Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du søger en dygtig, professionel og tilgængelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder på en forståelig måde :-) Vi stod... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med køb af hus. Hele processen blev håndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgængelig for spørsmål, forklarede a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  2. Cabinet d'avocats
  3. Avocat
  4. Avocat spécialisé en droit immobilier

Informations provenant de diverses sources externes

Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yderst professionel

Vi har brugt Advokat Kilic, og vil på det varmeste- og til en hver tid anbefale ham.
Han formåede at tage hånd om vores sag med kort varsel og fik det bedste resultat ud af, på en grundig og yderst professionel måde.
En advokat der lytter, men samtidig er ærlig og formår at konkretisere.
Vi vil absolut anbefale Advokat Kilic til alle som mangler en god, grundig og professionel advokat! Mvh Familien Avci

10 décembre 2018

Kære Avci,

Mange tak for den fine anmeldelse - det er værdsat !

Vi er stolte af at i har opfattet os som seriøse, grundige og professionelle ;-)

Vi ønsker jer held og lykke med jeres projekt.

Rigtig god service

Rigtig god service. Super dygtig advokat. Kan varmt anbefales👍

20 novembre 2018

Kære Vahdet

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst din anbefaling.

Glad for at du har oplevet en god service.

Kompetent og effektiv!

Advokat Kilic har bistået med en bolighandel, og det var en utrolig kompetent og effektiv arbejdsgang. Behalige og letforståelige telefonsamtaler og en følelse af at alt var gennemset og i orden. Stærkt anbefalelsesværdig.

16 novembre 2018

Kære Iben Hjejle,

Vi takker mange gange for en fornem anbefaling!

Dejligt at du har oplevet os som kompetente og effektive og ikke mindst letforståelige - det er også det som vi gerne vil fremhæve !

Vi ser frem til at følge dine nye projekter ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Seriøs og kompetent rådgivning som…

Seriøs og kompetent rådgivning som køberrådgiver for os i forbindelse med køb af vores drømmehus. Vi var trygge fra start til slut og kan varmt anbefale Kilic Advokat.

1 novembre 2018

Kære Amir,

Dejligt at i var trygge fra start til slut. Det er vigtigt for os !

Tak for anbefalingen.

Kan stærkt anbefales!!!

31 octobre 2018

Kære Isa

Mange tak for anbefalingen !

Ønsker jer held og lykke med nyerhvervelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erhan Kilic har været mere end…

Erhan Kilic har været mere end kompetent i hans hjælp med vores ejendomshandel, hvor han har identificeret flere mulige problemer i de fremsendte dokumenter fra ejendomsmægler. Dermed er vi nu er juridisk sikret imod potentielle problemstillinger i fremtiden. Derudover har Erhan rådgivet mig mht. hvad man skal være opmærksom på som førstegangskøber hos banken og ejendomsmægleren. På baggrund af mine positive oplevelser, kan jeg varmt anbefale Erhan Kilic!

23 octobre 2018

Kære Ozan,

Tak for anmeldelsen !

Glad for at i har haft en positiv oplevelse.

Tillykke med handlen

Noté 5 sur 5 étoiles

We had really good experience and very…

We had really good experience and very good service.
Kilic was really good to explain.
Thanks

18 octobre 2018

Dear Timorshah

Thank You very much for the good rating !

I appreciate that.

Best Regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig, professionelt og engageret advokat - kan helt klart anbefales.

Vi har følt os meget trygge i hele processen ved Erhan Kilic. Han har været meget god og grundig til at forklare os tingene på. Derudover har han også givet os gode råd med det hele.

Vi anbefaler han helt klart, da vi yderst har været meget tilfredse med assistancen!

17 octobre 2018

Kære Esra

Mange tak for den fine anbefaling !

Det er glædeligt at i har følt jer trygge under processen og at i har oplevet en grundig gennemgang.

Virkelig dygtig og engageret

Virkelig dygtig og engageret. Nemt at ringe

15 octobre 2018

Kære Heidi,

Mange tak for anmeldelsen !

Glad for at du har oplevet os som dygtige og engageret - det er vigtigt for os.

Ligeledes er det vigtigt for os at være tilgængelige og derfor nemt at ringe til :-)

Med venlig Hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokat Kilic er Professionel…

Advokat Kilic er Professionel rådgivning

Imponerende arbejde og professionalisme af højste niveau og han er hjælpsom og dygtig. Tusinde tak for hjælpe.Jeg er så glade. Jeg klart give mine bedste anbefalinger.

10 octobre 2018

Kære Majid

Tak for den fine anmeldelse - det er værdsat !

Vi er glade for at kunne hjælpe og ikke mindst fordi du vil anbefale os.

Tillykke med erhvervelsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev behandlet og guidet rigtig godt

Blev behandlet og guidet rigtig godt. Det var første gang vi købte hus, og Kilic gjorde købet til en tryg oplevelse.

Kan varmt anbefales

8 octobre 2018

Kære Ensar,

Mange tak for den fine anmeldelse !

Dejligt at i som førstegangskøbere oplevede at i blev guidet igennem og følte jer trygge i forløbet.

Tak

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mindre end perfekt!

Jeg og kæresten har været igennem vores første boligkøb.
Når man er ung, uerfaren og aldrig har prøvet lignene før er det enormt svært og tidskrævende.
Ved købet blev jeg igennem mit netværk henvist til AdvokatKilic.
Advokat Erhan Kilic gjorde denne proces meget nemmere for os. Selvom der er mange ting man ikke “forstår”, gjorde Erhan processen meget pædagogisk og struktureret. Erhan er opmærksom på alt. Hans faglige kvalifikations niveau er intet mindre end perfekt!
Erhan gør også sit arbejde med et smil på læben - og som han selv siger “jeg har valgt denne branche fordi at jeg tit og ofte hjælper ægtepar og familier igennem en glad og positiv proces”.
Jeg har været i kontakt med Erhan kl. 21-22 i hverdage og weekender. Når vi havde det mindste spørgsmål var han ikke bleg for at tage en samtale kl. 21.

Udover alt det juridiske hjalp han faktisk også med andre ting - som han ikke var forpligtet til. Erhan gav os fifs til de finansielle aspekter og sparede os fra flere tusindekroner - som vores bank ellers ville have taget fra os.

Vi er glade, tilfredse, lykkelige og ikke mindst spændte til at flytte ind nu.

Vi anbefaler AdvokatKilic til alle boligkøbere som vil igennem en ligeså formidabel proces som os!

Hilsen
Familien Gunes

8 octobre 2018

Kære Tunahan,

Mange tak for den meget fine og grundige anmeldelse - den er vi glade for !

Dejligt at i har følt jer i trygge hænder og ikke mindst at i har oplevet en fleksibel tilgang og ikke mindst at vi har været behjælpelige med at i har kunnet spare penge igennem vores rådgivning. Vi oplever at vores rådgivning ofte giver besparelser til vores klienter.

Tillykke med handlen og mange tak igen !

Noté 5 sur 5 étoiles

Glad og meget tilfreds kunde !!

Glad og meget tilfreds kunde !!

Jeg fik anbefalet Advokat Kilic af bekendte.

Og jeg vil helt klart anbefale ham videre til kommende købere. Altid let tilgængelig, topprofessionel og suveræn kvalitet til prisen.

Tak Advokat Kilic!

28 septembre 2018

Kære Oguz

Mange tak for din anmeldelse.

Vi prøver at gøre meget ud af fleksibilitet og tilgængelighed - netop for ikke at blive mødt med det klassiske scenarie med at der bliver booket en tid for at kunne snakke eller stille spørgsmål til din advokat - i sådan en periode hvor tingene kan gå stærkt.

Tillykke med projektet !

Noté 5 sur 5 étoiles

Som førstegangskøbere følte vi os helt…

Som førstegangskøbere følte vi os helt trygge ved Kilic under hele processen. Han var super dygtig og god til at forklare tingene på en ordentlig og forståelig måde for os. Han var også grundig og kom rundt om mange ting, som vi ikke selv havde tænkt over.
Vi var især glade for hans beroligende og sikre måde at håndtere processen på, som virkelig viser hvor professionel han er. Samtidig var han meget fleksibel og tilgængelig, hvilket var et stort plus, da vi stod i en ret presset situation med korte frister.
Vi fik anbefalet Kilic af en ven og vil ikke tøve med at anbefale ham til andre og vil helt sikkert bruge ham igen ifm. vores næste huskøb.

26 septembre 2018

Kære Pushpa,

Mange tak for den fine anmeldelse !

Vi er glade for at i har oplevet en professionel tilgang og ikke mindst at i har følt jer trygge under forløbet. Det er ligeledes glædeligt at processen har været imødekommet med en fleksibilitet.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og meget troværdige…

Super god service og meget troværdige og loyal. Krydret med nærhed og forståelse af at man skal til at købe hus
En Advokat der har tid og lytter til dig

25 septembre 2018

Kære Jens,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Den betyder meget - Fedt at du har oplevet en super god service og ikke mindst at du nævner nærhed og forståelse. Det er værdsat - vi vil gerne mene at vi ser vores klienter i øjenhøjde og prøver at løse udfordringerne pragmatisk. TAK !

Tillykke med nyerhvervelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg manglede hjælp til stiftelse af ApS…

Jeg manglede hjælp til stiftelse af ApS og Holding selskab. Jeg fik advokat Kilic anbefalet Jeg tog kontakt og 2 dage efter Wupti! Så havde jeg både Holding og ApS, til formidable priser og en endnu mere formidabel hjælp som
Var til at forstå og ikk bare en masse advokat snak som forvirre en, venlig og proffesionel betjening som jeg klart vil anbefale til andre 👌👌

15 septembre 2018

Kære Khaleed

Tak for din fine anmeldelse !

Oprettelsen tog en dag men manglede lige underskrift hvorfor det lige tog en dag ekstra.

Er glad for at du er tilfreds og at du får succes !

Med Venlig hilsen

Kan varmt anbefales

Super vejledning ved køb af fritidsbolig. Var super hurtig til at finde svar på alle vores spørgsmål, og til at få indhentet alle de bilag, som ikke var at finde i det som ejendomsmægleren ikke havde styr på. Kan varmt anbefales.

14 septembre 2018

Kære Liselotte,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er værdsat at i har oplevet en hurtig tilgang og ikke mindst at der har været styr på processen.

Tillykke med handlen !

En meget tilfreds kunde

Yderst tilfreds med assistancen, kan kun anbefales. Fortsæt det gode arbejde.

13 septembre 2018

Kære Haydar

Mange tak for din anmeldelse - og anbefaling.

Tillykke med nyerhvervelsen.

Advokat Kilic

Professionel rådgivning

Vi har været meget glade for Advokat Kilics hjælp ifm. vores huskøb. Der var mange ting vi ikke havde tænkt på som han havde styr på og det var en meget behagelig proces at købe hus med en advokat man føler man kan stole på og som 100% er på vores side. Prisen var meget fair. Vi kan klart anbefale ham!

2 septembre 2018

Kære Lars

Mange tak for den fine anmeldelse !
Det er dejligt at i har følt jer trygge under processen og ikke mindst at i har oplevet at vi har været der for jer. Vi går netop op i at være der 100 % for vores klienter -og går ikke på kompromis ift. jeres sikkerhed og tryghed.

Tillykke med erhvervelsen.

Godt tilfreds

Vi kontaktede Advokat Kilic på rimelig kort varsel ifht. huskøb, hvorfor vi heller ikke mødte ham personligt, da vi ikke kunne få det til at passe. Vi fik telefonisk rådgivning, og Erhan var meget fleksibel og kunne tilbyde os det sent om aftenen, da det passede os bedst. Han virkede rar at tale med, er nem at forstå og god til at forklare og uddybe. Skulle vi få brug for en advokat igen, ved vi, hvem vi skal gå til.

27 août 2018

Kære Meral

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er værdsat - Vi sætter pris at i har oplevet os som fleksible - det er noget vi går meget op i på kontoret. Vi yder optimal fleksibilitet.

Tak for tilliden - held og lykke med nyerhvervelsen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus