Admiral Strand Feriehuse Avis 743

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Øvej 12, Vester Husby, 6990 Ulfborg. Lejet gennem Dansk-sommerhusferie.dk / Feline Holidays A/S og administreret af Admiral Strand. Vi ankommer 12 mand til et hus hvor græsplænen... Voir plus

Super fedt sommerhus. Rengøring top, faciliteter i top, beliggenhed i top. Har kun poritive ting at sige om vores ophold.

L'entreprise a répondu

Huset på Øvej 31 er virkelig slidt. Store huller i sofabetræk. Flere lamper virker ikke . Saunaen kan ikke blive ordentlig varm kun 60grader. Paneler og døre skaller malingen af. Bruserne er helt ka... Voir plus

L'entreprise a répondu

Booking processen var nem. Vejanvisning fin - kører lige til huset. Der var to nøglebokse og hvilken der skulle bruges var ikke klar, ingen anvisning om hvor forbrugsmålere var placeret, forsøgte at... Voir plus

1. Cottage

Écrit par l'entreprise

Hvis I booker et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, er slutrengøringen inkluderet i lejebeløbet, og I slipper for at bruge den sidste dag af jeres ferie på at gøre rent.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dårlig service…

Vi ankommer til det lejede sommerhus omkring kl. 16 lørdag eftermiddag, da nøgleafhentning først er kl. 15.
Vi har to små børn med og kørt i ca. 2 timer.

Der er et seriøst myreproblem i huset, og det er selvfølgelig fair nok, da det ligger i en skov. Men der ligger tusindvis af døde myrer, som sagtens kunne være blevet støvsuget op, før vi ankommer.
Vi tænker at de da må tjekke husene før ankomst, nu hvor man først kan hente nøgler kl. 15?

Da vi får en service-mand ud for at skifte myrelokke-dåserne, som tydeligvis ikke virker, siger han selv “ja, de er vist ikke blevet skiftet i 10 år”.

Der svømmer døde myrer rundt i den pool, som vores store pige havde glædet sig til at bade i.
Ovenikøbet ligger der gammelt slikpapir og alt servicen er med gamle madrester. Det er ærligt ret ulækkert.

Da vi tænder boblebadet i spa’en gør det decideret ondt i luftvejene. Kan se andre skriver det samme, så jeg kan være bekymret for om der faktisk var noget galt med klor-indholdet. Vores datters hår er stadig knastørt og filtret her over to uger efter hjemkomst.

På dette tidspunkt har Admiral kontoret selvfølgelig lukket, så vi bruger altså de første par timer efter ankomst på rengøring, så vi kan få en god ferie.

Vi respekterer også Admirals lukkedag om søndagen (der står at man kan kontakte dem i nødstilfælde), men det burde vi åbenbart ikke have gjort.

Selvom jeg personligt henvender mig på kontoret mandag morgen, da de åbner med billedlig dokumentation er det enten for sent eller ikke en del af deres rengørings-ydelse.

Kan se andre har klaget over den samme usympatiske medarbejder. Vi kunne ikke være mere enige. Vi vil ikke anbefale nogen at leje igennem Admiral.

2 juin 2023

For os er det vigtigt at kende prisen…

For os er det vigtigt at kende prisen på sommerhuset , da vi altid vælger rengøring til ligemeget hvor vi lejer sommerhuse . Har aldrig haft problemer ved at leje hos Admiral strand , vi har gjordt det rigtig mange gange og gør det sikkert igen .

20 mai 2023

Er helt tilfreds med alt

Er helt tilfreds med alt, som gik så nemt. Dog har jeg problemer med lejebeviset, som er helt mørkt, trods det at min printer ikke fejler noget ellers.

24 avril 2023

Alt i skønneste orden!

Husnr. V40299
Virkelig god service hos Admiral Strand.
Dejligt og rent hus, hvor der intet manglede og der var masser af køkkenudstyr, poolen var skøn og alt var bare tip top i orden :)
Vi kommer gerne igen!
Det er måske praktisk at vide, af hensyn til hund eller små børn, at haven ikke er lukket af. Men det er en skøn have med sol, når solen altså skinner. 😊

1 avril 2023