Jeg har bestilt mye bøker her ifra, men de siste månedene har jeg merket at ting går treigere og treigere. De sier ikke ifra om de ikke har bøker på lager, noe jeg tenker er så at de fortsatt får kund... Voir plus
Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet... Voir plus
Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken al... Voir plus
Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after s... Voir plus
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Får faktisk ikke det du bestiller
Flott med massivt lagerføring og lave priser, men ikke en vits å handle der når de plutselig kansellerer bøker fra ordren og sender kun det de får tak i. Skjedd med 4 bestillinger. Kanskje handler man der for å få faktisk det man bestiller også.
Ødelagt bursdag
Jeg har gjennom årene lagt igjen over 40 000 hos denne butikken men nå er det slutt. Bestillte en bok som var på lager men det gikk 3,5 uke uten at jeg hørte noe. Etterlyste boken og fikk beskjed om at den skulle komme på lager på førstkommende tirsdag. Boken skulle gis i bursdagsgave til en som hadde bursdag på lørdag(4 dager etter mottak hos adlibris) så jeg spurte om de kunne sende ekspresspost. Det kunne de absolutt ikke, de hadde ikke mulighet til det.
Et firma som omsetter for millioner har mulighet til å sende ekspresspost....
Det ble ikke noe bok i bursdagsgave og det blir ikke flere kjøp fra meg hos denne bedriften, de bryr seg rett og slett ikke om (lojale)kunder.
Uduglig bokhandel som ikke holder avtaler
hadde satt en bok på "gi med beskjed"
ettersom den har vært utsolgt i over 2 år...
den kom enderlig inn der jeg fikk en epost angående at den nå er i lager. Jeg kjøpte da denne med engang.. neste dag sto det at den enda var på lager..
senere den dagen fikk jeg en epost at min bestilling var avbestillt på grund av at den er utsolgt..
JEG synes dette er HELT BAK MÅL av Adlibris. jeg klage inn og der jeg fikk en epost med følgende
"Vil anbefale deg å legge inn "gi med beskjed" så får du mail når denne er klar for bestilling igjen"
dette er akuratt det jeg gjorde men her bare kanselerte dem orderen min, når jeg kjøpte den med engang etter jeg eposten at den var på lager.. 2 år ventetid...
siste gang jeg handler her
Adlibris leveranstid
Adlibris har bra utbud, MEN det tar alltid nästan två veckor efter order tills att man faktiskt får sina varor.
I skrivande stund är jag inne på dag 10. Enligt early bird så kommer mina saker om ytterligare två vardagar. Detta ger en leveranstid på 12 dagar!(förutsatt att det kommer då)
Eftersom detta hänt ett par gånger nu så kommer jag definitivt att välja alla andra butiker jag kan före adlibris.
Pros and cons.
Jeg har sikkert brukt mer enn 50000kr her opp igjennom årene, men funnet ut at hvis man vil ha varene fort er det best å ikke bruke denne nettsiden. Det kan fort ta opp til 2 måneder før man får varene.
Dem har ofte feil utgivelse datoer, så du burde dobbelsjekke andre steder for å finne ut når dem faktisk blir utgitt.
Hvis det skjer en feil med at en bok blir borte har dem alltid hjulpet meg.
Prisen pleier ofte å være den beste på markedet, derfor er dette en fin butikk hvis du har god tid og skal storhandle bøker.
Personlig har jeg sluttet å bruke denne nettsiden på grunn av at jeg ikke er tålmodig nok.
Varer kommer raskt og i god tilstand som forventet
Varen kommer alltid til forventet tid. Aldri hatt noen problemer med kjøp hos Adlibris. Handlet hos dem minst ti ganger uten problem.
Styr unna!
Styr unna!! Stadig ny forventet leveringsdato - nå 3x så lang tid som da jeg bestilte og ennå er ikke 1 av 7 bøker sendt… dette tar tid… bruker annen butikk neste gang.
!?ALDRI KJØP E-BOK HER?!
!?ALDRI KJØP E-BOK HER?!
Det stod ingen forhånds informasjon før kjøp om at jeg måtte laste ned ebook leseren "Adobe Digital Edition" som fungerer ENDELIG og har masse dårlige omtaler.
Samtidig er ikke mulig å få opp eboken andre steder, og jeg får ikke penger tilbake for kjøpe mitt.
Er UTROLIG skuffet over hvor lite omtanke Adlibris har for kunden her.
Absolutely the worst experience and…
Absolutely the worst experience and customer service. I ordered a book on 16 May, for my husband's birthday on 12 June). I was supposed to receive it by 1 June but it wasn't delivered until today (15 June). I emailed and messaged customer service several times and only received one response which basically said "sorry" but offered no resolution.
When I realized I wasn't going to get the package on time for my husband's birthday, I ordered the same book from Amazon.de and it was delivered in 2 days and it cost pretty much the same with expedited shipping.
Elendig kundeservice
De sender ut mye senere enn de lover.
Dårlig kundeservice.
Fikk en bok i posten som var totalt ødelagt. De tilbød meg 20% rabatt i avslag eller retur.
Ikke bra nok…
6 stjerner for utvalg. 0 stjerner for leveringstid. For meg blir det da en toer. Å måtte vente i 3 uker på en bok er ikke bra nok. Da handler jeg heller fra Amazon.
Can I have a few pixels more please?
The quality of some of the books I ordered is incredibly low. The printing is grainy and the layout looks homemade. Adlibris should really keep some minimum standard for the stuff they sell.
Utrolig dårlig opplegg for retur
Utrolig dårlig opplegg for retur, det følger ikke med noen returlapp og når man spør kundeservice får man beskjed om å skrive lapp og betale returen selv. Det viste seg å bli en dyr affære, så neste gang velger jeg en mer seriøs aktør.
Fikk en godt synlig brukt bok med en…
Fikk en godt synlig brukt bok med en fremmeds førerkort liggende inni. Fikk ikke kontakt med kundeservice angående saken.
Har brukt Adlibris i over 10 år og de…
Har brukt Adlibris i over 10 år og de få gangene det har oppstått problemer, har kundeservice vært veldig behjelpelige.
Grunn til at de ikke får 5 - stjerner er rett og slett fordi at nettsiden er veldig uoversiktlig og vanskelig å navigere seg i.
Styr unna
Styr unna. Ekstremt lang leveringstid og dårlig kundeservice. Jeg bestilte pensum bøker for over en måned siden og fikk etter en måned beskjed om at bøkene ikke kunne leveres/ er sendt i retur..
Selger bøker de ikke har på lager
Har prøvd på 3 ulike tidspunkt å bestille ulike bøker, hver eneste gang har det stått at det har vært på lager, for å så få epost flere dager etterpå at de er utsolgt. Makan til useriøse skal en lete lenge etter.
bleh
sier de har varer på lager så jeg bestiller, men får beskjed på mail noen dager etterpå om at de er utsolgt. øker plutselig prisene sine, og laang leveringstid. har måttet avbestilt et par ordre som ikke blir sendt (uten noen kommunikasjon) på over en måned. bestill myye heller hos norli/ akademika og få varene innen noen dager!!
Ingen ny levering etter at bokenserien ble borte i posten
Jeg bestilt en bokserie i midten av desember som nå 7. januar fremdeles ikke har kommet. Vanskelig kommunikasjon med kundeservice som sier at pakken ble borte i posten og de skal sende en ny. Det har nå tatt over en uke med 6 oppfølgingsepost uten at jeg har mottatt noen som helst bekreftelse. Produktet jeg kjøpte ligger forøvrig tilgjengelig i nettbutikken, så burde være enkelt å sende.