kannata luottaa. Jos sinulla on tuotteen kanssa kiire, älä tilaa täältä. Jos taas olet valmis... Voir plus
Lisez les avis des autres
Svårt att tro att Albibris kommer att hålla kunder om de bara levererar genom Budbee . Den närmaste Budbee paketautomaten till där jag bor i Ekenäs är 25 km. Staden är 7 km bort och jag brukar få min... Voir plus
Det tar väldigt lång tid innan man får sina böcker man beställt. Nu har jag väntat i över två veckor och då fattas i alla fall en titel, som jag inte vet när jag får. Ett annap problem. De lägger böck... Voir plus
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté
Olen vuosia tilannut täältä, mutta..
Olen vuosia tilannut täältä kirjoja, koska ovat edullisia. Mutta Viimeisin tilaus ei ole mennyt ihan putkeen.
Viikko sitten tilattu ja aloin hetki sitten ihmettelemään, missä tilaus viipyy. Menin katsomaan omilta sivuilta tilausta ja siellä tällainen teksti: "Adlibris varastoi joitain tuotteita omassa varastossaan, muut tuotteet tilataan tavarantoimittajilta. Käsittelemme tilauksesi heti kun kaikki tuotteet ovat varastossamme."
Missään ei aiemmin ollut tällaista mainintaa! Onneksi en tilannut joululahjoja, koska jouluksi ne eivät olisi ehtineet.
Jatkossa toivon, että ko tieto on aina esillä esim, kun tuote on ostoskorissa, ennen maksua.
Yleisesti hyvä
Vuosien ajan olen tilannut Adlibriksestä kymmeniä kirjoja. Toimitusajat ovat suhteellisen pitkät, ja välillä joutuu odottamaan että tuotteet saapuvat jostain varastosta ulkomailla, mutta olen aina saanut kaikki tilaamani kirjat, ja ne ovat saapuneet hyvässä kunnossa.
Harhaanjohtava toimitusaika
2 - 5 vuorokauden toimitusaika on vedätystä. Siitähän pitää siis maksaa ekstraa. Homma menee niin, että asiakas tilaa tuotteen, tämän jälkeen yritys tilaa tuotteen valmistajalta ja kun se aikanaan saapuu yritykseen, se lähetetään asiakkaalle. Ja tuo 2 - 5 vuorokautta alkaa juoksemaan siitä hetkestä kun yritys saa tuotteen haltuunsa. Tähän voi mennä useita päiviä varsinaisen tilauksen teon jälkeen.
Omalla kohdallani tein tilauksen sunnuntaina ja maksoin pikatoimituksesta ekstraa - olisin tarvinnut tuotetta viimeistään lauantaina seuraavalla viikolla, jolloin lähdin reissuun. Eipä saapunut 2 - 5 päivässä. Saapuikin kuudessa päivässä. Siellä sitten tuote odotti kosteassa postilaatikossa yli viikon turhan panttina.
Olin yhteydessä asiakaspalveluun, jossa selvensin tarvitsevani tuotteen viimeistään perjantaina. Ja tilauksen lisätietokentässä se oli myös erikseen mainittu.
Liike kyllä jälkeenpäin tarjoutui ottamaan tuotteen takaisin, mutta harmi oli jo siinä vaiheessa tapahtunut. Eniten kyllä kävi ärsyttämään asiakaspalvelun saivartelu erilaisille termeillä ”lähetysaika” ja ”toimitusaika” ja jankkaaminen siitä että ”kyllä tiedot olivat saatavilla”.
No hienoa - miksihän sitten täällä joka toinen palaute koskee harhaanjohtavia toimitusaikoja yms?
Surkea asiakaspalvelu
Kirja toimitettiin väärään noutopisteeseen,ö toiselle paikkakunnalle. Ei pahoitteluita. Seitsemän päivän lisäodottelulla saan sen ehkä oikeaan osoitteeseen. Äärimmäisen tyly chat-asiakaspalvelu. Kun kysyin minne voin antaa tästä huonosta asian hoidosta palautetta, niin vastaus oli "minulle". Kylmä ja kasvoton yritys, jota ei kiinnosta asiakkaiden menetys. Mutta minä enää ikinä tilaa täältä mitään! Onneksi on muita vaihtoehtoja!
Turhan hidasta toimintaa
Jos sinulla on tuotteen kanssa kiire, niin Adlibriksen toimitusajat ei pidä paikkansa. Muuten ihan ok ja iso valikoima.
Ahneus ylitse muiden ja nettikauppojen huonoin asiakaspalvelu
Toimitusaikataulut ei pidä nykyään sinnepäinkään. Ja palautuksen joutuu maksamaan kokonaisuudessaan itse. Adlibris menetti juuri yhden asiakkaan lisää moisella ahneudella ja äärimmäisen huonolla asiakaspalvelulla. Tämä oli vihon viimeinen kerta. Toivottavasti muutkin hankkii jatkossa samat tuotteet muualta halvemmalla ja nopeammin ja erityisesti hyvällä asiakaspalvelulla ja palautusehdoilla. Kyllä on todella surkea ja p**ska nettikauppa nykyään.
Iso valikoima
Iso valikoima, jonkun aikaa saa etsiä, että löytyy haluama tuote, mutta itseä ei haittaa se kyllä yhtään. Tilaamani tuotteet tulevat yleensä kahden viikon sisällä. Suosittelen.
The worst bookstore I ever ordered from!
The worst bookstore I ever ordered from!! Definitely the first and last time!! Slow, out of stock, high shipping fees, bad customer service!! If you know ANY other company! Stick with it!!
Verkkokaupan tarjonnan huikeasta…
Verkkokaupan tarjonnan huikeasta määrästä johtuen aavistuksen hankala löytää haluamansa. Tilatuista kirjoista 4/5 saapui järkevästi pakattuina luvatussa ajassa. Jälkitoimitukseen jääneestä hyvä tiedotus toimitusajasta. Suosittelen!
Always good deliveries
Always good deliveries, on time and I really like their selection
Marcato Atlas 180
Kommellusten kautta hyvään lopputulokseen.
Marcato Atlas 180 pastakone ostin kyseisen pastakoneen ja esitely tekstin mukaan piti tulla mukana lisätarvikkeita, mutta eipä ollutkaan ja laite vaihoon. Uusi laite tilalle ja samalla sisällöllä. Kolmannessa reklamaatiossa selvisi, että kysessä olikin inhimillisestä käännösvirheestä johtuva virhe tuotteen esittelytekstissä...
Nopeasti asian selvittivät ja antoivat muhkean hyvityksen kokemastani pettymyksestä.
Kokemukseni mukaan asiakaspalvelu toimii hyvin, mutta pitää olla itse aktiivinen jos aikoo nopeasti saada asiaansa vastauksia.
Suosittelen edullisten ostosten tekopaikkana.
Toimitus aikaan kannattaa suhtautua kärsivällisesti, varsinkin erikoisemmissa tuotteissa. välttämättä niitä ei ole omassa varastossa, saatuaan tilauksen ryhtyvät tilaamaan tuotetta toimittajilta ja siinä voi sattua yhtä jos toistakin matkalla, eli ei aina ole myyjänliikkeen vika jos toimittajat eivät kykene sopimustensa mukaisiin toimitusaikoihin.
Kokonaisuutena positiivinen joskin haasteellinen kokemus.
Suosittelen jos hankinnoilla ei ole tulipalo kiire....
Orimligt lång leveranstid och otrevlig kundtjänst
Orimligt lång leveranstid, och irriterad och otrevlig person som arbetar med kundtjänstfrågor. Man känner sig idiotförklarad och som om man borde vara tacksam att man överhuvudtaget får någon leverans. 14 dygn nu och fortfarande är beställningen inte skickad. Om man utgår från andras omdömen om företaget här på Trustpilot lär jag få vänta flera veckor till.
Byter till Bokus eller CDON vid nästa beställning av kurslitteratur!
Myivät viallisen tuotteen ja…
Myivät viallisen tuotteen ja asiakaspalvelusta ei vastausta kuukauteen vaikka lähettänyt usean viestin. Asiakaspalvelu ei toimi ollenkaan.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.